Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Účinnost HA po zvracení

Antikoncepce Lenka . 2.4.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, beru antikoncepci Lindinette20. Ve čtvrtek si vždy beru první tabletu z balení, můj problém je, že jsem po užití tablety v pátek za asi 6 hodin zvracela a během pondělí jsem měla pohlavní styk. Chci se zeptat, jestli je nějaké riziko otěhotnění a zda se mám dále chránit i jinak. Předem moc děkuji za odpověď!!!!

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvracení 6 hodin po užití antikoncepční tabletky již neovlivní její vstřebání a následný antikoncepční účinek.

Související dotazy

Pocit na zvracení
Asi tak měsíc mám pořád pocit zvracení, nejvíc asi...
Průjem a zvracení
Dobrý den, jedno za čas dostavam bolest hlavy a slabost...
Účinnost HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli používání...
Zvracení
dobry den mam dceru 13 let ma menstruace boli ji bricho...
Účinnost HA
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, brala jsem Cotrimoxazol...
Zvracení, zimnice, tečky v obličeji
Dobrý den, prosím Vás o radu..... přes noc mi bylo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnost HA

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, týden jsem brala Cotrimoxazol AL forte na...

Účinnost HA

Dobrý den, mám takový dotaz: po sedmidenní pauze jsem po 3. účinném prášku...

Účinnost HA

Dobrý den, pevně věřím, že je to jen dotaz vyvolaný mojí paranoiou, nicméně...

Účinnost HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li je moje HA funkční. 29.12. jsem dobrala...

Účinnost HA

Dobrý den, užívám již několik měsíců hormonální antikoncepci Jeanine. Nyní jsem...

Účinnost HA

Dobry den pani doktorko, chci se zeptat, zda je pritelkyne chranena v one 7...

Účinnost HA

Dobrý den, během užívání minulého platíčka antikoncepce jsem měla střevní...

Účinnost HA

Dobrý den, asi měsíc už užívám HA Minisiston pravidelně, bez problému. Chci...

Účinnost HA

Dobrý den pane doktore, užívám HA Minesse a minulý týden 19.8 (8.den cyklu)...

Účinnost HA

Dobrý den, už pátý den beru antikoncepci MYWY (vzala jsem si ji první den cyklu...

Účinnost HAC

Dobry den, uz dele mesic uzivam hormonalni antikoncepci Bonadea. Pred tydnem...

Účinnost HAC

Dobrý den, 3 roky jsem brala HA Jangee a poté jsem ji změnila na Mistru. Ta...

Účinnost HAC

Dobrý den, prosím Vám, chtěla bych se zeptat, jestli to chápu správně nebo ne......

Účinnost hormonální antikoncepce

Dobrý den, nikde jsem jasnou odpověď na tento dotaz nenašla, proto se zeptám...

Účinnost Katya v době "přestávky" se současným užíváním Doxybene

Dobrý den, v pátek jsem měla poslední prášek blistru HA Katya a v pondělí jsem...

Účinnost léčby ureaplasmy

dobrý den, dnes mi byla zjištěna po déle než půl roku trvajících problémech...

Účinnost léků na štítnou žlázu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, za jak dlouho se mi normalizuje TSH po nasazení...

Účinnost lékú.

Dobrý den,ráda bych se zeptala-pokud užívám lék na hubnutí Adipex a při tom...

Účinnost lindynette 20

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat od kdy (kterého dne) je zaručena účinnost antokoncepce...

Účinnost Lyndynette 20 po zvracení

Dobrý den. Chtěl bych Vás požádat o radu. Popíšu situaci: přítelkyně si vzala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Jarmila Zabloudilová

Odborný lékař alergologie

MUDr. Danuše Draškovičová

Stomatologická ordinace

Bílé "žmolky" na žaludu

Dobrý den, mám dotaz. Vždy během dne a během noci (někdy méně někdy více) se...

Bolest zubů, oteklé dásně..


Povlak na jazyku

Dobry den prosim o radu mam povlak na jazyku ktereho se nemohu zbavit,muzete...

Strach z pohlavního styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když už jsem dostala menstruaci znamená to...

Jídlo po extrakci zubu, čistění zubů, stehy


Chřipka a těhotenství

Chřipka si své oběti nevybírá. Ve chřipkovém období stačí jen krátký pobyt mezi...

Klebsiella pneumoniae v krku


Bolest palce levé ruky

Dobrý den pane doktore, chci Vás požádat o radu, jak dále postupovat, aby můj...

Jugulární jamka a ohryzek


Kondylomata

Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv vir. Tady jsem cetla, ze...

MUDr. Helena Jahnová

Gynekologická ordinace

Očkování Prevenarem 13

Dobrý den, jsem muž,71 let,diabetik na inzulinu,borelie,plicní chlamydie -...

Červené svědící flíčky na rukách

Dobry den, ve čtvrtek jsme se vrátili z dovolené a v pátek se mi začaly dělat...

Krvácení v 17 dni cyklu

Dobrý den. Normální cyklus mám okolo 25-30 dni.. je mi 18 let, neberu HA. Před...

MUDr. Ludmila Moravcová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Záškuby ve svalech, bolest nervů, brnění končetin.

Vážená paní doktorko, již od konce minulého roku se snažím vyřešit problémy...

Dlouhodobý průjem


MUDr. Naděžda Vyskočilová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×