Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Uspíšení MS

Gynekologie Andrea . 14.5.2012

Dobrý den, jde prosím menstruaci i uspíšit tím, že vezmu o 5-7 tabletek méně? Dostaví se po vysazení ms do 3-4 dnů anebo to platí pouze při řádném braní? Prodloužit bohužel nechci a případné selhání antikoncepce mi nevadí, budeme se snažit o dítě. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, i po předčasném vysazení antikoncepčních tablet se krvácení dostaví, může se však jednat o protrahované krvácení či špinění, nepravidelnost krvácení se může projevovat i nějakou dobu nadále. Spolehlivost antikoncepce zcela jistě bude narušena.

Související dotazy

Uspíšení MS
Dobrý den,jedu v létě na dovolenou a vychází mi to...
MS
Dobrý den,je mi 16 let,mám aktivní sexuální život,s...
MS
Dobrý den, chtěla bych se zeptat..nedostala jsem menstruaci...
MS
Dobrý den tak jsem dostala MS 21.6.2015 ale velmi slabounkou...
Slabá MS
Dobrý den. Nejsem si jistá a proto potřebuji poradit. Ve...
Vynechání MS
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2 dny jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Usni

Dobry den.Jedna se o moji vnucku 3a pul roku.Od lonskeho roku miva stavy kdy...

Usni gtt

Dobry den, ve zdravotn. kruzich je znamo ze topicke pripravky s obsahem acidi...

Usni lalucek

Dobry den :) Mam na vas dotaz s problemem ohledne meho ucha. Je mi 24 let...

Usni lalucek

dobry den mam rocni holcicku ,ktera ma 3mesice po propichnuti usniho lalucku...

Usni problemy

Moje vnučka trpí bolesti uší. Měla již trubičku, protože má úzkou eustachovu...

Uspání při ošetření zubu

Mam silenej strach z vrtani zubu.U zubaare jsem nebyl spoustu let a uz jen...

Uspávání

Dobrý den,mám takový asi trochu netradiční dotaz. Mám dvouletého synka, který...

Uspávání

Dobtrý den,prosím o radu.S partnerem jsme zavedli nový režim při uspávání naší...

Uspávání kojence v samostatné postýlce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,mam 10.měs.syna..Od malička spal v postylce...

Uspěchaný pohlavní styk

Dobrý večer... Když sem si natrhl řasu tkáně na spodní straně žaludu... je...

Uspíšení MS

Dobrý den,jedu v létě na dovolenou a vychází mi to tak, že mám přímo v den odletu...

Uspokojeni pritelkyne.

Dobry den . Je mi 19 let a pritelkyni 18 a chtel bych se zeptat , jaka delka...

Uspokojení přítele

Dobrý den prosím mám dotaz ...mám přítele 42 a nějakou dobu ho už tolik neuspokojuje...

Uspokojení rukou od prostitutky

Dobrý den pane doktore, chtěl bych se Vás zeptat - zřejmě jsem udělal největší...

Uspokojení ženy

Dobrý den, je mi 17 a chci se zeptat čim to je ze se mi velikost penisu mění,...

Uspokojení ženy

Dobrý den mám dotaz, mám partnerku která měla před rokem posledně sex, jinak...

Ústa

Je toho normální??...co když je to HIV?děkuji

Ústa

Dobrý den, mám dost často suchou kůži okolo rtů, loupe se, i když se snažím...

Ústa

Dobrý den, na jazyku se mi vytvořil nažloutlý povlak, jazyk mě od kořene směrem...

Ústa

Dobrý den, asi před týdnem se mi v ústech objevili drobné bílé pupínky,připomínající...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×