Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Susp.GER

Trávení Vladimír 24.5.2017

Dobrý den, užívám dlouhodobě omeprazol protože trpím na pálení žáhy. Ještě jsem nebyl na gastrokopii protože mám fóbii z kamer do žaludku. V jeden normální večer když jsem šel spát, tak mně ve 3 ráno probudila otporná pachuť v krku, cítil jsem se jako by mi někdo stříknul pepřový sprej do pusy. Pálelo mně v krku, špatně se mi dejchalo a když jsem zakašlal tak se spustil smrad a začlo mně škrábat víc a víc v krku, nevím vúbec čím a proč ale nikdy se mi podobná věc nestala. Chtěl bych poradit kam zajít na vyšetřeni mimo gastrokopie děkuji

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Slatiňany

Dobrý den,
v případě,že dlouhodobě trpíte pálením žáhy a i v souvislosti s Vaší příhodou, byste gastroskopii měl absolvovat,jiné vyšetření na reflux,vyšetření žaludku a jícnu není.Nemusíte mít obavy z tohoto vyšetření.
s pozdravem

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Susp. dermatitida

Dobrý den, dnes ráno se mi udělali malé pupínky na hřbetu ruky a trochu i na...

Susp. herpes simplex genitálu

Dobrý den, Gynekologie. Aktuálně se nacházím velmi daleko od lékařské...

Susp. hluboký zánět žil

Dobrý den. Již asi 4 týdny mám obrovské bolesti pravého lýtka a to až přechází...

Susp. ostruha patní kosti

Dobrý den, nedávno jsem měla velkou obtíž složit nohu pod sebe protože se mi...

Susp. patní ostruha

Dobrý den, narazil jsem na vaše stránky na internetu a mám prosím velký dotaz....

Susp. pineocytom bez obstrukčniho hydrocefalu

MR mozku nativně i postkontrastně, MRA nativně, zjištěná Epifýza zvětšená v...

Susp. struma

Dobrý den, chci se zeptat, dřív jsem měla zvětšenou štítnou žlázu, pak se to...

Susp. syndrom karpálního tunelu

Dobrý den, ca. před rokem mi byl chirurgicky odstraněn tzv. ganglion na vrchní...

Susp. výhřez střeva

Dobrý den, jsem muz (19):a již 4 rokem trpim na vylezle strevo z konecniku...

Susp.cysty

Dobry den,chtela bych se zeptat,jsem 20 tyden tehotna a v utery jsem byla v...

Susp.hemoroidy

Dobrý den, v poslední době mě trápily střevní problémy (průjem) a svíravé...

Susp.mikroadenom hypofýzy

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat. Byla jsem na mag. rezonanci...

Susp.sy KT

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať​ už viac než rok mám problém s tŕpnutím troch...

Susp.vaginitida

Dobrý den, jsem 28.den po císařském řezu. Již třetí den mám zcela žlutý výtok...

Suspektní alergické projevy

Dobrý den, již několik dní pociťuji obtíže s levým okem. Ve vnitřním koutku...

Suspektní anémie z nedostatku železa


Suspektní angína


Suspektní angína


Suspektní arytmie


Suspektní arytmie u dítěte


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Proč se nemůže vykakat

Dobrý den,mám dotaz ohledně mé skoro 4měsíční holčičky a trápení s bříškem.Od...

Bílá vyrážka na rtech dítěte

Dobrý den, 10.měsíční syn má od včerejšího dne bílou vyrážku na rtech, vypadá...

Dumox 1000

Dobry den mam otazku mohu pri antibiotikach Dumox1000 k tomu uživat ibalgin...

Rakovina plic

dobry den,je mi 16 let.kourim uz 3 roky,skoro kazdy den mam bolesti plic.kdybych...

Červené fleky na kůži


Bolesti břicha, hlen ve stolici

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Zhruba před 14 dny mě začalo bolet...

Nízký hemoglobin

Dobry den mam hodnoty hemoglobinu 73 jakym zpusobem se daji hodnoty zvednout...

Červené fleky na žaludu


Zánět čelistního kloubu?


Lamictal a alkohol

Dobrý den měl bych jeden dotaz. Užívám Lamictal na subklinickou epilepsii jak...

Nevolnost z hladu


Krvácení z nosu

Dobrý den, mám problém. Od mala mi teče z nosu krev. Dokonce mi vypalovali...

MACMIROR COMPLEX 500 globule

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal MACMIROR COMPLEX 500 globule. Beru zároveň...

Neurol

No beru asi 1.5 mg denně, je možnost vyměnit ho za diazepam? Vlastnosti a účinky...

Nevolnost, nechutenství, zhoršení stavu

Dobrý den, asi před dvěma měsíci jsem měla dvoudenní nevolnost - pocit na...

Podivný zápach při sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám celkem krátce přítele, se kterým spím....

Vzrušení

Dobrý den, ač mi to není vůbec příjemné obracím se na vás s žádostí o radu či...

Prosim o vysvetleni vysledku, jsem z toho uplne zarazena

Dobry den,prosim o vysvetleni vysledku,jsem z toho uplne zarazena,znamena to...

Bolest ramene

Dobrý den, pane doktore, Jsou to už 3 týdny, co jsem spadla na rameno a pořád...

Azitrox a alhohol

Dobry den,v nedeli jsem nasadila Azitrox 500.Posledni prasek jsem mela vcera...

Reklama
Zavřít