Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Tetování

Kosmetika Tereza 15.2.2012

Dobrý den,

je mi 18 let,
před rokem jsem měla trombozu mozkového splavu. Do teď beru warfarin, který by mi měla paní neuroložka pomalu začít vysazovat.
Mám tetování, které bych si chtěla v nejbližší době nechat opravit,tzn.nechat se znovu tetovat. Chtěla jsem se zeptat, jestli je v tom při braní warfarinu nějaký problém..? Nebo mám raději počkat, až ho přestanu brát úplně.
A ještě bych se chtěla zeptat, jakmile paní neuroložka rozhodne, že přestávám warfarin brát, jak dlouho to bude...než si budu moct tetování dovolit.

Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Domnívám se, že na tetování by léčba warfarinem neměla mít výraznější vliv, ale záleží samozřejmě na hodnotách INR/Quick test. CCa po měsíci po vysazení by stoúrpocentně neměl nastat vůbec žádný problém.

Související dotazy

Tetování před operací
Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování...
Tetování a Clexane
Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce...
Tetování při léčbě Godasalem
Dobry den ....nedavno mi nasli v noze trombozu ...mam...
Otok po tetování
dobrý den měl bych otázku, dnes jsem byl na tetování...
Vyrážka po tetování
Dobrý den, 2 dny po vybravení tetování (dříve jen obrys...
Tetování a infekce
Dobry den, mam stredne vyznamnou mitralni regurgitaci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tetanus

Jak mám poznat že mam nemoc tetanii

Tetanus

Může se tetanus projevit déle jak za 30 dní? Dnes je to 30. den od mého malého...

Tetanus

Nejsem řadu let očkovaná proti tetanu, že mi nic nehrozí? Jsem alergik na léky,...

Tetanus a hexavakcina

Dcera, 16 mesicu, je naockovana pouze proti tetanu. Posledni davka v lednu 2014....

Tetanus a jiné

Dobrý den chtěl sem se zeptat nebyl sem u doktorky 2 roky. Nějak sem nebyl vážně...

Tetanus kojeni

Dobry vecer 5.10.2015 me pri odchytu kousla kocka(kote) rana dost krvacela...

Tetanus-očkování

Dobrý den, je mi 28 let. Na tetanové injekci jsem byla 10/10/1994, nyní na 1....

Tetanus, přeočkování

Dobrý den, mám crohnovou nemoc tlustého střeva (už pár let), mám propadlé očkování...

Tetanus?

Dobrý den, před měsícem mne kousla naše domácí kočka (očkovaná) . Místo se...

Tetování

moho se nechat tetovat po přechozené žloutence typu C?

Tetování

Dobrý den, asi před 2 roky jsem někde chytla zlatého stafylokoka. Nicméně poslední...

Tetování

Dobrý den,užívám Luivac první dávku a chtěla bych se zeptat,jestli stim můžu...

Tetování

Dobrý den.Mám měsíc staré tetování, a tam kde je červená barva tak je to takové...

Tetovani

Dobrý den, rád bych se zeptal jsem lehký atopik (občasné puchýřky na rukou,...

Tetování

Dobrý den, rozhodl jsem se pro tetování velkeho rozsahu a rád bych se zeptal...

Tetování

Dobrý den,Už jednou sem se ptala,ale přesto se chci ujisti ještě jednou...Loni...

Tetování

Dobrý den, dcera (18 let) by si ráda nechala udělat tetování. Před pár týdny...

Tetování

Přeji dobrý dén Pane doktore , jelikož jste chirurg , rád by ch se vás zeptal...

Tetování

Dobrý den, když mám prevenci infekční endokarditity, je prosím před tetováním...

Tetování

Dobrá den, předevčírem jsem si nechala udělat tetování na oba nárty.Oba nárty...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, mám již rok zavedenou antikoncepci Mirena. Vždy byly na děložním...

2 týdny mám zduřelé krční uzliny

Dobrý den, již 2 týdny mám zduřelé krční uzliny. Z počátku jsem si myslel,...

TSH

Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH 7,408 paní doktorce jsem...

Zapomínání u mladého člověka

Dobrý den, chci se poradit ohledně přítele. Je mu 23 let a přijde mi, že má...

Mírný tlak v břiše

Dobrý den, uz 2,5 tydne citím v břiše takový menší tlak, jeste nikdy v zivotě...

Střeva, problémy se střevama.

Dobrý den. Je mi 17 let, můj otec zemřel na rakovinu tlustého střeva v 51. A...

Bolest v krku, pálení žáhy

Dobry den, mam dotaz ohledne bolesti v krku. Je to jako bych mela v krku cizi...

Piercing v ušní chrupavce

Dobrý den, Asi před dvěma týdny jsem si nechal propíchnout ušní chrupavku...

Boule na ruce

Dobrý včera jsem si všiml malé oválné boulicky na pravé ruce nebolí ale chci...

Lék Enelbin

dobrý den,chci se zeptat jestli mohu užívat enelbin,trpím únavou,závratěmi,ztuhlým...

Jak se to vlastně pozná?

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak se pozná těhotenství při užívání HAK.??...

Nárok na lázně po operaci slepého střeva

Dobrý den, jsem po operaci slepého střeva, se zánětem pobřišnice následnými...

Svědění a pálení žaludu

Dobrý den. Jmenuji se Tomáš, je mi 37 let a už druhý měsíc mám trpím kožní nemocí...

Průsvitnost zubu jedničky a lepení

Dobrý den pane doktore. Mám dotaz ohledně průsvitnosti zubu jedničky. Mám tam...

CRP

Dpbry den pani Lažanská, chtel bych se zeptat na CR - P. 4.den se necitim fit,...

Uražený kus zubu

Dobrý den, dnes jsem si urazil část zubu (jedničky) a nevím jestli zub nechat...

Loupání kůže na penisu

Dobry den, objevilo se mi na penisu lopani kuze, jde o nebolestive odlupovani...

Předávkování euthyroxem

Dobrý den. od lékaře jsem měla naordinovanou dávku euthyrox 75 mg při pobytu...

Boule na penisu


Kombinace léku

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli můžu kombinovat léky Sinupret a Stoptussin...