Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Snížení účinnosti hormonální antikoncepce

Gynekologie Aneta 28.6.2010

Dobrý den,
před pár dny jsem si koupila přípravek, který má pomoci k lepšímu spánku (Novo Passit). Obsahuje však výtažek z třezalky tečkované, která je údajně schopna snížit účinnost antikoncepce. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste nedokázala posoudit, po jak dlouhé době po doužívání tohoto léku (100 ml roztoku, který se užívá
zhruba deset dnů) je spolehlivost antikoncepce znovu téměř stoprocentní?
Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Aneto!

Velmi chytře a zodpovědně promýšlíte, jak se vzájemně passit ovlivní ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Snížení účinnosti antikoncepce
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledne antinkoncepce...
Mám se obávat snížení účinnosti?
Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci yaz. V pondělí...
Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Ovlivnění účinnosti antikoncepce antibiotiky
Dobrý den, měla bych na Vás otázku která mi nedá spát....
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, v pátek 12.4. jsem začala brát antibiotika...
Snížení účinnosti
Dobrý den, užívám antikoncepci Yosefinne a nyní jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snížení účinku antikoncepce antibiotiky?

Dobrý den, beru antikoncepci Denille. Jsem nemocná a byla mi předepsána antibiotika...

Snížení účinku antikoncepce po antibiotikách

Dobrý den, v neděli 17. 5. jsem dobrala antibiotika Cotrimoxazol al forte (kvůli...

Snížení účinku projímadla

Dobrý den, prosím dá se nějak snížit nebo úplně omezit účinek projímadla?...

Snížení účinnosti

Dobrý den, užívám antikoncepci Yosefinne a nyní jsem byla u gastroenterologa,...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledne antinkoncepce Jeanine a možnosti ovlivnění...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, 23. černa jsem onemocněla angínou a byla mi nasazena antibiotika...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý večer, cca v 22:20 jsem si vzala HA a po hodině jsem měla jednou vodnatý...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Softinelle (většinou kolem 17.hod., někdy kolem...

Snížení účinnosti antikoncepce vlivem jiných léků

Dobry den,mam problem. Beru prasky Salofalk 500 a Medrol a chtela bych se zeptat,...

Snížení účinnosti HA

Dobrý den, zapomněla jsem si v druhém týdnu druhý den vzít prášek a vzala si...

Snížení účinosti antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak hodně snižuje účinost antikoncepce Lindynette...

Snížení váhy

Dobrý den. Nejpozději koncem května (možná dřív) mě čeká operace, budou mi...

Snížený draslík

Vážený pane/paní doktore/ko,navštívila jsem urologii se zánětem močového měchýře.Moč...

Snížený efekt HAC

Dobry vecer, chtela bych se zeptat ve ctvrtek jsem mela s partnerem pohlavni...

Snížený hemoglobin

Dobrý den, při preventivní prohlídce mi bylo zjištěno lehké snížení hemoglobinu...

Snížený Imunoglobin a

Dobrý den, už jsem se s vámi radila tady http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/neustaly-pocit-chripky-a-unava-120950#_=_...

Snížený močový měchýř

Dobrý den,píši dotaz za svou mamku,které zjistili snížený močový měchýř,je zatím...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na svého syna 7let. Před 3 týdny syn prodělal...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat:od 15let se léčím se štítnou žlázou,nyní...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den, mám nějakou dobu problém se sníženým počtem bílých krvinek (3,2...