Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Trichomonas vaginalis

Gynekologie Simona 12.3.2009

Dobrý den,
je možné nakazit se touto nemocí i jinak než pohlavním stykem, např. v bazéně? Jak dlouho si muž může tohoto prvoka nosit v těle po posledním nechráněném styku?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Teoretická možnost mimopohlavního přenosu existuje, ale v praxi jsem se s tím nesetkala. Vždy šlo o pohlavní infekci. Muž může být nakažen bez jakýchkoli klinických projevů celý život.

Související dotazy

Trichomonas vaginalis
Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou...
Trichomonas vaginalis
Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou...
Trichomonas vaginalis
Dobry den.mam dotaz ,chtela bychse zeptat zda je mozne...
Nákaza trichomonas vaginalis
Dobrý den chtěla bych se poptat na tohoto prvoka. Při...
Trichomonas vaginalis
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je možné, aby mně partner...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Trifokální čočky

Dobrý den, je mi 40 let a pokud chci dobře vidět např. při potřebě soustředění...

Triglyceridy

Dobry den Uz dlhe roky sa snazim znizit cholesterol a triglicerin v krvi Po...

Triglyceridy - operace

Dobrý den, prosím o odpověď na můj dotaz. Moje maminka (63 let) má jít v pondělí...

Triglyceroly

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat zda může strava ovlivnit test krve...

Trigonitida

Dobrý den, zajímalo by mě, co tohle onemocnění způsobuje, jak se diagnostikuje...

Trichobezoár?

Dobrý den, asi od 13 do 20 let jsem měla poruchu kdy jsem si okusovala konečky...

Trichomonáda

Dobrý den, na kontrolním stěru po šestinedělí mi byla zjištěna trichomonáda....

Trichomonáda, ureoplasma a mykoplasma

Dobrý den, viděly by se z přiložených výsledků moči a krve (u praktického lékaře)...

Trichomonas + kvasinky

Dobrý den, bylo mi zjištěno, že mám v pochvě nález: Trichomonas + kvasinky....

Trichomonas vaginalis

Dobry den.mam dotaz ,chtela bychse zeptat zda je mozne dostat Trichomonas vaginalis...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, u lékaře mi byly z výtěru zjištěny: trichomoniáza, enterobacter a...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou a hned od počátku měla partnerka...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je možné, aby mně partner nakazil touto chorobou...

Trichomonas vaginalis

Dobrý den, mám půlroční známost s novou partnerkou a hned od počátku měla partnerka...

Trichomonáza Vaginalis

Dobrý den, Před 10ti dny nám (já a partner) byla zjištěna tato pohlavní nemoc...

Trichomonias vaginalis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda mohu mít nějaké následky do budoucna?...

Trichomoniáza

Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda mohu mít trichomoniázu bez příznaků...měla...

Trichomoniáza

Dobrý den, dnes jsem byla na gynekologii a zjistili mi že mám Trichomoniázu....

Trichomoniáza

Dobrý den,byla jsem na gynekologii na stěru a ze stěru zjistily,že mám trichomoniázu...

Trichomoniáza

Dobrý den, v případě, že gynekolog provede stěr z pochvy ke kultivaci(té všeobecné,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vdechnutí popela z uhlíků

Dobrý den, vdechl jsem omylem trochu popela z kokosových uhlíků. Hrozí mi něco?...

Stav po operaci kyčle


Střevní infekce a krvácení při užívání HAK

Dobrý den je mi 22 let antikoncepci beru již 5let.Měla jsme střevní chřipku...

Bolest zubů

Dobrý den,před necelým týdnem mi byl pod anestezií ošetřen zub,čtyřka vlevo...

Vtíravé myšlenky a úzkost

Dobrý den paní doktorko, už jsou to asi dva roky zpět, co jsem zažila svoji...

Hnis v ráně po vytrzeném zubu

Dobrý den,ve stredu jsem byla na trhání zubu už jsem byla po 4 z důvodu rovnatek...

Bolest v krku po orálním sexu

Dobrý den, nevím co dělat, udělalo se mi něco zvláštního v krku, se svým přítelem...

Bolest varlete po ejakulaci

Dobrý den, mám problém s bolestí pravého varlete po ejakulaci. Levé varle mám...

Bolesti žaludku, na hrudi, bušení srdce

Dobrý den, už čtvrtý den mě bolí v oblasti žaludku (tlak a křeče, pocit hladu)...

Zuby

dobrý den chtěl bych ze zeptat zda má zubař více druhů umrtvovacích injekci...

Stav po odstranění žaludku a dientí opatření

Dobrý den.Rád bych se zeptal na mojí maminku(54 let,cca 3 měsíce od zákroku).Kvůli...

Jitrnice v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat. Může se v těhotenství...

Syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce" nohou, ale často po špičkách, takovým tanečním krokem

Dobrý den, všimla jsem si, že můj syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce"...

Okluze cév sítnice

Předem děkuji za názor, zda-li se jedná o jedinou možnou léčbu. Jaká jsou rizika...

Bolest varlete


Absurdní vtíravé myšlenky

Dobrý den. Už je to třetí týden, co zažívám opravdu muka. Začalo to tím, že...

Lupe, křupe a cvaká mi v hlavě. (NALÉHAVÉ)

Již dva měsíce mi tak jako cvaká při chůzi a při určitém pohybu v hlavě. Nad...

Výrůstek na bradavce


Antidepresiva a alkohol


Vyšší echogenita jater


Reklama