Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Účinnost antikoncepce

Antikoncepce Lucie 25.5.2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Hylak forte snižuje účinnost antikoncepce Yaz? Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nesnižuje - Hylak normalizuje bakteriální mikrofloru ve střevech a s HA nesoupeří. Hezký den.

Související dotazy

Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bue snížena...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda léčivo Desloratadin...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, prosím vás když jsem zvracela asi za dvanáct...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, již 4 rokem užívám antikoncepci CHloe. Chtěla...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, prosím vás když jsem zvracela asi za dvanáct hodin po užití antikoncepce,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal antikoncepci Minisiston. Měla jsem ji...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, 12 dní jsem brala 3x denne nitrofurantoin ratiopharm 100mg, v den,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy začíná účinkovat antikoncepce, při začátku...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat, včera 25.9. si má přítelkyně vzala poslední prášek...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, mohla bych se zeptat jak je to s průjmem a vstřebáním HA? Názory...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky antibiotickou mast...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, Beru antikoncepci Minerva. Brala jsem ji měsíc a půl, pak jsem...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na postup při braní antikoncepce Yaz. V průběhu...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je snížená účinnost antikoncepce Sylviane...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda léčivo Desloratadin Mylan 5mg ovlivňuje...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, přes dva roky užívám Femoden, pravidelně....

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinost antokoncepce Mercilon a Cotrimoxazol...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak moc mohu spoléhat na antikoncepci. Beru...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jakou dobu budu moci mít pohlavní styk....

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně změny času užívání antikoncepce Artizia....

Účinnost antikoncepce

Dobrý den pane doktore. Brala jsem antikoncepci Regisha, která měla málo hormonu,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně účinnost antikoncepce, včera jsem dobrala...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Azalia kvůli migrénám. Nejsem po porodu a nekojím,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda léky Cotrimoxazol Al forte ovlivňují účinnost...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Bolesti na pravé straně žeber

Dobrý den, už týden mě bolí na pravé straně žeber při lehání si na břicho, smíchu...

Léčba natrženého stehenního svalu

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji...

Kdy zaberou antibiotika

Dobrý den,syn 5let,od neděle má angínu večer na pohotovosti dostal Ospen 400...

Příznaky zápalu plic

Zdravim,musí zápal plic vždy doprovazet teplota.?Nebo jaké jsou vlastně nejčastější...

Pálení žáhy a říhání


Zvýšená hodnota bílkovin

Dobrý den, prosím o radu. Jako dárci krve a plazmy mi byly zjištěny zvýšené...

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Opakující se gynekologické záněty

Dobry den, jsem ve 26. tydnu tehotenstvi a od zacatku mam problemy s vytoky...

Je nutné při IMC užívat ATB?


Bolesti srdce, arytmie

Dobrý den, už tak 6 let mě trápí starosti s tím, že si myslím, že mám něco se...

Světle hnědý výtok

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 17 let, mám pravidelnou menstruaci která trvá...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Natržená uzdička


Pupínky na těle

Dobrý den,moc Vás prosím o radu-názor. Uz měsíc a pul mě a naše dvě dcerky trápí...

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Konziliární vyšetření

Pane doktore, ráda bych znala Váš názor. Byla jsem svou gynekoložkou odeslána...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...

Bolest v krku


Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Reklama
Zavřít