Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tříselný absces

Chirurgie Miroslav . 21.12.2011 redakce uLékaře

Velmi často se mi vytváří absces v oblasti třísel. Je možno jejich vznik vázat na užívání Warfarinu.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


S Warfarinem bych viděl souvislost jen v případě, že při snížené krevní srážlivosti by se tvopřily krevní výrony , které by skončily hnisáním. Bylo by třeba hladinu INR udržovat přesně na lékařem stanovené výši. Vhodné zkontrolovat hladinu krevního cukru, aby nebyl přítomná cukrovka. Hygiena je samozřejmostí, ale ani ta nesmí být přehnaná, aby se kůže příliš neodtučňovala.

Související dotazy

Abscesy s MRSA
Dobrý den,před rokem si mi začaly tvořit bolestivé...
Perianální abscesy
Dobrý den, v letošním roce jsem byla 2 x v celkové...
Absces?
Dobrý den, trápí mě bulka na vnitřní straně stehna...
Absces
Dobrý den jsem 3 týdny po chirurgickém zákroku Abces...
Krvavá boulička v místě po abscesu
Zdravím. Před půl rokem jsem byl na operaci s abcesem...
Absces v podkoží
Dobrý den, před dvěma dny po fotbale jsem si ve...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tříselná kýla,otok varlete

Dobrý den.Je mi 35 let.Před 2 měsíci jsem byl laparoskopicky operován s uskřinutou...

Tříselná kýla?

Dobrý den, mam podezreni na triselnou kylu. Zrejme z kasle. Pred par dny jsem...

Tříselná kýla/klasický řez

Vážený pane doktore, prosím Vás o radu. 6.3.2015 jsem byla operována, měla...

Tříselná uskřinutá kýla

Dobrý den pane doktore, měla bych takový dotaz.Manžel je loni v létě po operaci...

Tříselné uzliny

Dobrý den , mám už rok v tříslech uzliny. Praktická doktorka mě poslala na infekční...

Tříselné uzliny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v tříselných uzlinách jsem si nahmatala pohyblivou...

Tříselné uzliny

Dobry den,asi pred pul rokem jsem zjistila zdurelou uzlinu v trisle,cca velikosti...

Tříselni boule

Mám v třislech kuličku na právě moc bolavou na dotek když jdu do schodů tak...

Tříselní kýla

Dobrý den, Měl bych menší dotaz ohledně tříselní kýly. Mám kýlu už od 12 let...

Tříselní kýla a srůsty

Dobrý den pane doktore. V dětsktví jsem byla 3x na operaci tříselní kýly (klasický...

Tříska

Mám třísķu v palci na noze. Tříska je pod kůží , zkoušel jsem to s pinzetou...

Tříska

dobry den, zapichla sa mi do stehna asi 0,5 cm drevena trieska, nepodarilo sa...

Tříska v žaludku

Dobrý den, před cca. 3 měsíci jsem skončila na pohotovosti s tím, že jsem těžce...

Třískové hemoragie pod nehty, artroza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možného původce vzniku třískovité hemoragie....

Třísla

Dobrý den, před 14 dny jsem jsem byla na wellness pobytu, kde jsme navštěvovali...

Třísla

pane doktore zdravím, chtěl bych se zeptat asi před 2 měsíci při sportu mě píchlo...

Třísla

Dobrý den, stala se mi taková věc. Před asi 7 dny mě, dnes už bývalá, kamarádka...

Třísla

Dobrý den, během fotbalového zápasu sem dostala kolenem do pravého třísla a...

Třísla


Třísla

Dobrý den Pane doktore,4 roky jsem se intenzivně věnoval karate a asi před 2...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×