Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Torticolis

Mozek a nervy Michal . 16.6.2008

Vážený pane(paní) doktorko, chci Vás poprosit o radu, mám diagnozu TORTICOLIS, každé 3 měsíce jezdívám na kontrolu do FN Olomouc- na Neurologicků kliniku, k panu doktorovi Martinovi Nevrlému, dostanu do zadní části krku- tři až čtyři injekce, přesný název nevím, předtím jsem dostával BOTOLOXIN, ted užívám tabletky Rivotril 0,5 mg 1-0-2 Za 4 až 5 dní začne účinkovat ta injekce, vydrží pouze 3 týdny, pak začne občasné stáčení hlavy do prava, i když něco říkám špatně se mě to říká, i druhý to na mě pozná. stáčení hlavy do prava, i mluvení. Předem Vám moc děkuji za radu, koho mám navštívit, nějakého jinšího odborného lékaře, třeba v Praze, nebo někde jinde. Michal

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, léčba, kterou dostáváte, je vpodstatě jedinou možnou. Konzultace u jiného neurologa je možná (doporučuji případně jinou fakultní nemocnici nebo lze i koneckonců neurologa v místě bydliště - dobrý neurolog nemusí být jen ve velké nemocnici), ale z neurologického hlediska není pravděpodobné, že by došlo k výrazné změně léčby. Jinak mě napadlo ještě konzultovat ortopeda a rehabilitačního lékaře - zda by se z jejich hlediska nedalo pro Vás něco udělat.

Související dotazy

Folikulitida
Dobrý deň zase sa na vás obraciam z prosbou, už dlhši...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Topiramat Actavis + antikoncepce Lindynette

Dobrý den, již delší dobu se léčím s bolestmi hlavy konkrétně jde o migrenu...

Topografie břišní dutiny

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ak je tu nejaký doktor ktorý sa venuje brušnej...

Toporeni

dobry den 22let a mam takovy problem kdyz sem s pritelkyni a libame se hladime...

Topoření penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém, už když se začnu jemněji...

Topoření penisu

Dobrý den, mám problém z topořením penisu při masturbaci a i když jsme to chtěli...

Topoření penisu

Dobrý den, mám takový problém. Když mi topoří penis (dost často) je takový dost...

Topoření penisu

Dobrý den, nedávno jsem dosáhl 21 let a mám problém se ztopořením penisu. Ještě...

Topořící penis

Dobrý den, mám takový problém. Když mi topoří penis (dost často) je takový dost...

Torecan

Dobrý den, Jak se projevuje předávkování léky torecan - obalené tablety. ?...

Torecan před cestou

Dobrý den, čeká mě 4hodinová cesta na dovolenou a trpím cestovní nevolností....

Torticollis

Dobrý den. Mám dotaz týkající se krční oblasti. Od časného dětství mám problém...

Torticollis

Dobry den. Je mi 43let, asi tak 3 roky mam Torticollis, chodim na injekce botulotox,...

Torticollis

Dobrý den. Mám dotaz týkající se krční oblasti. Od časného dětství mám problém...

Torticollis

Dobrý den včera na pohotovosti mi zjistili torticollis z anginy kterou jsem...

Torvacard

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tabletky torvacard mohou způsobovat podrážděnost,...

Torvacard a bolest svalů

Dobrý den, při posledním vyšetření mi byl zjištěn aterogenní index pl. o hodnotě...

Torze

Dobrý den. Rad bych se vas zeptal na takovou divnější otázku. Jak těžce/lehce...

Torze

Dobrý den, někde jsem se dočetl, že po torzi varlete se nahoře na něm vytvoří...

Torze

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli chirurg může 100% vyloučit torzi varlete...

Torze

Dobrý den . Je mi 16 let a předvčerejškem jsem si všiml že se mi asi varle...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×