Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Stafylokokus aureus, boule v podpaží

Infekce Barbora 13.1.2008

Dobrý den, můj přítel má stafylokok aureus.Trvá to už asi rok a zatím v léčvě nemáme úspěch.Nejprve se mu začly dělat boule v podpaží z nichž tekl hnis,krev a pot dohromady.Dělaly se mu často po sobě a na stejném místě.Lékaři mu je poze vyřízly.Pak mu byly nasazeny antibiotika,které působily krátkou dobu a vakcína též.Další podobná boule se mu udělala pod nosem, jen menší.Teď má dvě pod koleny a opět byl akorát na vyříznutí.Každá boule mu zhnisá,ale vymáčknout pořádně nejde.Některé rány po hnisu jsou hluboké a každé odření se velmi dlouho hojí.Chtěla bych se proto zeptat na způsob léčby, nebo něco, čím by se možnost výskytu dala alespoň omezit.Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, takovýto projev stafylokokové infekce není zcela běžný a jistě by měl být sledo...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Boule v podpaží
Dobry den, jsem muž a je mi 20 let, nahmatal jsem si...
Boule u podpaží
Dobrý den, dnes jsem si náhodou nahmatal malou nebolestivou...
Staphylococcus aureus
Staphylococcus aureus Dobrý den, ráda bych se...
Kožní absces v podpaží
Dobry den mam mensi spis dle me zavazny problem a nemuzu...
Bulky v podpaží
Dobrý den, mám takový problém, cca před 2-3 měsíci...
Stafylokokus aureus
Dobry den, muj pritel (35 let) jiz asi 10 let trpi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stafylokoková infekce

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dál, beru podruhé ATB celkově a mast, kapky...

Stafylokoková infekce

Dobrý den, mám diagnozu L022 Kožní absces, furunkl a karbunkl trupu po dalších...

Stafylokoková infekce

Dobrý den,byl mi ze stěru zjištěn stafylokok v pochvě, stěry se dělali na základě...

Stafylokoková infekce

Dobry den vazeni doktori, mam dotaz ohledne pritomnosti MRSY. Ma pritelkyne...

Stafylokoková infekce kůže

Dobry den, Chtela bych se zeptat, zda se opravdu muze jednat o Stafylokokovou...

Stafylokoková infekci

Dobrý den, asi před čtyřmi dny se mi objevil okolo intimních partií asi prasklý...

Stafylokokové infekce

Prosím,už přes rok bojuji se stafylokokem aureus,mám za sebou 4 antibiotika...

Stafylokokové infekce

Dobry den, Chtela bych se zeptat, jaka hygienicka opatreni jsou nutna, pokud...

Stafylokokus aureus

Dobry den, mam sliznice v nose kolonizovany zlatym stafylokokem. Nezpusobuje...

Stafylokokus aureus

Dobry den, muj pritel (35 let) jiz asi 10 let trpi krcnimi a nosnimi potizemi,...

Stafylokoky, antibiotika

Dobrý deň, na základe výteru z nosa sa zistilo, že mám premnoženého zlatého...

Stafylokop

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co je to stafylokop? Kamárádky syn byl před...

Stafyloková infekce

Dobrý den, můj manžel 33 let - začalo ho bolet rameno, hospitalizován 15 dní...

Stagnace hmotnosti kojence

Dobrý den,mám dceru 1měsíc,narodila se s váhou 3,40kg a po měsíci plného kojení...

Stahovací punčochy

Dobrý den,moje maminka je měsíc po operaci kyčelního kloubu. Chci se zeptat...

Stahování

Dobry den chci se zeptat s pritelem mame pohlavni styk ale ja se porad nevedomky...

Stahování a tlak v krku

Dobrý den. Poslední dobou mám takový nepřijemný tlak v krku a jakoby se mi krk...

Stahování hrdla a pocity padání horního patra

Dobrý den paní doktorko. Mám problém stahování hrdla,to není tak nejhorší,to...

Stahování kolene

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda je dobré stahovat koleno třeba obinadlem...

Stahování krku

Dobrý den, čas od času se mi stávalo a poslední dobou stává častěji, že mám...