Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie Pája 31.3.2009

V poslední době jsem hodně přibrala a jsem unavená. Po rozboru krve mám hodnoty TSH- 7,98 a fT4-14,19. Je nutné navštívit endokrinologa?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nevím, proč s vámi nerozebral výsledky vyšetření lékař, který vám je ordinoval? Normální hodnoty tsh 0,37-5, 0,ft4 normální hodnoty
9,8 - 23,1. Mírně zvýšená hladina TSH by mohla znamenat počínající hypofunkci /sníženou funkci/ štítné žlázy, kontroly v kratším časovém odstupu jsou víc než nutné, ale tím, že navštívíte endokrinologa určitě nic nezkazíte. Pokud máte i výše uvedené potíže, návstěvu endokrinologa bych neodkládala, endokrinolog se vám bude věnovat a hlavně budete dlouhodobě pod odbornou kontrolou.Hezký den.


Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, byla jsem na rozborech krve. Zjistili mi TSH 4,6 a Ft3 6,3. Ft4 v...

Štítná žláza

Dobrý den, chci se zeptat na nutnosti užívání Euthyroxu. Před dvěma lety jsem...

Štítná žláza

prosím o vysvětlení výsledků vyšetření a co to pro mě znamená Diagnóza - Hypotyreoza...

Štítná žláza

Při ultrazvuku štítné žlázy,mi byli nalezeny hypechogenní ložiska do 20mm.Následně...

Štítná žláza

Po podávání Euthyroxu 50 mg -horko,rudé skvrny po celém těle-hlavně je nepříjemné...

Štítná žláza

Dobrý den, před dvěma roky mi vyoperovali prudce hyperfunkční štít.žlázu načež...

Štítná žláza

Dobrý den, při náhodné kontrole při odběru krve mi byly zjištěny hodnoty štítné...

Štítná žláza

Dobrý den, paní doktorka mě posílá jednou za čas na sono štítné žlázy. Můj úplně...

Štítná žláza

Dobrý den chci se zeptat- v létě mi byla zjištěna snížená funkce štítné žlázy....

Štítná žláza

Dobrý den, mám na zprávě z vyšetření štítné žlázy na ultrazvuku uvedeno toto:...

Štitna žláza

Dobry den asy pred 3/4rokem mi byla diagnostikovana zvýšena funkce štítné zlazy..Po...

Štítná žláza

Dobrý den pane doktore, mám dotaz - 3 roky se léčím se štítnou žlázou(beru carbimazol)...

Štítná žláza

Dobrý den, u mé 9- leté dcery diagnostikovali chronickou thyroiditidu Hashimotova...

Štitná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co si mám představit pod pojmem " hrubší hypoechogenní...

Štítná žláza

Dobrý den, byly mně naměřeny tyto hodnoty: thyreoidální stim.h. 40,199, anti...

Štítná žláza

Dobrý den, měl jsem problémy s tlakem v krku, špatně se mi polykalo, a tak jsem...

Štítná žláza

Dobrý den,je mi 22 let a v roce 2009,jsem byla na vyšetření štítné žlázy. Má...

Štítná žláza

Dobrý den,prosím o Váš názor na mé hodnoty z vyšetření štítné žlázy. TSH 2,88...

Štítná žláza

Dobrý den chltěla jsem se zeptat na uzlíky ve štítné žláze.Pl 18x20x48mm objem...

Štítná žláza

Dorbý den, chci se zeptat na postut léčby- mám sníženou funkci štítné žlázy....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antidepresiva Asentra 50 - vedlejší účinky, sexuální dysfunkce a alkohol

Dobrý den, mám dotaz na na vedlejší účinky ad Asentra 50, které beru jednu tabletku...

Syndrom pánevní kongesce

Dobrý den, prosím, byla jsem na CT břicha a ve zprávě mam toto: nehomogenní...

Infrasauna - kardiak

Zdravím. Jsem kardiak - vysoký tlak, fibrilace síní vedoucí k arytmii (nyní...

Pocity na omdlení

Dobrý den, je mi 24 let a mám nízký tlak, ale nemám s ním problém, když se mi...

Chronické problémy se zažíváním

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně svých chronických problémů se zažíváním,...

Chronický průjem

Dobry den jiz nekolik let mam problem se strevami vzdy me to zacne bolet v levem.boku...

Dlouhodobá bolest hlavy

Dobrý den, bolest hlavy u mě přetrvává již 1,5 roku nepřrtržitě. Prášky jako...

Červené fleky na břiše

Dobrý den, před třemi dny se mi udělaly fleky na břiše. Začala jsem promazávat...

Bolesti zad a nohou

Dobrý den, můj dotaz bude poměrně delší, tak se nezlobte, ale je to tím,...

Bolesti kolenou a chřipka

Dobrý den pane doktore, mezi mé oblíbené sportovní disciplíny patří fotbal...

Vyrážka na chodidle

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Už od zimy mě trápí svědivé vodnaté...

(AST) 42 (ALT) 57 a (GGT) 106

Dobry den, v zari minuleho roku jsem byl u doktora na odběry krve a az ted jsem...

Zvýšená glykémie

Dobrý den, mám dotaz...má ranní glykemie je 5,9- 6,1....test ogtt cukrovku nepotvrdil...

Psychická onemocnění

Může být Crohnova choroba primární příčinou m. j. psychického onemocnění ( panická...

Výtok z prsu

Dobrý den, je mi 19 let a mám takový problém. Před dvěma dny jsem zjistila,...

Zánět žíly ruky

Dobry den, jsem 14 dni po operaci, tri dny mi byla zavedena na hrbetu leve...

Bolest kyčle

Dobrý den. Ráda bych se s Vámi touto cestou poradila. Je mi 25 let. Pracuji...

Hromadění slin a šťáv v ústech

Mám problém ? asi s trávením, najím se a za chvíli se mi v ústech začne hromadit...

Operace slepého střeva

Dobry den,dcera je 2 mesice po operaci slepeho streva.Muzeme s ni jet na dovolenou...

Bulka na obličeji

Dobrý den, občas se mi pod kůží (na tváři, bradě a nebo kolem uší) vytvoří...

Reklama
Zavřít