Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

STK a skákavý prst

Chirurgie Anna . 12.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý deň, chcela by som vedieť či je možné na jednej ruke robiť súčasne operáciu karpálneho tunela a skákavého prsta. Ďakujem Vám za odpoveď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Jistě je to možné, záleží na nálezu, závažnosti nálezu a zvyklostech pracoviště.

Související dotazy

Skákavá prst
Mám asi 2 měsíce tzv. skákavý prst -malík na pravé...
Zánět na prstech
Dobrý den, na dvou prstech ruky se mi udělali jakoby...
Červené tečky na prstech
Dobrý večer prosím o radu, na člancích prstu né na...
Puchýřky na prstech rukou a nohou
Dobrý den je mi 13 let a na těle převážně na prstech...
Krvavé fleky na prstech nohou
Dobrý den, nevíte co můžou být tyto krvavé fleky na...
Projevy, zřejmě ekzému, na prstech ruky
Dobrý den,měl bych dotaz na lékaře.Již několik měsíců...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stitna zlaza zvysena TT4

Dobry den, byl jsem dnes na doporuceni lecitele si nechat udelat testy na stitnou...

Stitna zlaza zvysena TT4, doplneni

Dobry den, zasilam doplnujici hodnoty zjistene k hormonum stitne zlazy: TSH...

Śtítná žláza

Dobrý den p. lékaři před 2letyjsem byla na komplexním vyšetřením krve. Bylo...

Stížené dýchání

Dobrý den, mám dotaz kvůli pocitu chrčení pod pravou klíční kostí, mezi hornimi...

Stížené dýchání

Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu,protože už nevím co s tím mám dělat.Stávalo...

Stížnost 2letého dítěte na hlavu (možnost spojení s pádem)

Přeji hezký den, dvouletá dcera si cca 3-4 týdny občas stěžuje na hlavu....

Stížnost na lékaře

Dobrý den, přibližně před dvěma lety jsem započal chodit ke kožnímu lékaři...

Stížnost na lékaře

Dobrý den , dnes jsme společně s manželem navštívili nového zubního lékaře ....

Stížnost na postup lékaře

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jak se jako poškozený pacient můžu bránit....

Stížnosti na bolest

Dobrý den. Chci se zeptat na svou dceru, nevím zda si stále vymýšlí, že ji...

Stlačení plodu při předklonu

Dobrý den, jsem ve 33. týdnu těhotenství a již několik týdnů při menším předklonu...

Stlačení sinus caroticus

Dobrý den, uvedl jsem i menší nehodu abych byl přesnější, mám velký problém...

Stočení penisu vlevo

Dobrý den. Nemůžu říct, že mám problém ale pozoruju u méhp penisu nepatrné stočení...

Stočení zubu

Dobrý den, mám dotaz ohledně zubu mého syna. Syn měl mléčné zoubky krásně rovné,...

Stodal sirup

Mohu podat 5ti mesicnimu diteti Stodal sirup? Dekuji za odpoved.

Stodette

Dobry den,chtelabych se zeptat beru uz 2 roky ant.stodette pokazdy dostanu 3...

Stodette

Beru 2 roky stodette pokazde dostanu MS 3 den ale tedka posledni dva mesice...

Stodette - jen ro zmírnění menstruace?

Dorbý den. Má nová gynekoložka zjistila silný výtok a nějaké záněty (zatím neposláno...

Stodette - jen ro zmírnění menstruace?

Dorbý den. Má nová gynekoložka zjistila silný výtok a nějaké záněty (zatím neposláno...

Stolic u kojence

dobry den, mam 4,5 měsíční dceru plně kojenou. Ma velmi ridkou zlutou stolici....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×