Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spermie

Břetislav . 6.1.2014 redakce uLékaře

Zdravym mam takovy problem že moje spermie smrdí nebo ten opsach co stim dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Změna vlastností ejakulátu obvykle souvisí se změnou životního stylu - únava, alkohol, kouření, léky, strava. Další častou příčinou je infekce. Sama o sobě tato potíž není nějak závažná.

Související dotazy

Spermie
Dobry den, kdyz si tzv. "Vyhonim,, , nemuzu prijit...
Spermie
Dobrý den, rád bych se zeptal...přežívají spermie(jsou...
Spermie
Dobrý den rád bych se zeptal, zda "dokážou být spermie...
Spermie
Dobrý večer. Měla bych takový dotaz. Dělám to s přítelem...
Spermie
Dobrý den. Mám dotaz. Moje spermie nejsou klasicky...
Spermie
Dobrý den, beru již celkem dlouho pravidelně antikoncepci....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spermatokéla

Dobrý den. Na levé straně mi byla diagnistikována cysta - v.s. spermatokéla...

Spermatokéla

Dobrý den.Muj manžel(33 let) si nahmatal nebolestivou bulku na pravém varleti,...

Spermatokéla opět problém

Tento dotaz v uvozovkách jsem vám již zasílal, dole je další dotaz k tomuto...

Spermicid

Dobrý den uvažuji , že bych jeste použivala Spermicid krém , užívám HAK Minisiston...

Spermicid

Dobrý den uvažuji , že bych jeste použivala Spermicid krém , užívám HAK Minisiston...

Spermicid a preejakulát

Preejakulat, zbytkove spermie x Spermicid Dobry den, S pritelkyni zatim...

Spermicid při menstruaci

Dobry den,pouzivam spermicidni gel pharmatex a v pribalovem letalu je napsano,ze...

Spermicidní gel jako antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás prosbu, dva roky jsem používala HA a nyní s ní už nechci...

Spermicidní krém nebo globule a kombinace s HA a orálním sexem

Dobrý den, poslední dobou mám problém s používáním kondomu při pohlavním styku...

Spermicidní přípravky a jejích použití

Krásný den, chci se zeptat i na Váš názor. Antikoncepci brát nemohu a...

Spermie

Dobrý den, beru již celkem dlouho pravidelně antikoncepci. Vždy když se s přítelem...

Spermie

Dobry den, kdyz si tzv. "Vyhonim,, , nemuzu prijit o spermie ?

Spermie

Dobry den , chtěla jsem se zeptat s přitelem jsem už skoro 2 roky a s toho rok...

Spermie

Dobrý den. Zajímalo by mne, zda četnost pohlavního styku ovlivní kvalitu spermií/sperma...

Spermie

Dobrý den. Mám dotaz. Moje spermie nejsou klasicky bíle spíše průhledné až vodové....

Spermie

Dobrý den. Zajímalo by mne, zda četnost pohlavního styku ovlivní kvalitu spermií/sperma...

Spermie

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak dlouho vydrží spermie "živé" (schopny oplodnění)...

Spermie

Dobrý den rád bych se zeptal, zda "dokážou být spermie živé...i mimo oblast...

Spermie

Dobrý den, nevím jestli směřuji svůj dotaz správně, ale třeba mi poradíte. Manželovi...

Spermie

Dobrý den, rád bych se zeptal...přežívají spermie(jsou schopny oplodnění) po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×