Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Snížený draslík

Urologie Věra . 7.10.2010 redakce uLékaře

Vážený pane/paní doktore/ko,navštívila jsem urologii se zánětem močového měchýře.Moč byla negativní.Krev se neprokázala.I když tomu nerozumí protože z laboratoře byla napsané krev 3.Doktor mi pro jistotu odebral krev a nasadil antibiotika.Na kontrolu mám jít až za týden a na izip jsem se podívala na výsledky krve.Přikládám výsledky.. VYSLEDKY METOD BEZ KLICE NCLP Metoda--------------Hodnota-Jednotky-Referencni meze-Hodnoceni Urea 2.2 mmol/l 2-6.7 Kreatinin 51 umol/l 52-106 snˇ§en Sodˇk 142 mmol/l 136-145 Draslˇk 3.55 mmol/l 3.8-5 snˇ§en Chloridy 105 mmol/l 97-107 Erytrocyty 4.89 E10*12/l 4-5.2 Stredni obj.Ery 88.8 fl 80-100 Hematokrit 43.4 % 35-47 Leukocyty 11.3 E10*9/l 4-9 zvěçen Hemoglobin 147 g/l 120-160 Barvivo Ery 30.061 pg 26-34 Koncent.HB v Ery 0.339 g/ml 0.31-0.36 Trombocyty 195 E10*9/l 150-350 Separace 1 provedeno Chci se zeptat co známená že mám snížený draslík a kreatinin?Před měsícem jsem byla na GASTROENTEROLOGII s velkými bolestmy,křeče břicha v oblasti žaludku a střev,průjmy střídající se ze zacpou,pocity na zvracení a celkovou malátností a únavou.Nic se nezjistilo z moči ani z krve.Na draslík se krev neodebírala.Do dnes břicho sem,tam zabolí a únava a sladost přetrvává.Mohlo to být zpusobeno nedostatkem draslíku?Řeší se tento problém?Mám očekávat že na urologii se to bude řešit??Děkuji předem za odpověd.Věra

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ten kreatinin je vpodstatě hraniční, spíše bych doporučovala jeho hodnotu zkontrolovat s určitým časovým odstupem. Snížená hladina draslíku by mohla být i následek těch průjmů, měla byste ho více přijímat v potravě ev. v tabletách na lékařský předpis. Pak máte zvýšené leukocyty, což je známka bakteriální infekce.

Související dotazy

Snížený stav výživy
Dobry den, maminka je po chemoterapii a operaci žaludku...
Prednison a draslík
Dobrý den, mám imunodeficientní problém, který je léčený...
Štítná žláza - laboratorní hodnoty
Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy...
DRASLÍK
Dobrý den. Maminka má něco s jatry a byla hospitalizována...
Snížený svalový tonus
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená snížený...
Bulimie a anemie
Dobrý den, chci Vás poprosit o vysvětlení mých problémů...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snížení účinku projímadla

Dobrý den, prosím dá se nějak snížit nebo úplně omezit účinek projímadla?...

Snížení účinnosti

Dobrý den, užívám antikoncepci Yosefinne a nyní jsem byla u gastroenterologa,...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Softinelle (většinou kolem 17.hod., někdy kolem...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý večer, cca v 22:20 jsem si vzala HA a po hodině jsem měla jednou vodnatý...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, 23. černa jsem onemocněla angínou a byla mi nasazena antibiotika...

Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledne antinkoncepce Jeanine a možnosti ovlivnění...

Snížení účinnosti antikoncepce vlivem jiných léků

Dobry den,mam problem. Beru prasky Salofalk 500 a Medrol a chtela bych se zeptat,...

Snížení účinnosti HA

Dobrý den, zapomněla jsem si v druhém týdnu druhý den vzít prášek a vzala si...

Snížení účinnosti hormonální antikoncepce

Dobrý den, před pár dny jsem si koupila přípravek, který má pomoci k lepšímu...

Snížení účinosti antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak hodně snižuje účinost antikoncepce Lindynette...

Snížený efekt HAC

Dobry vecer, chtela bych se zeptat ve ctvrtek jsem mela s partnerem pohlavni...

Snížený hemoglobin

Dobrý den, při preventivní prohlídce mi bylo zjištěno lehké snížení hemoglobinu...

Snížený Imunoglobin a

Dobrý den, už jsem se s vámi radila tady http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/neustaly-pocit-chripky-a-unava-120950#_=_...

Snížený močový měchýř

Dobrý den,píši dotaz za svou mamku,které zjistili snížený močový měchýř,je zatím...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na svého syna 7let. Před 3 týdny syn prodělal...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat:od 15let se léčím se štítnou žlázou,nyní...

Snížený počet bílých krvinek

Dobrý den, už skoro půl roku mám snížený počet bílých krvinek (kolem 3000?)...

Snižený počet leukocytů

Dobrý den, je mi 17 let a dnes jsem si byla pro výsledky krevních testů. Paní...

Snížený stav výživy

Dobry den, maminka je po chemoterapii a operaci žaludku (totalni) 3,5 měsíce...

Snížený svalový tonus

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená snížený svalový tonus. Diagnostikovala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Indometacin 50 čípky

Dobrý den. Jelikož jsem po dvou operacích páteře a ještě mám artrosu Lev. kyčle...

Necitlivost a brnění palce u nohy

Dobrý den, před týdnem jsem byla na inventuře a celý den jsem prostála a proklečela....

Oteklé a fialové kotníky, lýtka

Dobrý den. Mamka je hospitalizována od včera na infekčním oddělení. Má hodně...

Pracujete na směny? Pozor na spánkovou poruchu

Mnoho lidí pracujících ve směnném provozu se dané situaci poměrně dobře přizpůsobí....

Nespavost a bolest dolních končetin

Dobrý den rád bych se zeptal. Už měsíc, měsíc a půl mě trápí nespavost. Večer...

Snížená funkce štítné žlázy-vysoká hodnota TSH

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na dvě věci.Minulý týden jse byla na preventivní...

Syndrom help

Dobry vecer.Moja sestrenka v utorok porodila dievcatko.Termin mala az na silvestra.Mala...

Mravenčení palce u nohy

Už vyse dvoch mesiacov mi trpne velky palec na nohe a casť chodidla pod nim....

MUDr. Halina Plitková

Praktický lékař pro dospělé

Chirurgické odstranění krevní sraženiny v mozku

Dobrý den, je mi 18 let, v březnu mi byla zjištěna krevní sraženina v žilním...

Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření

Tabák. Rostlinka z Nového světa, kterou s sebou z této tehdy neprozkoumané části...

Desaturace a repolarizační změny na ekg

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na to jak je závažný výsledek EKG- osa ,přech.zona...

Magnetická rezonance mozku

Dobrý den, jsem léčena 7 let na RS a byla jsem nedávno na MR mozku a výsledky...

Brnění malíčku a části prsteníčku

Dobrý den, v posledních cca 14 dnech pociťuji brnění a necitlivost v malíčku...

Bolest v krku při polykání

Dobrý den, už víc jak měsíc mě bolí v krku i při polykani. Když dlouho mluvím...

Sex sám se sebou – masturbace

Ještě v minulém století se o masturbaci vůbec nehovořilo, respektive byla považována...

Krev na toaletním papíře po stolici

Na velkou chodím jednou až dvakrát týdně, jenže u toho jsem si všimla,že je...

Pooperacni obtize

Jsem tyden po operaci dupuytrenovy kontraktury na plosce nohy. Stale mam stehy....

Zánět kyčelního kloubu u pravé nohy

Hezký den, pane doktore, mám prosbičku. Poslední 4 měsíce chodím ativně cvičit...

Zlomenina páteře

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Spadla jsem na bruslích přímo na zadek a mam...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×