Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství po pozdním potratu

Gynekologie Kateřina 30.10.2012

Dobrý den,

v druhé polovině září jsem podstoupila ve 22. tt portat z důvodu vývojové vady plodu. 26.10. jsem dostala první menstruaci. Jak dlouho bychom podle vás měli čekat s dalším těhotenstívm. Názory lékařů se liší. Rádi bychom to s manželem zkusili co nejdříve, např. již po druhé menstruaci. Jsou tam nějaká větší rizika než kdybychmom čekali déle?

Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Jako optimální bych viděl odstup 4-5 měsíců,od té neštastné události.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Opakované potraty
Dobrý den, prosím o radu. V roce 2010 porod syna...
Zvýšené trombocyty a potrat
Dobrý den chci se zeptat... Uz mam dve deti 7let a...
Potrat
dobrý den chtěla jsem se zeptat je mi 15 let a už 2...
Po potratu mně nebolí prsa
Dobrý den, začátkem roku jsem musela podstoupit revizi...
Špinění po potratu
Dobrý den, prosím Vás, prodělala jsem samovolný potrat...
Těhotenství po potratu
Dobrý den, měla bych dotaz v lednu letošního roku jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství po plicní embolii

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala za jak dlouho po plicní embolii můžu otěhotnět??...

Těhotenství po plicní embolii

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala za jak dlouho po plicní embolii můžu otěhotnět??...

Těhotenství po porodu

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat,jsem skoro 7 týden po porodu,na kontrole po...

Tehotenstvi po potratu

Dobrý den, mám takový dotaz.Před měsícem (25.9.)jsem podsoupila miniinterupci,...

Těhotenství po potratu

Dobrý den. Prosím o radu. V 6tt jsem samovolně potratila. Nebyl mi proveden...

Těhotenství po potratu

Dobrý den, je mi 20, studuji vysokou školu a přes antikoncepci jsem otěhotněla,...

Těhotenství po potratu

Dobrý den, v polovině května jsem byla na revizi v 5tt. Byl to druhý potrat...

Těhotenství po potratu

Dobrý den, měla bych dotaz v lednu letošního roku jsem otěhotněla byla jsem...

Těhotenství po potratu

Dobrý den, před rokem jsem otěhotněla, ale bohužel to bylo mimoděložní těhotenství,...

Těhotenství po použití Escapelle

Dobrý den, je mi 16 let, dne 6.6. jsem měla nechráněný pohl.styk a po 33h jsem...

Těhotenství po Prednisonu a po/se Salazopyrinem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Do letošní poloviny září jsem brala dva...

Těhotenství po prodělaných neštovicích

Dobrý den, máme v plánu potomka, jenže mám zrovna neštovice. Za jak dlouho...

Těhotenství po přechodu

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství, je mi 48let, jsem už asi 4roky po...

Těhotenství po přechodu

Dobrý den pane doktore, je mi 68 let, jsem 11 let vdova. Přechod u mě probíhal...

Těhotenství po přetočení dělohy

Dobrý den. Obracím se na Vás s dotazem ohledně těhotenství po přetočení dělohy....

Těhotenství po revizi v šestinedělí

Vážená paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala, jaká jsou rizika případného...

Těhotenství po SAK

Dobrý den. Jsem 7 měsíců po operaci prasklé výdutě na mozku. Jsem bez komplikací,...

Těhotenství po samovolném potratu

Dobrý den,před týdnem jsem prodělala samovolný neuplný potrat komplikovaný nadměrným...

Těhotenství po SC

Dobrý den 2.12.2016 jsem byla na přerušení těhotenství v 17. tt DS již to byl...

Těhotenství po skončení užívání antibiotik

Dobrý den, paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou. Přítel měl slabý...