Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tělísko jaydess

Eva . 23.8.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat : mám toto tělísko už zhruba tři měsíce, ale po styku mě jakoby tlačí a ted mě začalo ,, tlačit ´´ i normálně bez styku ... vadí to nebo je to normální než si to sedne ? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

Dobrý den, je otázkou, co přesně znamená "tlačí" - většina žen o tělísku ani neví, že ho má. Pokud je správně umístěné v dutině děložní, neměla byste ho cítit. V každém případě bych doporučoval kontrolu u Vašeho gynekologa- zda je tělísko na správném místě.

Související dotazy

Tělísko jaydess
Dobrý den, mám zavedené tělísko jaydess a v době kdy...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den, dnes mi bylo zavedeno nitroděložní tělísko...
Menstruace a tělísko jaydess
Zdravím Vás, pane doktore. Mám od 22.9.2014 zavedené...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na vliv nitroděložního...
Nitrodelozni telisko jaydess
Dobry den,je mi 19 let a 27.5.2014 jsem si nechala...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den, jsem už nešťastná. Nechala jsem si zavést...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tělísko

Dobrý den, je možné mít zavedené tělísko Mirena již 7. rok. Stále nekrvacim...

Tělísko

Dobrý den, mám tělisko Jaydess přesně 3 roky . Účinkuje ještě nějakou dobu...

Tělísko a jeho cena

pane doktore děkuji za odpověd ale potřebovala bych vědět cenu kolik stojí to...

Tělísko a kdy mohu otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: asi před týdnem mě bylo vytaženo tělísko a...

Tělísko a otěhotnění

Dobry den, mam dotaz ohledne nehormonalniho teliska a mozneho otehotneni.Telisko...

Tělísko a těhotenství

Dobrý den, má již podruhé zavedené nitroděložní tělísko, netrpěla jsem na záněty,...

Tělísko dana

Dobrý den. Je mi 47 let. Před 4 roky jsem byla na operaci čípku. Teď užívám...

Tělísko Dana

Dobrý večer! Jaké jsou prosím výhody a nevýhody tělíska Dana? Je Dana spolehlivá? Jak...

Tělísko Gynefix

Vážená pí doktorko, před měsícem jsem si nechala zavést tělísko Gynefix. Vše...

Tělísko Jaydass

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda při nitroděložním tělísku Jaydass je menstruace?...

Tělísko jaydess

Dobrý den, mám zavedené tělísko jaydess a v době kdy mám jet na dovolenou mám...

Tělisko Jaydess - Antibiotika

Dobry den, mela jsem Antibiotika Augmentin. Nevim zda to pusobi negstivne na...

Tělísko Mirena

Dobrý den, tělisko mám zavedený necelý dva roky. Po prvním zavedení, se začala...

Tělísko Miréna

Dobrý den, můj ošetřující lékař mi při poslední návštěvě sdělil, že není vidět...

Tělísko Mirena a bolesti v podbřišku

Dobrý den, nezlobte se prosím, jen bych se ráda zeptala. Během prvního...

Tělísko Multiload

Dobrý den, před dvěma týdny mi lékař zavedl nitroděložní tělísko Multiload....

Tělísko na mozku

Mám synka, 4 roky. Už dvakrát se stalo, že při horečkách upadl do bezvědomí...

Tělísko pod kůží

Mám pod kůží na předloktí tuhou bouličku, na pohmat bolestivou. Jiné obtíže...

Tělísko pod prsní bradavkou

Dobrý den, byla jsem na ultrazvuku prsou a mám pod pravou pradavkou dvě tělíska...

Tělísko s mědí a silná menstruace

Dobrý den, je mi 23 let a od konce února mám zavedené nitroděložní tělísko...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×