Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spálová angína a porod

Porod Monika . 17.2.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Mám termín porodu 3.3. 2012. Můj syn se ve školce nakazil spálovou angínou a druhý den užívá Ospen. V případě, že jsem se od něho nakazila, znamená to automaticky porod císařským řezem? Děkuji za odpověď, Monika Stuart

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zcela určitě to automaticky neznamená porod císařským řezem.

Související dotazy

Spálová angína
Dobrý den, onemocněla jsem angínou, přeléčeno Duomoxem...
Spálová angina
Jdu hlídat 3 vnoučata se spálovou anginou. Jsem alergik...
Spálová angina, antibiotika, kojení
Dobrý den. Dítěti 4roky začala rýma s teplotou a pak...
Spálová angína
Ve třídě se vyskytla spálová angina. Zatím je vnuk...
ANGÍNA
Dobrý den, předminulý týden jsem ze dne na den měl...
Spálová angína
Dobrý den, u synka ve školce se objevila spálová angína...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spálová angína

Dobrý den, celá naše rodina prodělala spálovou angínu, manžel dostal OSPEN...

Spálová angína

Dobrý den, včera mě celkem náhle tzv. položila horečka, vzhledem k tomu, že...

Spálová angína

Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila. Již třetí den mám pravděpodobně spálovou...

Spálová angína

Dobry den, dceři byl ve vyteru z nosu zjištěn zlatý stafylokok. Mela pouze rýmu...

Spálová angína

Dobrý den ,mam na Vás taky dotaz,ohledně spálové anginy.Mam ceru ,bylo ji před...

Spálová angína

Dobrý den, chtěla bych poprosit o odpověď ohledně průběhu spály. 21.4. jsem...

Spálová angína

Dobrý den, onemocněla jsem angínou, přeléčeno Duomoxem (10 dní). Po zhruba...

Spálová angína

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když pětiletá dcera měla spálu,...

Spálová angína - přenos na sourozence

Dobrý den, obracím se s dotazem, starší syn 6 let má spálovou angínu, třetí...

Spálová angína a její léčení

Dobrý den, syn má 3,5 roku a už po třetí během půl roku dostal spálovou angínu(měl...

Spálová angína v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala,jsem 17 týden vícečetného těhotenství,jaké...

Spálová angína-bacil -léčba

Dobrý den, syn (5 let) měl v sobotu a neděli 38,6°C, v neděli si stěžoval na...

Spálová angina, antibiotika, kojení

Dobrý den. Dítěti 4roky začala rýma s teplotou a pak se osypala a scervenal...

Spalovac tuku X antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli spalovac tuku (pyrolis) nejak ovlivnuje...

Spalovač tuků

Dobrý den, před časem jsem si v lékárně koupila prostředek na spalování tuků,...

Spalovač tuků - nežádoucí účinky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nežádoucí účinky přípravku na hubnutí x3...

Spalovače tuků

Dobrý den chtěl jsem se zeptat je mi 18let mám nedomykavost chlopně a chtěl...

Spalovani energie po fyzicke cinnosti

Dobry den p.dr., velice rad bych si overil nasledujici hypotezu. Budou dva...

Spalování orgánů na energii, dá se zachytit na zobrazovači?

dobrý den, pokud je z nějakého zvláštního důvodu docíleno toho, že se člověku...

Spálový bacil

Dobrý den, chci se zeptat, dcera 3r., asi před půl rokem jsme si všimli zvětšených...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×