Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Špinění při braní antikoncepce

Antikoncepce Lucie . 22.9.2011

Dobrý den už je to devátý den co jsem měla měsíčky, ale stále špiním je to normální vzhledem k tomu že užívám antikoncepci?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud antikoncepci užíváte správně a bez chyb, špinit byste neměla. Pokud špinění neustane, zajděte k lékaři, je nutno vyloučit zánět či dysplazii čípku a poté ev. změnit přípravek.

Související dotazy

Kontinuální braní antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Jangee a včera jsem...
Můžu otěhotnět při braní antikoncepce??
Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat jestli můžu otěhotnět...
Špinění při užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den,beru antikoncepci mywy,kterou jsem nasadila...
Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?
Beru antikoncepci Katya teprve prvním měsícem.Je mi...
Zvracení v průběhu braní antikoncepce
Dobrý den. Před 3 týdny jsem začala brát hormonální...
Špinění při užívání antikoncepce
Dobrý večer, obracím se na Vás s dotazem ohledně brání...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, mám takový problém, už 5 let beru pravidelně antikoncepci Jeanine,...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se mohu spolehnout na test z krve, dělaný...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den pane doktore, Chtěla bych se zeptat... Před necelým měsícem jsem...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, 2 roky po porodu druhého dítěte jsem se dohodla se svým gynekologem...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ted jsem začla 2 plato antikoncepce Silviane...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, mám problém se špiněním při užívání antikoncepce. Nepomohla ani změna...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, už šest let beru antikoncepci a teď už rok beru HA Regulon. Momentálně...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, při užívání antikoncepce trpím špiněním přetrvávacím cca 7 dní z...

Špinění při antikoncepci

Dobrý den, už šest let beru antikoncepci a teď už rok beru HA Regulon. Momentálně...

Špinění při ATK

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je normální když beru antikocepci a...

Špinění při braní antikoncepce

Dobrý den už je to devátý den co jsem měla měsíčky, ale stále špiním je to normální...

Špinění při braní antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně špinění při braní antikoncepce. Beru antikoncepci...

Špinění při braní antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se poradit,jestli je nutné změnit antikoncepci. Na podzim...

Špinění při braní HA

Dobrý den, asi tak po 2 leté pauze jsem začala brát Yadine, se kterou jsem předtím...

Špinění při braní HA

Dobrý den, prosím o radu. Před třemi týdny jsem byla na kyretáži z důvodu silného...

Špinění při braní HA Jangee

Dobrý den, stala nepříjemná věc, v pátek jsem si vzala 17. prášek antikoncepce...

Špinění při braní HA Jangee

Já jsem ale poslední týden pohlavní styk neměla, takže kvůli tomuto špinit nemohu....

Špinění při dobrání prvního platíčka antikoncepce Dienille

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená, když místo normalni menstruace,...

Špinění při HA

Dobrý den, druhý rokem beru hormonální antikoncepci Luisea, pravidelně beru...

Špinění při HA

Dobrý den, je mi 17 let, jsem kuřačka. 21.6. 2015 jsem začala brát ha Leverette....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×