Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Špinění mimo menstruaci

Gynekologie Michaela . 25.2.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, mám problém. Brala jsem antibiotika a během toho se milovala se svým přítelem, ale antikoncepci jsem brala pravidelně ve stejný čas. Včera (středa) jsem začala trochu špinit, ale menstruovat bych měla začít až za týden ve středu. Chtěla bych se zeptat, čím to může být zapříčiněné?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Někdy mohou antibiotika vést k narušení menstruačního cyklu. Pokud by se to v dalším cyklu opakovalo, navštivte gynekologa.

Související dotazy

Špinění mimo cyklus
Dobrý den, mám problémy se špíněním mimo cyklus. Už...
Špinění
Dobrý den momentálně mě trápí špinění mimo menstruaci....
Špinění
Dobrý den, chtela bych se zeptat měla jsem dostat menstruaci,...
Špinění mimo menstruační cyklus
Dobrý den, chci se zeptat v prosinci jsem byla na zákroku...
Špinění mimo menstruaci
Dostala jsem menstruaci po týdnu. Dobrý den, docela...
Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špinení mimo cyklus

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee už přes 4 měsice, menstruační cyklus...

Špinění mimo cyklus ... jít na LEEP?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už 4 roky špiním mimo cyklus, většinou týden...

Špinění mimo cyklus a i při pohlavním styku

Dobrý večer, měla bych na Vás dotaz. Na gynekologii chodím pravidelně, každý...

Špinění mimo cyklus a po pohl.styku

Dobrý den, moc Vás prosím o radu a pomoc.Špiním mimo cyklus i po pohlavním...

Špinění mimo cyklus po vysazeni ant.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Brala jsem krátce antikoncepci Vonille.Jelikož...

Špinění mimo cyklus při žívání HAK

Dobrý den, mám takový dotaz beru už několik roků antikoncepci lindynette 20...

Špinění mimo cyklus, pálení močové trubice

Dobrý den, za měsíc mi bude 41 let. Mám dotaz ohledně špinění mimo cyklus....

Špinění mimo cyklus, snaha o miminko

Dobrý den, 7 měsíců se snažíme o mimčo, od dubna intenzivněji (více sexu), v...

Špinění mimo menses

Zdravim chci se zeptat pred dvouma dny jsem zacla lehce spinit spis to bylo...

Špinění mimo menses a bolest břicha

Dobrý den, již několikátý měsíc hnědě špiním zhruba v druhé polovině cyklu....

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den, už přes 3 roky mě trápí špinění mimo menstruaci, zkoušela jsem několikerou...

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den, ve středu odpoledne jsem byla na gyn. vyšetření a doktor mi řekl...

Špinění mimo menstruaci

Dobry den, prosim vas, nevim, co mam delat. Mam neustale spineni mimo menstruaci,...

Špinění mimo menstruaci

Zdravím, je mi 16 let a trápí mě problém, se kterým jsem se doteď nesetkala....

Špiněni mimo menstruaci

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Jsem po dvou dětech.Už asi 4 měsíc špinim mimo...

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den je mi 16 let a měla jsem před 14 dny mensturaci a po těch 14 dnech...

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den, HA beru od 15 let (nyní mi je 24) prvních 5 let jsem brala Chloe,...

Špineni mimo menstruaci

Dobry den, posledni dobou jsem mela stresove obdobi.Beru antikoncepci a dostala...

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den chtěla jsem se zeptat druhý měsíc neberu antikoncepci po15letech,...

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den, cca 2 a půl roku beru antikoncepci Natalya a nikdy se mi nic podobného...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×