Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spineni

Gynekologie Viera . 2.7.2012 redakce uLékaře

Dobry den prosim vas brala sem antikoncepci pramino a sem vysadila bo se snazime o miminko a ted sem zacala v polovine ciklu spinit muzem aj přes to spineni otehotnet dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Po vysazení antikoncepce se špinění v prvních cyklech může vyskytnout, při špinění pravděpodobnost gravidity je sice menší,ale vyloučena není. Příjemný den

Související dotazy

Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...
Špinění při HAC
Dobrý den, už 5 let užívám hormonální antikoncepci...
Špinění
Dobrý den, chtela bych se zeptat měla jsem dostat menstruaci,...
Mám špinění
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Menstruace mi skončila...
Špinění
dobry den byla jsem na prohlidce gynekologii a pořad...
Špinění během HA
Špinění během HA Dobrý den, beru HA, ale jela jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spina bifida a tehotenstvi

Dobry den, pane doktore. 3 roky mam diagnostikovan spina bifida(uzavrene) L4,L5,...

Spina bifida L5

Dobrý den, prosím o vysvětlení: Lehká sinistroskoliosa,oploštělá lordosa,...

Spinaliom či bazaliom

Dobry den.Potrebuji prosim poradit.Muj deda ma tento defekt...pry ho to trapi...

Spinaliom,Bazaliom

Dobrý den.asi týden mám tuhle vyražku nebo vřidek,nevim jak to popsat.prvni...

Spinaliom,bazaliom a vasa

Užívám asi 14 dní Vasu,čistič cév.Nyní mi 24.10.vyřízl chirug kožní morfu s...

Spinální anestezie

Dobrý den. Před 2 roky jsem podstoupila spinální anestezii při císařském řezu....

Spinální nebo celková anestezie

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vás poprosit o radu(mám plánovaný císařský...

Spinální stenosa bederní páteře

Dobrý den, po MR bederní páteře mi byla zdělena výrazná stenoza páteřního kanálu...

Spinální stenosa, bolesti zad

Dobrý den,v poslední době(asi 1měsíc)se mi stává stále častěji,že mne začnou...

Spinální stenoza

Posim o radu,jak podle vas nejlepe postupovat s timto nalezem-CT vyš.LS patere.Jde...

Spineni

Dobry den, 4 mesice beru utrogestan a tento mesic jsem uprostred cyklu zacala...

Spineni

dobrý den, po 8.letech jsem vysadila na půl roku antikoncepci Yadine, v posledním...

Spineni

dobry den rada bych vas poprosila o radu s pritelem se snazime uz asi sest mesicu...

Spineni

Dobry den chtela bych se zeptat treti den mam spineni jde o neco vzneho menstruaci...

Spineni

dobry den mam mensi problem se spinenim mam delsi dobu vytoky zlutobileho charakteru...

Spineni

dobry den, na preventivni prohlidce na gynekologii me byly provedeny stery....

Spineni a krvaceni mimo menstruacni cyklus

Dobry den.Jiz paty mesic uzivam antikoncepci Natalya.Stim,ze kazdy mesic po...

Spineni a lehke krvaceni

Dobry den, chtela jsem se zeptat, co muze zpusobit spineni a lehke krvaceni...

Spineni a nepravidelna ms

Dobre rano, potřebovala bych poradit co dělat s neustalym spinenim..trpim na...

Spineni a pozitivní TT

Dobrý den, 27.4. jsem dostala mesicky. Po skončení přibližně za další týden...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×