Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Účinnost při dlouhodobých zažívacích obtížích

Antikoncepce Kristýna 22.7.2013

Dobrý den,
mám dlouhodobé střevní obtíže. Jde o to, že třeba dva dny nejdu na záchod a pak jdu tři dny po sobě 3-5x, ale většinou se do těch 4 stolic denně vejdu. Každopádně stolici mívám s počtem řidčí, jakoby průjmovou. Antikoncepci beru v 10 hodin večer pravidelně a na velkou chodím většinou během dne. Jen jednou se mi stalo, že jsem šla 2 hodiny po vzetí prášku. Pro jistotu však s přítelem praktikuji i přerušovanou soulož. Je možnost otěhotnění? Případně jak se chránit?Přijde mi hloupé jíst prášky, když k tomu musím používat i jinou doplňkovou metodu. Momentálně beru antikoncepci Belara druhý měsíc. První byl bez problémů, ale teď opravdu lehce špiním a měla jsem i lehce naoranžovělý výtok (výtok mám normálně a "zdravý") a občas mám citlivější prsa a sem tam mě bolí v podbřišku. Menstruaci jsem měla, i když slabší. Předtím jsem brala 3 měsíce antikoncepci Minesse a ta mi těžce nevyhovovala a po třech měsících jsem jí musela změnit. Hodně jsem špinila a ke konci už i slabě krvácela (vždy od půlky platíček). Druhý měsíc té Minesse jsem si dělala i TT a vyšel negativní, ale pořád se velmi bojím otěhotnění kvůli mému rozhozenému zažívání (už s tím bojuji 3/4 roku), na vině je pravděpodobně stres, ale plánuji se objednat v září na gastroenterologii. Předtím jsem měla 4,5 roku atk Chloe a ta mi seděla dobře. Jsem z toho taková celá vyplašená. Věčně odmítám přítele ze strachu z těhotenství. Menstruaci sice mám, i když slabší (přitom předtím jsem jí mívala slabou už normálně), ale slyšela jsem, že se může vyskytnout i v těhotenství. Navíc moje doktorka má momentálně dovolenou a sama nevím, co bych jí měla případně říct.
Moc děkuji za reakci, doufám, že jsem nic nevynechala a vy se v mém dotazu vyznáte.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, zažívací obtíže mohou být důvodem nespolehlivost antikoncepce, vzhledem k obtíž...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Urinoterapie při zažívacích obtížích
Dobrý den prosím Vás může mi ublížit když budu pít...
Účinnost
Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic...
Účinnost
Dobrý den, mam takový dotaz. Mám doma asi 7 lahviček...
Její účinnost
Dobrý den, prosím mám prosbu. Přítelkyně měnila antikoncepci....
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnost léků na štítnou žlázu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, za jak dlouho se mi normalizuje TSH po nasazení...

Účinnost lékú.

Dobrý den,ráda bych se zeptala-pokud užívám lék na hubnutí Adipex a při tom...

Účinnost lindynette 20

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat od kdy (kterého dne) je zaručena účinnost antokoncepce...

Účinnost Lyndynette 20 po zvracení

Dobrý den. Chtěl bych Vás požádat o radu. Popíšu situaci: přítelkyně si vzala...

Účinnost očkování

Dobrý den, v prosinci 2008 jsem byla očkována proti hepatitidě A. Moje lékařka...

Účinnost očkování HPV

Dobrý den, Má nová partnerka má genitální bradavice a já jsem kvůli tomu byl...

Účinnost pilulek

Dobrý den,prosím Vás měla bych na vás dotaz,ohledně účinnosti antikoncepce.Antikoncepci...

Účinnost Postinor2

Dobrý den, pokud užiju postinor a den poté budu mít nechraneny pohlavni styk,...

Účinnost Postinoru

Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinnost nouzové antikoncepce postinor v...

Účinnost prášku Weight Loss?

Dobrý Den, na internetu jsem našel prášky Weight Loss, píšou tam že tyto prášky...

Účinnost třífázové HA Triquilar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem užívat HA Triquilar tak,jak se...

Účinnost vakcíny a séra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v nemocnici na Bulovce mi po kousnutí psem...

Účinnosti antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli zvětšená játra, která mi byla zjištěna...

Účinný lék na léčbu oparů

A nemáte nějaký dobrý účinný lék nebo něco na léčbu oparů? Děkuji.

Účinost a spolehlivost

dobrý den, chtěla bych se zeptat. První platíčko HA Jeanine jsem dobrala, poté...

Účinost antikoncepce

Dobrý den, je žena při užívání antikoncepce plně chráněna i při menstruaci?...

Účinost antikoncepce

Dobrý den Chci se zeptat : Dostala jsem na 5 dní antibiotika Ciplox 500 jaký...

Účinost antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci úžívám poprvé. V příbalovém letáčku je možnost vzít...

Účinost antikoncepce

Dobrý den, vidím, že na této diskusi se opakuje téma účinosti HA při vynechání...

Účinost antikoncepce

Dobrý den chtěla bych poradit ohledně účinosti antokoncepce Tri regol. Dnes...