Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tvar

Denisa . 19.10.2015 redakce uLékaře

Dobry den, jeste jsem vam chtela napsat ze to pocituji taky obcas v prave strane tvari takovy mirny tlak, jako by u licni kosti, nemuze to souviset taky se zady? Nevim jak to mam resit, dekuji Veselá

Odpovídá:

MUDr. Marie Vaňačová


Dobrý de Deniso, i to je možné,ale musela by to být horní část krční pateře.Pravděpodobnější by byla příčina stomatologická- nebo ORL(čelist.dutina)

Související dotazy

Tvar stolice
Dobrý den, slyšela jsem, že by měl tvar stolice...
Tvar penisu
Dobrý den, je mi 17 let a už dlouhou dobu mě trápí...
Zacrvenanie tvare
dobry den. Ja mam otazku kvoli mojej tvari. ked sa...
Tvar stolice
Dobrý den ,pane doktore mam takový zvlastni dotaz se...
Tvar stolice
Vážený pane doktore, rád bych se zeptal, jakou příčinu...
Tvar lebky
Dobrý večer, tak před 4 lety jsem si poprvé všiml asi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tupý tlak na levé straně pod žebry

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli tupý tlak na levé straně pod...

Tupý úder do oka kojence

Dobrý den, téměř roční dcera mi v posteli z jejího kleku spadla obličejem na...

Tupý úder do víčka

Dobrý den, dnes jsem si z police omylem shodila těžkou knihu na obličej, rohem...

Turbinoplastika


Turbinoplastika

zdravim,za 1.jak dlouho trva operace septoplastika+turbinoplastika ? za 2. pri...

TUrekta T3-T4 N1

Dobrý den vážený pane.Píšu za svoji mámu je jí 61 let před 4 měsíci byla přijata...

Turistika v těhotenství

Dobrý den, jsem v 18. týdnu těhotenství a ráda bych jela na vandr, to znamená...

Turnerov syndrom

Dobrý deň, som 37 ročná pacientka s Turnerovým sy. Ako substitučnú liečbu užívam...

Tužková baterie v organismu

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat na jednu otázku.Co by se stalo kdyby se mi rozbila...

Tužší stolice

Dobry den. Je mi 17 let a dneska jsem si po stolici na papire vsimla svetle...

Tvar a penisu a kvalita sexu

Dobrý den, je mi 30 let a nějak jsem si konečně řekl, že když máme dnes už takovou...

Tvar a velikost gestačního váčku

Dobrý den, v listopadu jsem přestala brát antikoncepci. Menstruaci jsem dostala...

Tvar děložního čípku

dobrý den, za týden jdu na konizaci, nález HSIL, po prohmatání čípku včera jsem...

Tvar hlavy u dítěte

Chtěla bych se zeptat do kdy se dětem mění tvar hlavy.Dcera 6 let má na levé...

Tvar lebky

Dobrý den, nedávno jsem si všiml, že se zadní část levé hemisféry značně...

Tvar lebky

Dobrý večer, tak před 4 lety jsem si poprvé všiml asi 5,5 cm boule na zadní...

Tvar oka

Dobrý den, Chodím už dlouho na oční a nosím brýle. Chtěl jsem si pořídit čočky,...

Tvar penisu

Budu mít problém s polohami jako je misionář atp? Bojim se, protoze v pornu...

Tvar penisu

Dobry den, je mi 18 chtel jsem se zeptat na zakriveni penisu. Uz delši dobu...

Tvar penisu

Dobrý den, je mi 17 let a už dlouhou dobu mě trápí můj tvar penisu. Je asi v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×