Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Std

Kristina . 17.5.2016

Dobry deň mala som styk z chlapcom ktory mal genitalne bradavice v anale bola som na vysetreni ja nic nemam ani na krcku ani na posve ani v anale od styku je uz 11 mesiacov mam sa niecoho obavat ? Jemu brali krv aj na ostatne std ale nic nemal len condylomi dakujem za odpoved a este mam len rybaci za pach obcas z posvi ale to sa mi opakuje uz 3 roky moze to byt bakterialna vaginoza ?

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


tak pokud jeho i vaše vyšetření byla negativní, tak asi je vše v pořádku...potíže které máte jsou nejspíše kvasinkové, čili nikoliv bakteriální ale kvasinkové...tedy mykoza...toto je nejčastější důvod a příčina...léčba spočívá v zavádění léčivých kuliček, které jsou myslím i volně prodejné v lékarně, pokud zrovna nechcete na další gynekol. vyšetření kde by vám to dali na recept...ptejte se v lékarně na lék na vaginální mykozu na zavádění do pochvy.

Související dotazy

STD
Dobrý den,měla jsem nechráněný pohlavní styk s cizincem,nechala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stazeny krk

Dobry den, trpim refluxem a beru leky nolpaza.Posledni dobou se mi behem dne...

Stažená předkožka

Dobrý den nerad vás obtěžuji, ale mám takový problém. Je mi 14. U penisu mám...

Stažená předkožka

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu,ve čtvrtek 27.11 byl můj 18ti měsíční...

Stažená předkožka

Dobrý den chci se zeptat snažím se mít trvale staženou predkozku za zaludem...

Sťažené dýchanie,bolesť na hrudi a závraty po námahe

Dobrý večer mám 13 rokov a cca. pred 3 týždňami som začala sledovať že pri väčšej...

Stažené svaly

Dobrý den, prosím o radu, jak nejlépe uvolnit stažené svaly kolem páteře, a...

Stažené svaly v obličeji

Dobrý den. Prosím o Vaši radu. Už asi 4. den pocituji v obličeji naputí, jakoby...

Stažení krku

Dobrý den, můj přítel skoro denně ráno stahy v krku jako pri zvracení vyplivává...

Stažení předkožky

Dobrý den, je mi 16 let, a nejde mi stáhnout předkožka při erekci. V klidovém...

Stažený šourek

Dobrý den. Mám problém s neustále staženým šourkem a to i těsně po ejakulaci....

STD

Dobrý den, prosím Vás v květnu jsem byla na testech na HIV a syfilis a oba...

STD

Dobrý den Chtěl bych se zeptat na jednu věc která mě trápí už několik měsíců....

STD

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pár otázek. Nejprve popíši svůj zdravotní...

STD

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně pohlavně přenosných chorob. Měl jsem chráněný...

STD

Dobrý den,měla jsem nechráněný pohlavní styk s cizincem,nechala jsem se vyšetřit...

STD

Dobrý den, před cca 3 měsíci jsem měla nechráněný styk s mužem po dobu cca...

STD

MUDr. Dagmar Doležalová: Dobrý den, Váš dotaz je záležitost důvěry. Pokud by...

STD

Dobrý den, mám dotaz ohledně možného nakažení pohlavní nemoci. Před třemi týdny...

STD

Dobrý den o víkendu jsem měl sex s přítelkyní a nějak mě při tím začal bolet...

STD

Dobrý den, cca 12 dní po nechráněném orálním sexu který jsem prováděl neznámé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pozor na škrkavky!


Oči


Červený flek u kostrče

Dobry den, U kostrce se mi udelal cerveny flek, je suchy, trochu se olupuje,...

Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


STRACH Z ALS


Flek na tříslech

Dobrý den Na tříslech se mi asi před měsícem objevil tenhle flek. Byl neškodný...

Špinění


Bolest kyčle

Dobrý den pane doktore mám problem už asi třetí týden s levou kyčlí dával jsem...

Bolesti zad, motání hlavy


Výtěr z krku

Dobrý den, už 3 týdny řeším se svou obvodní lékařkou zvětšené krční mandle,...

Zubní sklovina - jak jí posílit?


Roupy

Dobrý den.Před půl rokem jsem byla přeléčena tbl.Vermox proti roupu dětskému.To...

Krev v moči


Alergie na kaši?

Dobrý den, od 4 měsíce se snažím dcerku přikrmovat zeleninovými příkrmy (aby...

Maltofer- únava


Laboratorní výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků z krve : lipaza 1,12 ....cholesterol 5,95....sedimentace...

MUDr. David Kubíček

Chirurgie, rehabilitace

Chronická bolest svalů a kloubů

Dobrý den, přibližně třetím rokem trpím celkovou únavou, nevýkoností, bolestmi...

Escheria coli v moči


MUDr. Libor Novák

Dermatovenerologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×