Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Srdce

Srdce a cévy Lukas 6.1.2016

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, po narozeni jsem prodělal operaci srdce defekt komorového a siňového septa a mam o něco rozšířený kořen srdce, přibližně před 5 lety cca jsem měl náznak marfanova syndromu ale po genetickych testech se nepotvrdil, tak bych se chtel zeptat jestli můžu nebo by jste mi nedoporučoval normálně posilovat, sportovat posilovaní mě baví. Děkuju předem za odpověd

Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: Nemocnice Pardubice

Dobrý den,
posilovat můžete, ale všeho s mírou. Hlavně nezvedat velké zátěže a nepřepínat se.

Související dotazy

srdce
Dobrý den. Respektive večer. Už delší dobu me trápí...
Srdce
Dobrý den, delší dobu mě píchá u srdce a cítím bolest...
Srdce..
Dobrý den Mám dotaz beru prášky na srdce ( vasocardin...
Srdce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se dá poznat...
Srdce
Dobry den, každý den když si jdu zaplavat do bazénu,...
Srdce
Dobry den pane doktore, chtela bych se vas zeptat,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Srážlivost krve a antikoncepce

Dobrý den, již jednou jsem zde pokládala otázku a již jsem dostala i odpověď...

Srážlivost krve a antikoncepce

Dobrý den, když mi před několika lety gynekoložka předepsala antikoncepci, nedělala...

Srážlivost krve a užívání marihuany.

Dobrý den, nedávno se mi projevila komplikovaná migréna a doktoři mi sdělili,...

Srážlivost krve v děloze

Dobrý den, ikdyž mám skvělého gynekologa,chtěla bych se zeptat na Váš názor,jelikož...

Srážlivost krve, vliv léků na sexuální život

Vzhledem k vyšetření na kolonoskopii 18.10.2011 jsem vysadil Warfarin, který...

Srdce

Dobrý den,dnes mě už asi 8 hodin v kuse strašně bolí (píchá) na srdci,hlavně...

Srdce

Dobrý den. Už docela dlouho mívám stavy kdy je mi na omdlení a mám pocit jako...

Srdce

Dobry den pane doktore, chtela bych se vas zeptat, mam za sebou vysetreni srdce...

Srdce

Dobry den chtel jsem se zeptat mam problemy delsi dobu.Jako by mi nejaka bublina...

Srdce

Dobry den ma dcera 14 let, prej lezi v klidu a zacne ji bouchat richle srdce...

Srdce

Dobrý den , chcel sem se vás zeptat , když du na nejaký vyšetrení , stáva semi...

Srdce

Dobry den,prosim o prelozeni lekarske zpravy.Byla jsem s dcerkou na tatezovem...

Srdce

Dobrý den mám dotaz ohledně uložení srdce po rentgenu plic mě bylo napsáno cor...

Srdce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se dá poznat bez vyšetření vada na srdci...

Srdce

dobrý den ,chtel sem se vás zeptat, mám dlhší dobu aritmie na srdíčku beru...

Srdce

Dobry den prosim Vas o radu. Uz.asi tyden vnimam srdce vnimam to buseni. Rusime...

Srdce

Dobrý den, mívám často pocit bušení srdce, občas mě tak "píchne" pod levým prsem....

Srdce

Dobrý den, delší dobu mě píchá u srdce a cítím bolest kolem levé lopatky. Někdy...

Srdce

Dobrý deň! Chcel by som sa opýtať čo by som mal užívať aké lieky keď mám vysoký...

Srdce

Dobrý den, je mi 19let a už nějakou dobu mě trápí občasné píchání u srdce,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fraxiparine a alkohol


Naražená noha - pata


Nafouknuté břicho při menstruaci

Dobrý deň, mám 50 rokov, kvoli nepravidelnej menštruácii užívam asi pol roka...

Uzliny ve střevech, bolest břicha

Dobrý den, syna (bude mu za měsíc 7let) bolí již od ledna břicho v okolí pupku,...

Angína a možnost nákazy ostatních

Dobry den, dnes jsem dostala atb na streptokokovou anginu, cili spalu, jak jsem...

Praskání v krční páteři

dobry den mam 17 mam problem za uchom mi praska a to dost zle a velmi hlasno...

U 5 leté dcery recidivuje spála


Čo sú tie biele bodky okolo korunky žaluďa?


Růže na kotníku

Dobrý den Dostala jsem Růži do kotníku a beru již 3 antibiotika celkem 15 dní,...

Tupá bolest v šourku

Dobrý den, již delší dobu mě trápí taková tupá bolest. Jedná se o nepříjemný...

Genitální opar


Fialovění penisu

Dobrý den, již několik let má trápí zarudnutí žaludu.. Při erekci je celý žalud...

Bolesti podbřišku

Asi 14 dni mam mirne bolesti v podbrisku, ktere doprovazi neuplna stolice. Vetsinu...

Fleky na nartu a suchá kůže a tmavnutí kotníku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co může znamenat tmavnutí kotníku na mé...

Závratě po masáži zad

Před 2 měsíci jsem po masáži zad měla silné závratě, zvracela jsem a nemohla...

Paréza peroneu

Dobrý den, proběhla u mě pareza n. peroneus: více info v příloze. Po operaci...

Unava, slabost tlak v hlavě

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by to mohlo být, nebo na koho se obrátit...

Můžu být těhotná?

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, když se do mě můj...

Kombinace léků

Krásný den, mám otázku mohu k léku ZOLOFT užívat buď xanax, neb GUAJACURAN=...

Výrůstek u konečníku
