Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství s HA

Monika . 8.7.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, zajímalo by mě jestli když otěhotním s hormonální antikoncepcí a nebudu vědět že jsem těhotná a budu ji brát dál, jestli to může ohrozit plod? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Užívání antikoncepce není důvod k přerušení gravidity a plod by neměl být poškozen. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství a HA
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu ohledně plánovaného...
HA a těhotenství
Dobrý den, chtěla bych zeptat jaká šance otěhotnět...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...
Těhotenství přes HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali se dá poznat...
Těhotenství přes HA?
Dobrý den, 3 roky užívám HA Lindynette. Vždy užívám...
Příznaky těhotenství při HA
Dobrý den,používám hormon.antikoncepci, přesto bych...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství při užívání antikoncepce

Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý den, mohu bejt těhotná,...

Těhotenství při užívání antikoncepce Foxinette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda-li je možné, abych otěhotněla při užívání...

Těhotenství při užívání HA

Dobrý den . ráda bych se zeptala nejsem si jistá tím jestli jsem samovolně nepotratila...

Těhotenství při užívání HA

Dobrý den, HA užívám 7 let bez pauzy. Menstruace byla vždy pravidelná a zpozdila...

Těhotenství při užívání HAK

Dobrý den. Beru antikoncepci bonadea a přes léto ji užívám bez přerušení. I...

Těhotenství při zapomenuté pilulce 2 dny


Těhotenství rizikové

Dobry den, rada bych se zeptala na vas nazor, pripadne, zda ja mozne pro podporu...

Tehotenstvi s antikomcepcí

Dobry deb, mam takovy dotaz, pritelkyne zacala brat antikoncepci ayreen 5ty...

Těhotenství s antikoncepcí a antibiotiky?

Dobrý den, od středy večer užívám antibiotika Duomax 1g a ktomu užívám normálně...

Těhotenství s celikálií

Dobrý den,chci se zeptat mám zjištěnou celikálii dijetu držím přísně asi 4měsíce...

Těhotenství s HA

Dobrý den, už druhým rokem beru HA Minerva a s přítelem nemám pravidelně pohlavní...

Těhotenství s léky

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat - jsem ve 13. týdnu těhotenství....

Těhotenství s Mercilonem

Dobrý den, od narození dcery (cca 2 roky) beru Mercilon. Poslední dobou mě začala...

Těhotenství s nitroděložním tělískem

dobrý den je možné aby moje maninka 50,5 let mohla otěhotnět? má už léta zavedenou...

Tehotenstvi s PCO

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás ještě dotaz. Je mi 21 let a mám polycisticka...

Těhotenství s ulcerozni kolitidou

Dobrý den, byla mi diagnostikována Ulcerozni kolitida cca před rokem. Beru od...

Těhotenství s Ulcerozni kolitidou

Dobrý den, byla mi diagnostikována Ulcerozni kolitida cca před rokem. Beru od...

Těhotenství s Ulcerozni kolitidou

Dobrý den, byla mi diagnostikována Ulcerozni kolitida cca před rokem. Beru od...

Těhotenství s utrženou dělohou

Dobrý den, měla bych dotaz, zda-li máte zkušenost s těhotenstvím s dělohou,...

Těhotenství s vysokým tlakem

Dobrý den, je možné, aby žena v těhotenství s vysokým krevním tlakem chodila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kožní problém

Dobrý den něco se mi objevilo u poševního vchodu,svědí to a vypadá jako bílá...

Žlutá až zelená moč

Dobrý den, věnuji se závodně kulturistice asi 5 rokem. Každý den užívám proteinové...

Bílá skrvna okolo znaménka


Plicní potíže


Bulky na penise

Zdravím, před nějakým časem se mi na spodku penisu udělali 2 ošklivé bulky....

Ekg

Dobrý den, prosím o vysvětlení popisu EKG. sin.r.64/min., poloha intermed.,...

Ušní šelest

Na konci ledna mi byl diagnostikován tinnitus. Pískání jsem začal vnímat během...

MR vyšetření

Dobrý den, prosím o vysvětlení, čeho se týká vyšetření na MR: "Mozek" a "C...

Boláky v hlavě

Dobrý den Poprosím o radu. Již několik měsíců mě trápí boláky v hlavě, hlavně...

Bolest hlavy, tlak na spáncích, malátnost

Dobrý den, už asi pět dní cítím tlak na spáncích, bolí mě hlava a občas se mi...

MUDr. Hana Smolová

Praktická lékařka

Konzumace chilli: zdraví prospívá, ovšem bez záruky


Silniční lišej už nemusí být utrpením

Kůže sedřená o asfalt, bolest a rána, která se dlouho nechce hojit – tuhle nepříjemnost...

Bolest žaludu


Nadměrné pocení a bolest v oblasti ledvin

Dobrý večer,chtěl bych se Vás zeptat paní doktorko na to,že dnes ale i v jiné...

Bolest v oblasti levého třísla

Dobry den, je mi 21 let. Pri bezne chuzi zadnou bolest necitim, ale pri delsich...

MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Pupínek na penisu a klíště

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li na přiložených obrázcích je klíště nebo...

Mononukleóza


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×