Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Toxoplazmoza v těhotenství

Radana . 18.4.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, jsem v 29tt a v restauraci,co jsem jedla zjistili,že se vyskytoval myší trus.Můžu se nakazit toxoplazmozou,pokud by ten trus byl např.na talíři před tím,než tam bylo dáno jídlo? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud nemáte žádné příznaky Horečka Bolesti hlavy a očí Rozmazané vidění Zduření uzlin Bolesti svalstva Únava Zvětšená slezina Poruchy spánku Emoční labilita je nákaza velmi nepravděpodobná. Příjemný den

Související dotazy

Toxoplazmóza
Toxoplasmoza a těhotenství Dobrý den, jsem ve 14 tt....
Toxoplazmoza v těhotenství
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je možný...
Toxoplazmoza
Hezký den, při porcování domácího králíka jsem se pořezala...
Toxoplazmóza a těhotenství
Dobrý den, momentálně jsem ve 36 tt. Ve 27 tt mi brali...
Toxoplazmóza
dobrý den, jak se léčí toxoplazmóza v těhotenství?...
Toxoplazmóza v těhotenství
dobrý den, jak se léčí toxoplazmóza v těhotenství?...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Toxoplazmóza a listerióza

Dobrý den, prosím vás je možné nakazit se toxoplazmozou nebo listerii že smažených...

Toxoplazmóza a listerióza

Jsem v 23.týdnu těhotenství a včera v restauraci jsem zkonzumovala hovězí steak....

Toxoplazmóza a listerióza v těhotenství

Dobrý den, včera jsem snědla maso (vepřové), které s největší pravděpodobností...

Toxoplazmóza a listerióza v těhotenství

Dobrý den, jsem v 23.týdnu těhotenství a včera v restauraci jsem zkonzumovala...

Toxoplazmoza a možné potraty

Vážená paní doktorko, chtěla bych Vás požádat o zhodnocení hodnot na Toxoplaznozu....

Toxoplazmóza a těhotenství

Dobrý den paní doktorko, kamarádce, věk 29 let, 11 týden těhotenství, zjistilili...

Toxoplazmóza a těhotenství

Dobrý den, momentálně jsem ve 36 tt. Ve 27 tt mi brali krev a dělali testy na...

Toxoplazmóza a vliv na těhotenství

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat na otázku ohledně toxoplazmózy....

Toxoplazmoza na konci tehotenstvi

Dobrý den, Jsem na začátku 32. tt a cca před dvěma týdny jsem u rodičů pracovala...

Toxoplazmoza v tehotenstve

Dobry den pan doktor. V 7 tt som bola na prvej navsteve u gynekologa. Po 11...

Toxoplazmoza v těhotenství

Vážená paní doktorko,zdravím Vás a potřebuji se trošku poorientovat v hodnotách,které...

Toxoplazmóza v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na možnost nákazy toxoplazmózou.Jsem ve 34.tt...

Toxoplazmóza v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o názor na níže uvedené výsledky. Ve 4tt...

Toxoplazmoza v tehotenstvi

Dobrý den, jsem v 25 tt, pred dvema dny jsem byla v restauraci a v ramci celovecerni...

Toxoplazmoza v těhotenství

Dobrý den. Když mi bylo 6-9 let (nevím přesně), nakazila jsem se toxoplazmozou....

Toxoplazmóza v těhotenství

dobrý den, jak se léčí toxoplazmóza v těhotenství? Co budu muset absolvovat...

Toxoplazmoza v těhotenství

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je možný přenos toxoplazmózy takovým...

Toxoplazmóza v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na možnost nákazy toxoplazmózou.Již jsem tento...

Toxoplazmoza v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, zajímalo by mne, jak bych zjistila případnou toxoplazmozu...

Toxoplazmóza v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás dotaz ohledně léčby toxoplazmózy v těhotenství....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×