Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Údery do hlavy

Mozek a nervy Martin . 2.6.2013

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je pravdou, že po opakovaných a pravidelných úderech do hlavy mozek může ztrácet výkon a může být poškozen? Pravidelně trénuji Ji-Jitsu a vždy nějakou tu ránu chytím. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, ano po opakovaných úderech do hlavy, např. u boxerů, může dojít k postižení mozku. jedná se ovšem o expozici v trvání mnoha let.

Související dotazy

Údery do hlavy
Dobrý den,mám kamaráda který od začátku puberty dostával...
Údery do hlavy
Dobrý den, můj mladší bratr (14 let) byl přepaden...
Úraz hlavy
Dobrý den, dnes jsem se svou neopatrnosti uhodila do...
CT hlavy
Příští týden jdu na CT mozku. Nepřetržitě mě od ledna...
Bouchnutí do hlavy
Dobry den, vcera pri úklidu jsem se ve sprše bouchla...
Motání hlavy, bolest hlavy
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, už cca 2 měsíce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Úder do prsu

Ještě třetí dotaz ohledně úderu do prsu. Nejvíce mě zajímá problematika jizevnaté...

Uder do spanku

pane doktore nedavno jsem se prastil do spanku a chvilku se mi tocila hlava...

Úder do spánku

Dneska po praxi když jsem jela autobusem tak jako vždy mám opřenou hlavu o...

Úder do spánku

Dobry den, asi před 2 dny mi kamarád omylem bouchl do spánku a od te doby mi...

Úder do žeber a následné krvácení

Dobrý den, včera jsem si při pádu na kole vrazil řidítko do žeber v oblasti...

Úder nad spánkem

Dobrý den Před týdnem jsem zakopl a bouchl jsem se do hlavy do míst nad...

Úder od člověka

Dobrý den,dostal jsem údery skoro po celé hlavě, ale hlavní problém je ten,...

Úder přes ucho


Úder rukou do zdi

Dobrý den, před třemi dny jsem v opilosti pravděpodobně uhodil do zdi svou...

Uder za ucho

Dobry den, chcel by som sa spytat, asi pred tyzdnom a pol som dostal ranu za...

Údery do hlavy

Dobrý den,mám kamaráda který od začátku puberty dostával časté,ale ne moc tvrdé...

Údery do hlavy

Dobrý den, můj mladší bratr (14 let) byl přepaden a utržil několik tupých...

Údeření do nehtu

Dobrý den, cca před třemi měsíci jsem se při opravě auta silně udeřil do malíčku...

Udeřil mě do předloktí

Dobry den, s pritelem jsme se kockovali a udeřil mě do předloktí. Stalo se to...

Udržení erekce.

Dobrý den, 14 dní zpět jsem začal mít problém s udržením erekce. Přivodění erekce...

Udržení moči

Mám problém po dvou pivech udržet moč a i když jdu na záchod po půl hodině mám...

Udržování těhotenství

Dobrý den, jsem ve 26tt+3 a moje doktorka mi rekla,ze mam hrdlo do poloviny...

Ueraplasma

Dobrý den. Měla jsem dlouhodobě problémy se zánětem močových cest. Byla jsem...

Ueroplasma sex s kondomem

Dobry den, diagnostikovali mi ueroplasmu, mam antibiotika a partnerka pujde...

Ueroplasmata

Dobry den, rada bych se zeptala, zda se daji ueroplasmata zjistit bakteriologickych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka na noze


Antikoncepce - kombinace


Návštěva lékaře při absenci dokladů, bodavé bolesti na hrudi


Opakované potraty


Nebezpečný pyl může být součástí i doplňků stravy


MUDr. Zdeňka Martinková

Praktický lékař pro děti a dorost

Vřídek na penisu


Bolesti penisu


Atopický ekzém


Chirurgické odstranění panenské blány

Dobry den, potreuju udelat cherurgicke odstraneni panenske blany, nevite kde...

Pomalý srdeční tep


Pocity na zvracení,průjem a horečky


Pupínek na penisu, syfilis ?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Dlouhotrvající kašel a rýma u dítěte


Svědění pochvy


Cipralex nežádoucí účiky




Syfils?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×