Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Testy na infekční onemocnění

Kožní obtíže Radek . 16.12.2011

Dobrý den. Je možné, v případě že bych se nakazil syfilisem, že by test po třech měsících od nákazy nedokázal odhalit přítomnost protilátek v krvi? Jak dlouho po rizikovém chování mám jít na testy na žloutenku A, B a C abych si mohl být výsledky těchto testů jistý?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Po 3 měsících by vyšetření protilátek na všechny tyto infekční nemoci měla být spolehlivá.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testy na HIV

Dobrý den, nemyslím si, že by to bylo po pohlavním styku, mě ten krk zlobí stále....

Testy na HIV

Dobrý večer, jeden z mých přátel se omylem píchnul o infekční jehlu a má strach...

Testy na HIV

dobry den, prosim vas moc o pomoc aby som uz mohol vediet načom som, bol som...

Testy na hiv

Dobry den, byla jsem po 2 mesicich od rizikoveho pohl. Styku na testech a vysla...

Testy na HIV

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď, nedávno jsem se ptala na Váš názor na preventivní...

Testy na hiv a syfilis

Dobrý den.Můžete mi prosím pomoci poradit s těmito otázkami? 1.otázka - Tam...

Testy na HIV a žloutenku

Dobrý den, měl bych na Vás prosím několik otázek a to? Bohužel jsem se dopustil...

Testy na HIV při darování plazmy

Dobrý den, ráda bych zjistila, zda se při darování plazmy ( např. v odběrovém...

Testy na HIV u dárce spermatu

Dobry den. Před snad půl rokem jsem byl darovat sperma. Do dotazniku jsem vyplnoval...

Testy na HIV v těhotenství

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně testů HIV v těhotenství. V 16 týdnu mi pan...

Testy na jarní pyly

Dobrý den, kdy se prosím dělají testy na jarní pyly?Děkuji

Testy na kandidozu

Dobrý den, v pondělí jdu na krev, protože má moje paní doktorka podezření, že...

Testy na kapavku

Dobrý den, zajímalo by mě kde mi v Praze udělají testy na kapavku, případně...

Testy na marihuanu - řidičský průkaz

Dobrý den, měl bych dotaz. Můj lékař, mi dělal klasické krevní a močové testy,...

Testy na marihuanu u obvodního lékaře

Chci se zeptat- provádějí se u obvodního lékaře (endokrinologická poradna) testy...

Testy na markery

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné požádat jiného lékaře než onkologa,...

Testy na mononukleozu

Dobrý den paní doktorko,chtěla jsem Vás poprosit jestli byste mi mohla vysvětlit...

Testy na OK

dobry den. je mi 17let a od leta minuleho roku se lecim v FN Motol na pediatrii...

Testy na okultne krvacanie

Dobrý deň, mám 33 rokov a prednedávnom u mojej matky (62) diagnostikovali kolorektálny...

Testy na pohlavní choroby

Dobry den, mela jsem nechraneny oralni styk s muzem, o nemz is nejsem jista...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×