Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství a lymská borelioza

Infekce Iveta 18.6.2010

Dobrý den, asi před rokem jsem prodělala lymskou boreliozu I.stadium.Přeléčeno 5dní antibiotiky.Nyní jsem v 10týdnu těhotenství,chodím stále do infekční poradny a z krevních testů mám hladinu IGM 4,8.Může to nějak ohrozit vyvíjení plodu či případně mít za následek vývojové vady?A může to ovlivnit výsledek hodnot tripl testu na vývojové vady?Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
výsledek tripl testu by to ovlivnit nemělo. Co se ohrožení plodu týče, je třeba být po celou dobu sledována v infekční poradně.
Hezký den.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza
Dobrý den, brala jsem antibiotika kvůli podezření...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Lymská borelioza
Dobrý den! Je mi 23 let a nakazila jsem se lymskou...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Lymeská borelióza
Dobry den, brat bol necely mesiac lieceny antibiotikami...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a léky

Dobrý den, mám dotaz jak velká rizika jsou u těhotenství.Druhým rokem beru na...

Těhotenství a léky

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem Vás požádat o radu ohledně mého těhotenství....

Těhotenství a léky

uLékaře.cz Hledejte lékaře, nemoci, symptomy Poradit se s lékařem Objednat...

Těhotenství a léky

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohou užívat Candistop-na gynek. záněty těhotné?

Těhotenství a léky

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat tabletky Lactobacilus acidophilus...

Těhotenství a léky

Dobrý den, jsem v 7 týdnu těhotenství, začala jsem trochu kravácet a tak mi...

Těhotenství a léky

Dobrý den, prosím Vás,chtěla bych se zeptat... Jsem v 11 tt a užívám Letrox...

Těhotenství a Letrox

Dobrý den. Pět měsíců se snažíme o další mimiko a zatím bezúspěšně. 2 minulé...

Těhotenství a listerie

$Dobrý den pane doktore,jsem v 6 tydnu těhotenství a jedla jsem smetanový sýr...

Těhotenství a listerioza

Dobrý den. Jsem v 17. tt. Chtěla jsem se zeptat, jestli je riziko listeriózy...

Těhotenství a magnetické pole

Dobrý den, jsem úplně na začátku těhotenství (3tt) a pracuji s nukleární magnetickou...

Těhotenství a mamografie

Dobry vecer,mam dotaz.Jsem v 7tydnu tehotenstvi a nasla jsem soi bulku,jela...

Těhotenství a menstruace


Těhotenstvi a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Už přes měsíc neberu pravidelně antikoncepci...

Těhotenství a menstruace

Dobrý večer mám dotaz toho že jsem dělala náhradní matku ale neúspěšně a od...

Těhotenství a menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné, že můžu být těhotná, když mám...

Těhotenství a menstruace

Dobry den chtela bych se zeptat jestlli je mozne otehotnet pri mestruaci,my...

Těhotenství a menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat nedostavila se mi menstruace,testy byly pozitivní...

Těhotenství a Menstruace

Mám nechranenej pohlavní styk s přítelem, a mám o 2dny opožděnou menstruaci,...

Těhotenství a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu otěhotnit hned po skončení menstruace?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka u konečníku

Dobrý den.chtel bych se zeptat. Před deseti dny jsem chytil nejakou střevní...

Plíseň nehtů

Dobrý den. Už delší doma mě trápí plíseň nehtů u placů u noh. Kůže mě hodně...

Klepání celého těla

Dobrý den, chtěla bych poradit. Už poslední 2 měsíce se mi stává, že si z ničeho...

Krvácení do mozku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na otázku týkající se krvácení do mozku. Kamarád...

Zeslabení zubní skloviny

Dobrý den, je mi 16 let, před půl rokem mi sundali rovnátka. Zuby jsou rovné,...

Následky nadýcháni se kouře

Dobrý den, před několika dny jsem musel čistit zanesený kotel na dřevěné pelety,...

Bolest zad a žaludku

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , mám problémy ze žaludkem a střevama , a...

Dlouhotrvající kašel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, už cca rok mám zvýšenou tvorbu hlenů a zároveň...

Zalehlé ucho

Dobrý den, ráno jsem se probudil se zalehlým uchem. Nic mě nebolí, rýmu jsem...

LSIL včetně HPV

Dobrý den, dnes mi oznámil můj pan gynekolog, že výsledky z Cytologie jsou LSIL...

Bolest v krku

Dobry den. Již skoro mesic me trápí bolest v krku a ucpaný nos. Po neúspěšném...

Rivotril a halucinace

Dobrý den, asi rok beru rivotril 1/2 0,5mg na noc na nespavost. V posledních...

Clotrimazol při menstruaci


Různé doplňky stravy (např. probiotika, trávící enzymy, vitamín D3,...) po operaci žlučníku.

Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci žlučníku. Vše proběhlo bez problémů, jizvy...

Dlouhodobe rezani v oku

Dobry den, uz asi dva roky me trapi problem s rezanim oka. Budi me to vzdycky...

Častý pocit na zvracení

Už rok mám pocit na zvracení, není to každý den. Jednou za čas, tak jednou za...

Pálení zad

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobené pálení zad přibližně...

Rezistence v břiše

dOBRÝ DEN. Asi před 14 dny jsem si nahmatala na pravé straně břicha nějaký...

Můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika ?

Dobrý den můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika Zinnat 500?Děkuji za...

Krvácení do mozku

Děkuji moc za odpověď, teď už budu klidná ono mě to jen znepokojilo skrz to,...