Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhoteství

Gynekologie Ivana . 14.3.2012 redakce uLékaře

Dobrý den přeji, ráda bych se vás zeptala, jestli je možné být ve čtvrtém měisci těhoteství a stále menstruovat, nebo jestli to je nepravdepodobné?! Prý menstruace při těhoteství nemá vůbec být. Děkuji za odpoved......

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Může se to zcela výjímečně stát,ale v každém případě by jste měla jít na kontrolu k svému lékaři

Související dotazy

Těhoteství
Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla 16.4. a zatím...
Těhoteství
Dobrý den, ráda bych se vás ještě zeptala v jakém měsici...
Atidepresiva a těhoteství
dobrý den, jaké léky se dají brát během celého těhoteství?...
Těhoteství a antidepresiva
dobrý den, píši opakovaně jelikož jsem myslela, že...
Atidepresiva a těhoteství
dobrý den beru antidepresiva citalec a chtěla jsem...
Těhoteství a antidepresiva
dobrý den, bez antidepresiv se neobejdu v těhoteství...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenstvý

Dobrý den paní doktorko chtěla bych se zeptat minulý týden jsem byla u lékaře...

Těhotenstvý

Dobrý den paní doktorko chtěla bych se zeptat,12.8.2014 jsem měla měsíčky a...

Těhotensví

Dobrý den...před týdnem jsme s přítelem měli sex a asi po 4 dbech jsem začla...

Těhotensví

Dobrý den.Je třeba před otěhotněním delší dobu vysadit antikoncepci,není na...

Těhotensví nebo pouhá chřipka

Dobrý den,s přítelem se snažíme o mimco,menstruaci jsem dostala na den přesně,akorát...

Těhotensví,astma a prasečí chripka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jsem astmatička ne alergicka,prvni mimi se mi...

Těhotentství

dobrý den chtěla bych se zeptat 13.července jsem spala s mojím klukem bez Ochraný...

Těhotentví

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná? V poslední době jsem...

Tehotentvi

Dobrý den, mela jsem pohl. styk 3 dny po sobe. Ve stredu prerusovany s ejakulaci...

Těhotesnký test

Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem se snažíme o miminko už asi 5tý měsíc....

Těhoteství

Dobrý den chtěla bych se zeptat.dnes jsem měla utrazvuk.a vše vypadalo v pořadku...

Těhoteství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí. MS jsem měla 14.01-23.01 a s přítelem...

Těhoteství

Dobrý den chci se zeptat jestli můžu otěhotnět,2 dny před plán.menstruací,a...

Těhoteství

Urologický čaj v těhotenství. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc škodlivé...

Těhoteství

Dobrý den, ráda bych se vás ještě zeptala v jakém měsici je vidět těhoteství...

Těhoteství

Dobrý den, jsem 7.tt a mam pasovy opar. zajímalo by mě jaké jsou rizika pro...

Těhoteství

Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla 16.4. a zatím nic předtím 22.3. a pohlavní...

Těhoteství

Dobrý den, mám dotaz ohledně pravděpodobnosti otěhotnění. Beru HA Mistru teprve...

Těhoteství +

dobrý den chci se zeptat jsem možna těhotná ale ještě to nevím jistě můžu chodit...

Těhoteství a antidepresiva

dobrý den, bez antidepresiv se neobejdu v těhoteství jinak mám hrozné úskosti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×