Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Upřesnění dotazu: zapomenutá pilulka

Gynekologie Anežka 7.7.2011

Dobrý den, mám ještě jednu doplňující otázku ke svému dotazu níže. Po zapomenutí jsem pokračovala již normálně, přesně i na minutu. Ale co mě trápí je, že v platíčku zbylo jen šest prášků a pak jsem udělala pauzu. Jsem tedy chráněná po sedmi prášcích nebo sedmi dnech? Děkuji za odpověď.


Dobrý den, 11.6. jsem zapomněla užít prášek (15. v platu) a zjistila jsem to, až druhý den, kdy jsem měla užít ten další. Vzala jsem si teda oba naráz a pokračovala až do konce platíčka už normálně. 14. a 15.6. se dostavilo lehké špinění, které hned ustalo, a 19.6. (2.den pauzy) jsem dostala menstruaci, která trvala jen jeden den (normálně mívám třídenní). 22.6. (tzn. 11 dní od zapomenutého prášku a 5. den pauzy) jsem měla jinak nechráněný sex. Je možné, že by i po takové době mohla antikoncepce selhat? Zároveň mám teď několik posledních dní docela hustý a hojný mléčný výtok, trošku mě pobolívají bradavky a bedra (i když se možná může jednat o ovulaci, kterou mívám i přes užívání antikonce). Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste od chyby v užívání užívala nadále antikoncepci bez zapomínání, plný antikoncepční účinek nastupuje po 7 dnech, tzn. 11. den jste chráněná.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Po 7 tabletkách. Při chybě v užívání antikoncepce ve třetím týdnu se doporučuje navázat ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zapomenutá pilulka
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den, beru antikoncepci Yoseffine. Zapomněla jsem...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den. Můj dotaz je poněkud hloupý ale rozhodla...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den, mám dotaz ohledně zapomenuté 3. pilulky...
Zapomenutá pilulka
Dobrý den. Dne 15.7 jsem si zapomněla vzít ve 12 večer...
Zapomenutá pilulka
Opět dobrý den, dnes jsem již Vám dotaz odesilala a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Upravení cykllu pomocí antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette21. Nyní užívám vkuse již 3. plato...

Upravení cyklu

Dobrý den , potřebuju poradit. Dobrala jsem druhé platíčko antikoncepce (lindynnete...

Upresneni dotazu

Dobry den, proc tedy doporucujete az po 6 mesicich test na HIV, kdyz mi byl...

Upresneni nalezu

Dobrý den, dekuji za Vasi odpoved, byl byste prosim jeste tak laskav a mohl...

Uprostřed penisu nahmatal takovou "podlouhlou kuličku"

Dobrý den cca. Před 2 dny jsem si uprostred penisu nahmatal takovou "podlouhlou...

Uprostřed penisu se vyskytuje mala bradavička/pupínek

Dobrý den, v unoru jsem chytil do močové trubice bakterii Heamophilius a ted...

Uprostřed toho "vystouplého útvaru" je taková hnědočerná tečka

Dobrý den, na penise se mi tvoří delší dobu nějaké znaménko? Chtěl bych vědět,...

Upřesnění diagnózy

Dobry den. Potrebuji upresnit diagnozu. Distorsio art.AC I.sin.

Upřesnění dotazu

Reaguji na odpověď od Vás a upřesňuji nač jsem se ptal:Je reálná jen ,částečná,...

Upřesnění dotazu

Dobrý den,poslední 2-3 měsíce se mi objevily kruhy pod očima.Určitě to není...

Upřesnění k minulému dotazu

Dobrý den, můj dotaz je otázka k tomuto dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/xeropthalmie-a-pocitac-113293 Imunologické...

Upřesnění krevních výsledku

Dobrý den,prosím jen o upřesnění krevních vysledku,co znamenají tučné hodnoty,viz.priloha....

Upřesnění odpovědi

Dobrý den. Pane doktore děkuji Vám za odpověď. Rád bych se ještě zeptal, v...

Upřesnění odpovědi

Je možnost nákazy hiv , když se dostane zaschlá krev do kontaktu a) s tekoucí...

Upřesnění odpovědi, bolest ligamentum patellae

Dobrý den, a děkuji za rychlou odpověď. k dotazu: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolest-kolene-pod-kolenem-95992...

Upřesňuji : D729 Porucha...

Upřesňuji : D729 Porucha bílých krvinek,NS

UPT

Dobrý den, zjistila jsem, ze jsem otěhotněla po posunutí pesaru a i po řádném...

UPT + operační zpráva?

Dobrý den.Mám na vás dvě otázky.Chtěla bych se zeptat na UPT podle stáří plodu.Dokdy...

UPT a otěhotnění

Dobrý den,chtěla sem se zeptat zda můžu otěhotnět když jsem byla v 16ti na miniinterupci...

UPT podle stáří plodu

Dobrý den.Mám na vás dvě otázky.Chtěla bych se zeptat na UPT podle stáří plodu.Dokdy...