Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a neštovice

Infekce Hanka . 30.4.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dcera (4roky) se dnes ráno probudila a má červené skvrnky (vypadá to na začátek neštovic) na stehýnkách a bříšku a já jsem v 28 týdnu těhotenství! Je v nějakém nebezpečí miminko? Co mohu dělat pro jeho ochranu? Děkuji za odpověď. Hanka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud jste vy sama neštovice prodělala, jste vy i vaše mimi chráněni protilátkami a nemůžete onemocnět.

Související dotazy

Neštovice
Dobrý den, jsem v prvním trim. těhotenství, starší...
Těhotenství a neštovice
Dobry vecer jsem tehotna a zitra jedu ke sve babicce...
Neštovice
Dobrý den v 19 letech jsem dostal neštovice. Vypadá...
Plané neštovice v těhotenství
Dobrý den, ve 32 týdnu těhotenství jsem prodělala plané...
Neštovice- protilátky
Dobrý den,nevim zda kdy jsem byla mala,jestli sem prodelala...
Neštovice
Dobrý den, mám dotaz ohledně neštovic u kojence. Podobných...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné, že můžu být těhotná, když mám...

Těhotenství a menstruace

Dobrý večer mám dotaz toho že jsem dělala náhradní matku ale neúspěšně a od...

Těhotenstvi a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Už přes měsíc neberu pravidelně antikoncepci...

Těhotenství a menstruace


Těhotenství a mikroskopická hematurie

Jsem v 5 měsíci těhotenství a mám mikroskopickou hematurii zjištěnou od 3 let...

Těhotenství a mononukleóza v rodině

Dobrý den, dozvěděla jsem se, že dcera (2 roky) prodělala infekční mononukleózu....

Těhotenství a MRSA

Dobrý den, prosila bych o Váš názor, jsem v úplném začátku těhotenství ( cca...

Těhotenství a mykóza

Dobrý den, když žena otěhotní a má kvasinkovou nemoc - mykózu, má to nějaký...

Tehotenstvi a myomy

Dobry den pane doktore. Chtela bych poprosit o zodpovezeni mych dotazu.Je mi...

Těhotenství a nedostatek krevních destiček

Dobrý den, jsem v 15. týdnu těhotenství, lékař mi dnes sdělil, že mám nedostatek...

Těhotenství a neštovice

dobrý den chci se zeptat má sestra je ve 33 týdnu těhotenství a teta se k ní...

Těhotenství a neštovice

Dobrý den,měla bych dotaz. Jsem ve 34tt a dostala jsem se s dětma do styku s...

Těhotenství a neštovice

Dobry vecer jsem tehotna a zitra jedu ke sve babicce a tam je moje neteř a ma...

Těhotenství a neštovice

Dobrý den, snažím se otěhotnět a dozvěděla jsem se, že v mém okolí vypukly neštovice....

Těhotenství a neštovice

Dobrý den, jsem v počátku těhotenství (3týdny). Švagrová má 4letého syna, který...

Těhotenství a neštovice

Dobrý den, jsem v 17. tt a moje dvouletá dcera dostala před třemi dny neštovice....

Těhotenství a neštovice

Dobrý den, Jsem v 17 týdnu těhotenství a jako malá jsem prý neštovice prodělala....

Těhotenství a neštovice v blízkém okolí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je pro mě bezpečné v 8tt jít na návštěvu,...

Těhotenství a Neurol

Dobry den, jsem v 8 tydnu tehotenstvi a ceka me dlouhy let z USA do CR. Bohuzel...

Těhotenství a očkování dítěte

Dobrý den paní doktorko, jsem momentálně v 10 tt a moje dcera bude brzy očkována...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×