Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Substituce po odstranění štítné žlázy

Endokrinologie filip . 6.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den sem po úplném odstranění štítné žlázy a bezmála 3 týdny užívám letrox 150 a chci se zeptat,může způsobovat žaludeční obtíže,jestli to může být vyšší nebo nižší dávkou než je potřeba?děkuji za odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tím, že se Letrox užívá nalačno, v ojedinelých případech může způsobit zažívací obtíže. V případě vážnější intolerance je možné zkusit navýšit dávkování tak, abyste mohl lék užívat po jídle (sníží se vstřebatelnost léku). To, jestli potíže souvisí s neadekvátní dávkou Letroxu lze vyoučit pouze laboratorní kontrolou - možné to je. Mějte se hezky.

Související dotazy

Odstranění štítné žlázy (papilární karcinom)
Dobrý den, jsem 1/2 roku po odstranění štítné žlázy...
Odstranění štítné žlázy
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat když mám zvýšenou...
Onemocnění štítné žlázy
Dobrý den, užívám Euthyros 100 mikrogramů denně (plná...
Karcinom štítné žlázy - dědičnost
Dobrý den, jsem po odstranění štítné žlázy (07/2013)...
Operace štítné žlázy
Dobry den, 14.12. mam jit na operaci odstraneni stitne...
Operace štítné žlázy
Dobrý den . Chtěla bych se zeptat co může být "špatně"...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Subklinická hypotyreoza

Dobrý den, chci se zeptat , zda je vhodné užívání vit. D3 při autoimunitní hypotyreoze,...

Subklinická hypotyreóza na podkladě autoimunitní tyreoiditidy

Dobrý den, byla mi zjištěna tato diagnóza, štítná žláza je ve stadiu pokročilé...

Subkonjunktivální hematom

Dobrý den. Včera mi nejspíše praskla Žilka v oku (viz. příloha) Mám to nějak...

Subluxace ramenního kloubu

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem k mému problému – jedná se subluxaci...

Submandibulání uzlina

Dobrý den dnes jsem zjistil že mám na levé straně pod čelistí bulku tak 2-3cm...

Suboxone - nespavost

Dobrý den, známý bere už asi 7 let suboxone a nemůže v noci usnout. Celý další...

Substituce hormonů HCG

Dobrý den, chci se zeptat, zda při nízké hladině hormonu hcg je možné tento...

Substituce hormonů ŠŽ

Dobrý den sem již přes rok po úplném odstranění štítné žlázy a paní endokrinoložka...

Substituce Letroxem

Dobrý den, od mala jsem kontolována na endokrinologii kvůli štítné žláze. Je...

Substituce Letroxem a krevní tlak

Dobrý den,mám na vás prosbu mám 6 let vyoperovanou štítnou žlázu mám Letrox...

Substituce po operaci pro karcinom štítnice

Dobrý den paní doktorko, jsem skoro 5let po odstranění štítné žlázy (papilární...

Substituce testosteronem

Dobrý večer pane doktore,chtěl jsem se vás zeptat,zda-li je možné si píchat...

Substituce železem

Dobrý den, užívám maltofer 1xdenně pro nedostatek železa. Opravdu již po týdnu...

Substituční léčba

Dobrý denpaní doktorko, byl mi diagnostikován normogonadotropní hypogonadismus....

Substituční léčba hypofunkce štítné žlázy

Jsem po celkovém odstranění štítné žlázy v červenci 2015, a nyní mám krevní...

Substituční terapie po operaci štítné žlázy

Dobry den, Mam dvacet let a v roce 2009 mi byla vyoperovana štitna žláza....

Subtituce Letroxem při normální fci štítné žlázy

Dobrý den, prosím o radu. Štítná žláza v krvi je naprosto v normě ale doktorka...

Subtotální hysterektomie

Dobrý den, lze provést, či se provádí subtotální hysterektomie na přání zdravého...

Sudeck

Dobrý den, pane doktore. Mohl byste mi prosím říci, zda se z mé diagnözy Sudeckův...

Sudeckův algodystrofický syndrom

Dobrý den, prosím Vás o radu. Maminka si na vánoce 2016 zlomila zápěstí práce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×