Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Šourek

Urologie Jiří . 15.8.2012 redakce uLékaře

Před nedávnem si mi udělala malá zatvrdlá bulka na šourku v rozkroku. Není bolestivá, ledaže ji hodně zmáčknu. cca 2-3 mm

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Může jít o podkožní fibrom, aterom ( jakási tuková cysta), pravděpodobně nejde o nic závažného, ale pokud by vás to znepokojovalo, navštivte lékaře.

Související dotazy

Fialový žalud a malý šourek
Zdravim mam problém s fialovým žaludem je to normální...
Přeříznutí cévky na rozhraní penis-šourek
Dobrý den Včera se mi stala taková komická událost....
Bílý povlak pod předkožkou
Dobru den chtěl bych se zeptat už dětství mám hrůzu...
Zarudnutí šourku
Dobry den,mam dotaz na cervenani,zarudnuti sourku ,je...
Bolest levého varlete
Dobrý den, přibližně před 5 dny v pátek, mě začlo...
Plísňové onemocnění
Před měsícem se mi objevil na stehně flek. Nechal jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šlápnutí na ježka

Jsme v Thajsku a pritelkyne slapla na morskeho jezka nebo neco takoveho. V noze...

Šle x opasek

Dobrý den. V porovnání s tím, na co se Vás lidé ptají, bude můj dotaz působit...

Šmajdání

Chtěla bych se zeptat, jak je to se šmajdáním. Už od malička mám s tímto problémy....

Šmajdání u syna

Dobrý den, mám syna 4,5 let a šmajdá, vtáčí plosky nohou dovnitř. Když se podíváme...

Šmajdání v dospělosti

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jak se dá léčit v dospělosti šmajdání. Jestli...

Šmatlavost - neúmyslné rozbíjení věcí

Dobrý den,mám dotaz ohledně manžel. Neustáále mu něco padá z rukou - za týden...

Šmouha

Dobrý den,mému synovi je 21 let a asi před 5 dny si stěžoval, že když zavře...

Šmouhy v bělmu

Dobrý den, je mi 28 let a včera jsem si při nasazování kontaktních čoček všiml...

Šňupací tabák

Dobrý den, chci se pouze informovat jak je to se šňupacím tabákem. Jsem kuřák...

Šňůrky od nitroděložního tělíska

Dobrý den, zajímalo by mě, když je zavedené nitroděložní tělísko, jestli ty...

Šourek

Dobrý den,mám takový problém měl se sex a moje partnerka mi nějakým způsobem...

Šourek

Již před třemi letyjsem urologického lékaře upozornil,že mám pocit,řezání trenek...

Šourek

Dobrý den, měl jsem malou nehodu, při rychlém oblékání kalhot jsem si jedno...

Šourek

Dobrý den, jsem po operaci varikokély r.2011 poslední kontrola konec01/2016...

Šourek

Dobrý den, jsem po operaci varikokély r.2011 poslední kontrola konec01/2016...

Šourek

dobrý den, už delší dobu mě svědí šourek a mam tam pupinky, co mám dělat?

Šourek

Dobrý den, chtěl bych se na vás obrátit s prosbou o radu. Jde o to, že už asi...

Šourek

Dobrý den, už jsem vám sem jednou psal, ale chtěl bych to doplnit. http://24.media.tumblr.com/9661f902fc0f71c7d1257ffe8cf26255/tumblr_mv1g5zJ5pm1si8gcgo1_500.jpg Ještě...

Šourek ve vlhku

Dobrý den, asi 2 týdny mám problém s utvarem (několik mm), těsně pod kůží šourku...

Špatná antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má antikoncepce (konkrétně Diane 35)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×