Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Trichobezoár?

Vnitřní lékařství radka . 12.8.2010

Dobrý den, asi od 13 do 20 let jsem měla poruchu kdy jsem si okusovala konečky vlasů a polykala je. Zlozvyku jsem se už zbavila. Nyní jsem se však dočetla že je to psychická porucha a může mít vážné následky v břiše. Musím dodat že mě břicho nijak nebolívá a jím normálně. Je možné, že mužu mít i teď, nějaké následky po té co jsem to dělat přestala? Jak zjistím jestli mi v břiše nějaký chomáč zůstal nebo ne? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Psychická porucha to je, ale pokud nyní nemáte žádné obtíže, enmusíte se tím znepokojovat. Jestliže trichobezoár nevyvolá žádné obtíže, nezjistí se to, jedině při gastroskopickém vyšetření. Ale pokud obtíže nemáte, není toto vyšetření bezpodmínečně nutné.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tribulus a větší výkonnější penis

Dobrý den, i když jsem za několik měsíců vlastně nezjistil, jak účinně zvětšit...

Tribulus větší a výkonnější penis

Dobrý den, i když jsem za několik měsíců vlastně nezjistil, jak účinně zvětšit...

Triceps

Dobrý den, nevím jestli dotaz patří přímo sem ale bližší téma sem nenašel. Chtěl...

Tricepsový sval ,křečovité bolesti v ruce

Dobrý den mám na Vás dotaz .Onemocněl jsem asi na14 dní nejspíš angína a posléze...

Trícylglycerol

byl jsem v nemcnici okres Most ale nikdo semnou nedelal nic a nedela mam tricyglycerol...

Trifokální čočky

Dobrý den, je mi 40 let a pokud chci dobře vidět např. při potřebě soustředění...

Triglyceridy

Dobry den Uz dlhe roky sa snazim znizit cholesterol a triglicerin v krvi Po...

Triglyceridy - operace

Dobrý den, prosím o odpověď na můj dotaz. Moje maminka (63 let) má jít v pondělí...

Triglyceroly

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat zda může strava ovlivnit test krve...

Trigonitida

Dobrý den, zajímalo by mě, co tohle onemocnění způsobuje, jak se diagnostikuje...

Trichomonáda

Dobrý den, na kontrolním stěru po šestinedělí mi byla zjištěna trichomonáda....

Trichomonas + kvasinky

Dobrý den, bylo mi zjištěno, že mám v pochvě nález: Trichomonas + kvasinky....

Trichomonas vaginalis

Dobry den.mam dotaz ,chtela bychse zeptat zda je mozne dostat Trichomonas vaginalis...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, je možné nakazit se touto nemocí i jinak než pohlavním stykem, např....

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, u lékaře mi byly z výtěru zjištěny: trichomoniáza, enterobacter a...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou a hned od počátku měla partnerka...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je možné, aby mně partner nakazil touto chorobou...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou a hned od počátku měla partnerka...

Trichomonáza Vaginalis

Dobrý den, Před 10ti dny nám (já a partner) byla zjištěna tato pohlavní nemoc...

Trichomonias vaginalis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda mohu mít nějaké následky do budoucna?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×