Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Syfilis

Infekce Jaroslav 14.10.2012

Chtel bych se zeptat jestli muze penicilin, ktery by byl pouzit na lecbu syfilisu, tak jak by ovlivnil tvorbu protilatek proti viru hiv.Jestli by posunul reakci a vytvoreni protilatek v mire pro test?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Penicilin a tvorba protilátek proti HIV se neovlivňují.

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis

Dobry den, mela jsem rizikovy styk, po cca 14 dnech mam bolestivy vridek v oblasti...

Syfilis

Dobrý den, je možné, aby někdo někoho nakazil syfilisem a pak sám na testu vyšel...

Syfilis

Dobrý den, měl jsem minulý týden sex neznámou ženou basolutně o ní nic nevím...

Syfilis

Dobrý den, před několika lety sem měla rizikového partnera s kterým jsem byla...

Syfilis

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, zda si mám jit nechat udělat testy na syfilis...

Syfilis

Dobrý den na penisu mám jakýsi pupínek chtěl jsem se zeptat zda může jít o syfilis...

Syfilis

Dobrý den, mel jsme chraneny styk. Je to cca 47 dni. Na penisu mam nyni takovy...

Syfilis

Dobry den Na vnutornej strane stehna pri semennikoch sa mi spravila vypukla...

Syfilis

Dobrý den v lednu tohoto roku jsem byl přeléčen na syfilis. Prodělal jsem už...

Syfilis

Dobrý den pane/paní doktorko, mám dotaz ohledně syfilisu. Můj bývalý přítel...

Syfilis

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně testování na syfilis. Jaké je doba, odkdy...

Syfilis

Dobrý den,mam problem před několika dny jsem zjistil ze mam na zaludu nejaké...

Syfilis

Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů na syfilis. Kdy od potenciálního...

Syfilis

Dobrý den, před 15ti dny jsem měl pohlavní styk s mužem, kterému byl v krvi...

Syfilis

Dobrý den, minulý týden mi o.doktorka oběvila v krvy syfilis. na kožní kam...

SYfilis

Dobry den pred 3 mesicema jsem mel asi 30 vterinovy oralni sex s neznamou zenou...

Syfilis

Dobrý den, Před 10 dny jsem měl nechráněný sex. U partnera byl zjištěn pozitivní...

Syfilis

Dobry den. Mam nejake priznaky syfilisu, zaclo to vytokem, vredem, bolestive...

Syfilis

Dobrý den, paní doktorko Bačová, velice děkuji za rychlou odpověď (dotaz 209531)....

Syfilis

Dobrý den, před šesti dny sem měl chráněný orální sex se slečnou na privátu(ona...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Písek ve žlučníku - operace?


Lupání a křupání v hlavě a krku

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s krční páteří - tuhnutí šíje atd.. Poslední...

Koleno, podlamování kolena

Dobrý den, může být příčinou podlamování kolene.. ochabnutí svalstva?? Děkuji

Bolesti podbřišku, vynechání menstruace, těhotenský test negativní

Dobrý den, již měsíc mě trápí bolesti v podbřišku, píchání spojené s občasným...

Nadměrná plynatost

Dobry den,rada bych Vas pozadala o radu. Manzel jiz pres rok trpi nadmernou,nekdy...

Uzel na štitné žlaze

Dobrý den.V oblasti pravého laloku oválný homogenní,isoechogenní uzel o pruměru...

Přenos HPV


Lymfocytoza

Dobrý den, prosím Vás, byla mi diagnostikována lymfocytóza. co to pro mě znamená?...

Bolest na levé straně hrudníku


Podlamování nohou

Dobrý den Mám menší problém na který bych se chtěla tímto způsobem zeptat....

Biseptol a kyselé potraviny


Boule u pupiku po operaci zlucniku

Dobry den pane doktore dnes jste mi uz jednou poradil a proto jdu na radu opet...

Viklavost zubů

Dobrý den bojím se svého zubaře a chtěl bych se zeptat, na dolní části čelisti...

Panický strach ze smrti

Dobrý večer paní doktorko. Píši vám, protože mám v sobě stále zabudovaný problém,...

Bulka na lokti

Dobrý den, cca před pár měsíci se mi udělala celkem velká bulka na lokti. Je...

Bolest úponů stehenního svalu

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí bolest na vnějších stranách stehen, nahoře...

Nežádoucí účinky Cipralexu


Jemná a praskající kůže na penisu

Dobrý den. Již nějaký čas se mi na penisu značně zjemnila a ztenčila svrchní...

Vyšetření Magnetickou rezonancí

Dobrý den, po velkých a vleklých problémech s pravým kolenem jsem po výměně...

Biseptol a kyselé


Reklama