Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Stolice po antikoncepci

Aneta . 11.12.2013

dobrý den .. chtěla jsem se zeptat..už delší dobu mam raní pravidelnou stolici nebo menší průjem.Ještě než sem začala brát antikoncepci.Je nějak ohrožena účinnost antikoncepce jestliže si vezmu pilulku a za 5-10 jdu na velkou ? někdy to je průjem,někdy tvrdší stolice.děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Při průjmu může být antikoncepce nedokonale vstřebána , berte ji tedy raději večer. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce + stolice
Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,jestli Hormonální...
Antikoncepce - řidší stolice
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má vliv na...
Antikoncepce a řidší stolice
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat. Beru antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. 2 hodiny po užití...
Antikoncepce a stolice 40 minut po požití - může mít vliv?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může být ovlivněn...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jedna průjmová...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stolice kojence

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je obvyklá (normální) frekvence a konzistence...

Stolice kojence

Dobrý den. Mám tříměsíční holčičku. Od porodnice jsme na umělé výživě. Cca do...

Stolice kojence

Dobrý den , mám syna , narozen ve 35+4 tt akutním cs , pro hypotrofii, nulové...

Stolice kojence

Dobrý den. Mam dvouměsíční miminko chlapečka plne kojeneho. Ma velky problem...

Stolice kojence

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, syn bude mít za týden dva měsíce a už přes...

Stolice kojence

syn 4 mesice plne kojeny miva stolici pomoci 1/4 glicerinoveho cipku az 10 den.Lekar...

Stolice kojence na UM

Dobrý den zajímalo by mě jak často by měl mít stolici kojenec, který je plně...

Stolice měsíčního dítěte

Dobrý den, chci se zeptat jak vypadá krev ve stolici plně kojeného dítěte. Moje...

Stolice někdy pevné a nekdy měkká a kouskovitá

Dobrý den, obracím se s prosbou o radu. Delší dobu pozoruji, že se mění stolice....

Stolice obalená hlenem

Dobrý den, je mi 23let a asi 5 dní pozoruji hlen ve stolici. O víkendu jsme...

Stolice po operaci slepého střeva

před 3 dny jsem absolvovala operaci slepého střeva. Stolice se stále neobjevila....

STOLICE PO OPERACI STREV

DOBRY DEN JSEM 5 MESICU PO OPERACI STREV PRO DIVERTIKULITIDU BYLO MI ODSTRANENO...

Stolice po týdnu

Dobrý den, mám 4.měsíčního chlapečka, plně kojeného. Chtěla bych se zeptat,...

Stolice s krví

Dobrý den, je mi 16 let a již týden mám viditelnou krev ve stolici, kolikrát...

Stolice s podélnou rýhou

Dobrý den, obracím se na vás s možná podivným dotazem. Všiml jsem si v poslední...

Stolice s příměsí

Dobrý den, stalo se mě již 2x při stolici, že jsem při vytírání konečníku cítila,...

Stolice u 2 letého dítěte

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je v pořádku, aby téměř 2 leté dítě nemělo...

Stolice u 4 měsíční holčičky

Dobrý den, mám 4 měsíční holčičku a po dvou měsících kdy kakala jednou za 7...

Stolice u batolete

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak často by mělo kakat zhruba 16. měs.dítě,...

Stolice u ditete

Dobry den, 3 mesicni dcerka v prvnich mesicih( plne kojena) mela stolici po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×