Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Splňuji téměř všechny příznaky serotoninového syndromu/ serotoninové toxicity

Psychiatrie 23.2.2019

Dobrý den, po přečtení informací z několika různých zdrojů jsem zjistil, že splňuji téměř všechny příznaky serotoninového syndromu/ serotoninové toxicity. V důsledku předávkování před zhruba třemi měsíci antidepresivy typu SSRI, konkrétně Asentry 50, jsem začal vykazovat tyto příznaky: třes, záškuby, bolesti hlavy, výkyvy nálad, dezorientace, úzkostné stavy, iluze, záchvaty aj. Většina z těchto příznaků stále přetrvává, zvláště třes (silné záškuby) a záchvaty, které se objevují obzvláště při činnostech, které vyžadují koncentraci v oblasti motoriky (např. hra na klavír). Chtěl jsem se zeptat, zda je v mém případě velká nutnost návštěvy lékaře, případně za jak dlouho asi tyto příznaky odezní (nebo zdali vůbec odezní) a jestli je možné je vyléčit bez lékaře/ lékařského předpisu. Děkuji za odpověď.

Související dotazy

Premenstruační syndrom
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli se žlučníková...
CVS syndrom
dobrý den, (15let) mám pocit že na sobě pociťují příznaky...
DPDR syndrom
Dobrý den, Už přes 3 týdny trpím velmi úzkostnými...
Ashermannův syndrom
Ashermannův syndrom a nízká děložní sliznice - chtěli...
Anemický syndrom
Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Mam anemicky...
Nefrotický syndrom
Dobrý den mám nefroticky syndrom ktery se lečíl s kortikoidy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spíše poúrazová změna na kosti

Dobrý den, pro bolesti v bedrech jsem byla PL odeslána na Rtg, výsledek přiložen,...

Spitomin

dobry den... uzivam carvedigammu 25 mg na tlak...plus bol som v nemocnici a...

Splaské bříško

Dobrý den, jsem v 15 tt a před 2 dny jsem byla u lékaře. Vše bylo v pořádku....

Splenectomie

Dobrý den, jak dlouho před splenektomií musím vysadit antikoncepci? Stačí...

Splenektomie a koronavirus

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je pro člověka, který nemá slezinu ( po...

Splenomegalie

Dobry den, p.doktorka me poslala na sono kvuli bolesti pri pohmatu v epigastriu.Citila...

Splenomegalie

Dobrý den chci se zeptat . Asi před dvěmi týdny jsem začal citit tlak na hrudi...

Splenomegalie

dobry den, sem po porodu sekci, este v porodnici mi delali ultrazvuk bricha...

Spletla jsem datum

Dobrý den, pracuji jako státní zaměstnanec. Dne 16. 8.2019 jsem prováděla kontroly...

Spletla jsem si prášek

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již druhým rokem pečlivě beru antikoncepci...

Spodek

Paní doktorko,občas mě bolí spodek a po orgasmu (masturbací) mě taky občas bolí.Je...

Spodní část předkožky

Dobrý den, nedávno jsem zjistil, že při stahování předkožky přes žalud se mi...

Spodní prádlo při operaci

Dobrý den, Když jdu na operaci menisku mohu mít na sobě spodní prádlo? Děkuji

Spodylosa

Dobrý den, na rentgenu pro předoperační vyšetření mi lékař napsal, že mám spondylosis.Paní...

Spojení antikoncepce

Dobrý den, mám takový dotaz, potřebovala bych si oddálit menstruaci, ale přecházím...

Spojitost bolest krk a pateř .

Přeji Dobrý dén na Vaších strankach v dotazích jsem četl , že problemy bolest...

Spojitost mezi infekcemi.

Dobrý den, chci se zeptat. Mel jsem nedávno asi infekci močové trubice, nebo...

Spojitost urosepse a dny

Dobrý den, je mi 34 let, před třemi lety jsem měla urosepsi, CRP 324 a zánět...

Spojivka

(16 let) Dobrý den byla jsem v nemocnici mám už 3 roky zarudlý spojivkový vak...

Spojivky - přetrvávající problémy

Dobrý den, před pěti týdny jsem dostala zánět spojivek. Zpočátku jsem jej zkoušela...