Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Stěr děložního čípku

Gynekologie Ami . 23.1.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně stěru děložního čípku může se odebrat i když je dívka stále panna? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, parkticky může.jen se s největší pravděpodobností poškodí panenská blána.

Související dotazy

Kosmetický zákrok po stěru z čípku
Dobrý den před týdnem jsem byla na preventivní prohlidce...
Ca děložního čípku
Dobrý den ,mám velkou pravděpodobnost ,že mám rakovinu...
Stěr z děložního čípku
Dobrý večer, je mi 22 let, byla jsem u své gynekoložky...
Opatření po konizaci čípku děložního
Dobrý den, jsem 2 týden po konizaci děložního čípku....
Stěr z děložního čípku
Dobré odpoledne. Včera jsem byla na gynekologickém...
Konizace čípku děložního
Dobry den,tento týden jsem objednána na konizaci delozniho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stent a magnety

Dobrý den, mám před 1 rokem ICHS a voperovaný u srdce stent. Vím, že nesmím...

Stent v ledvině

Dobrý večer. Chtěla bych se ještě zeptat ohledně stentu v ledvině. Pokud bych...

Stent v ledvině + časté záněty ledvin

Dobrý den, paní doktorko. Prosím o Váš názor na moji diagnozu. Je mi 45 let...

Stěny srdce a arytmie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, co to znamená, když mi lékař řekl, že mám velmi...

Steptoccocus beta haemolyticus

Dobrý den, v únoru jsem měla anginu, březen zánět průdušek. Brala jsem Penicilin...

Steptoccocus beta haemolyticus

Dobrý den, byl mi zjištěn tento streptokok v krku. Paní doktorka mi nasadila...

Steptococcus agalactiae

Dobrý den, jsem momentálně v 39 týdnu těhotenství, zhruba ve 13 tt mi byl v...

Steptococcus beta hem. sk. C

Dobrý den, v nálezu výtěru z krku u dcery 8 let, vyšel Streptoc. equis. (C)....

Steptokok v tehotentvi

Dobry den, prosim o radu. Dcera ve ctvrtek onemocnela, vysoke horecky, kasel...

Stěr

dobrý den v březnu jsem bila na prevenci na gynekologii a dnes 2o.4 mi došla...

Stěr děložního čípku

Na podzim jsem něměla stěr z čípku zcela v pořádku (nějaké buňky navíc) a po...

Ster na kapavku, ureaplasmu a mykoplasmu

Dobry den, Jak ma spravne vypadat ster k vysetreni kapavky,ureaplasmy a mykoplasmy?...

Stěr s čípku II

Děkuji za odpověď ohledně stěru z čípku. Po vytažení skla jsem již bolest necítila....

Stěr z děložního čípku

Dobré odpoledne. Včera jsem byla na gynekologickém vyšetření. Poprvé mi byl...

Stěr z děložního čípku

Dobrý den, na konci října jsme byla na prohlídce u své doktorky.. dělala mi...

Stěr z děložního čípku

Dobrý večer, je mi 22 let, byla jsem u své gynekoložky na roční prohlídce...

Stěr ze sliznice

Dobrý den, paní doktorko, mám dotaz. Budu absolvovat stěr ze sliznice tenkého...

Stereotaktická operace mozku v nemocnici Na Homolce

Dobrý den paní doktorko. Dočetla jsem se, že v nemocnici Na Homolce mají nový...

Stereotip chůze

Dobrý den,ještě po 15 měsících od bolestivého naražení levého boku má manželka...

Stereptokok bez příznaků

Dobrý den přeji syn měl klasické nachlazení ano trpí na rymu a má mandli 2stupně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadýchání se plynu ze sporáku


Zánětlivé hnisavé ložisko


Nateklý loket

Dobrý den. O víkendu jsem se ráno probudil a měl jsem nateklé předloktí. Předtím...

Užívání antikoncepce po prodělané akutní pankreatitidě


Alopetia areata

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat,co přesně znamená Alopetia areata. Protože...

Počůrávání a pokakávání


Jak vařit zdravě a chutně při jaterní dietě

Museli jste někdy držet dietu šetrnou k játrům? Pak jste pravděpodobně okusili...

MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Antialergika bez předpisu – zorientujte se!


Alkohol současně s ATB


Vyrážka na hrudi a břiše


Druhé těhotenství

Dobrý den. Při prvním těhotenství s dcerou, které je nyní dva a půl roku, mi...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Cervene tečky

Dobrý den , udělali se mi na noze červené tečky jako by modřinky(krev pod kůží)...

Svědění a lehká bolest v pupíku


Sešroubovaná noha a aktivity


Prevence bakteriální endokarditidy

Dobrý den, u zubaře mi byla zjištěno nebolestivé zvětšení uzlinky u kořene zubu....

Vyrážka penisu

Dobry den, dnes jsem na zaludu a pod predkozkou objevil bile pupinky, ktere...

Růžovku zdolají antibiotika i laser


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×