Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spolehlivost těhotenského testu

A . 7.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, který těhotenský test z českého trhu je podle Vás nejspolehlivější? Je 100% spolehlivý výsledek 3 týdny po souloži?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Testy jsou spolehlivé a v případě gravidity jsou většinou positivní v době kdy měla přijít menses. Příjemný den

Související dotazy

Pozitivita těhotenského testu
Dobrý den,prosím chci se zeptat ,menstruaci jsem...
Spolehlivost těhotenského testu
Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci Minerva,...
Spolehlivost těhotenského testu
Dobrý den. Je mi 17 let. HA neberu a menstruaci mam...
Výsledek těhotenského testu
Dobrý den, 4.2. nam s pritelem prasknul kondom,...
Použití těhotenského testu
Dobrý den, ráda bych se zeptala na použití těhotenského...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spolehlivost jiné než kombinované HA


Spolehlivost jiné než kombinované HA


Spolehlivost kondomu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je spolehlivost správně nasazeného...

Spolehlivost kondomu před chorobami


Spolehlivost kondomu před chorobami


Spolehlivost krevních testů


Spolehlivost MR při diagnostice RS


Spolehlivost negativního výsledku těhotensého testu


Spolehlivost NT Gynefix


Spolehlivost prášků


Spolehlivost těhotenského testu

Dobrý den. Je mi 17 let. HA neberu a menstruaci mam nepravidelnou. Tenhle mesic...

Spolehlivost těhotenského testu

Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci Minerva, avšak dostala jsem od...

Spolehlivost testu na HIV

V polovině června letošního roku sem podstoupil riziko při kterém by jsem mohl...

Spolehlivost vaginálního kroužku při užívání antimykotické terapie

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, užívám HAK vaginální kroužek NuvaRing....

Spolkla jsem plombu

Dobrý den, vypadla mi plomba, ale bohužel velkou část jsem spolkla. Jak jsem...

Spolknutá kost

Dobrý den, mohla bych se zeptat,zda vadí spolknutá kost z kačeny u dospělého,Byla...

Spolknutá lžička

Při nevolnosti jsem si ke zvracení pomáhala plastovou lžičkou, kterou jsem vdechla,...

Spolknutá patrona ..

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Trpím posttraumatickou úzkostně...

Spolknutí alobalu

Dobrý den, omlouvám se za zvláštní dotaz. Dnes jsem 6-ti týdennímu synovi připravovala...

Spolknutí bonbonu

Dobrý den, měla bych násl.dotaz. Spolkla jsem dnes kulatý kyselý bonbon o průměru...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílý povlak na jazyku

Dobrý den, mám problém se sliznici jazyka, kde mám už delší dobu takovýto bílý...

Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“


RTG

Dobrý den Nerozumím na RTG zprávě této formulaci: Napřmená lardoza, s naznačeným...

Svědění jazyka

Dobrý den, může být příčinou svědění jazyka alergie? Jsem alergik a moje sezona...

Kožní obtíže


Pupínky penisu


Užívání Fraxiparine

Beru asi 10 dni Fraxiparine 0.4ml injekčni roztok a začaly u mě bolesti břicha...

Velikost penisu


Neustále se mi motala hlava, mel jsem závratě, mžitky před očima

Dobrý den, mám problém ohledně kterého už ani nedoufám že bych se někdy uzdravil....

Oslabení stehenního svalstva

Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem měl natažené oba postranní vazy v koleni....

Nízké leukocyty


Vyrážka

Dobry den, zhruba pred mesicem a pul se mi zacala na rukou delat vyrazka..ze...

Křeče v nohách v noci


MUDr. Antonín Křivohlavý

Ordinace kardiologie

MUDr. Milada Krejčová

Gynekologická ordinace

Cukrovka - Diabetes Mellitus

Diabetes mellitus, cukrovka, je onemocnění způsobené nedostatkem inzulínu nebo...

Tetanie, motání hlavy, hučení v uších, tlak v očích


Extrémní pocení po celém těle

Dobrý den,prosím o radu jak se zbavit tohoto nepříjemného problému,děkuji.

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×