Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

UZ

Gynekologie Nikola . 21.12.2011

Dobrý den je možné aby Ultrazvuk poznal těhotenství po 14 dnech oplodnění tedy styku? nemyslím ,že by šlo vidět embryo se srdeční akcí nebo tak něco,jen jestly jde poznat,že je žena těhotná .. děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, 14 dní po oplodnění je možné již na UZ vizualizovat počínající děložní těhotenství.

Související dotazy

UZ
Dobrý den, Absolvovali jsme kontrolní UZ po 14 dnech...
Uz
Dobrý den chci se zeptat,počíta Ultrazvuk také stěmy...
UZ cév
Dobrý den Maminku (65 let) začaly trápit otoky DKK....
Thyreopatie, UZ
Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká velikost štítné...
UZ vyšetření
Dobrý den dnes jsem byla na UZ vyšetření a do zprávy...
Vysvětlení z UZ
Dobrý den.Byla jsem poslána na UZ štítné žlázy,protože...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Uvolněné vazy - jaký porod?

Dobrý den. Jsem prvně těhotná, nyní ve 32.tt. Teď mě už týden šíleně bolí pravá...

Uvolněné vazy v koleni

Dobrý den, již 4 roky mám uvolněné vazy v koleni. Začalo to na táboře, normálně...

Uvolneni hormonu

Prosim o radu, mam spoustu ruznych zdanlive nesouvisejicich priznaku, vse se...

Uvolnění předkožky operativně v 1 roce

Dobrý den, můj syn byl v 1 roce na operaci s palcem pravé ruky, při této operaci...

Uvolneni sroubu v ruce

Dobry den. Sem tri mesice po operaci pazni kosti. Pred dvema tydny sem udelala...

Uvolnění z TV.

Dobrý den mohu si zažádat o uvolnění z TV (TV4) z těchto důvodů ? 1. Moje váha...

Uvolnění zubu

Chtěla bych se zeptat jestly je v mém věk reálné navrtávání zubů do čelisti.Mám...

Uvolnění žlučový kamenů

Před 7týdny se žena léčila se zánětem slinivky důvod-ucpání žlučovodu žluč.kamenem.Kámen...

Uvolněný steh po zubním zákroku

Dobrý deň. Dňa 26.5. mi bolo zošívane ďasno po vytrhnutí 27- čky z oroatralnou...

Uvolněný závěsný aparát ledviny

Dobrý den, ráda bych zeptala, jestli je nějaká možnost léčby vrozeného uvolněného...

Uz

Dobrý den chci se zeptat,počíta Ultrazvuk také stěmy 14 dny ,kdy žena není těhotná.....

UZ

Dobrý den, Absolvovali jsme kontrolní UZ po 14 dnech od propuštění syna z...

Uz 14 měsícu nemam menstruaci

dobry den jsem 14m po porodu ze zacatku jsem 4mesice to dostavala nepravidelně...

UZ 32. týden těhotenství

Dobrý den,jsem ve 32 týdnu těhotenství,v čera dne 16.3.2009 jsem byla na UZ...

UZ břicha

Dobrý den pane doktore, byla jsem na sonu břicha, mám problémy s velmi častou...

UZ břicha

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz byla jsem na UZ břicha pro občasné bolesti...

UZ cév

Dobrý den Maminku (65 let) začaly trápit otoky DKK. Urologické vyšetření a...

UZ karotid

Dobrý den, poprosím Vás o názor. Byla jsem teď na celkové prevenci u obvodní...

UZ kolene

Zdravím jen se chci zeptat jak probíhá sono vnitřního kolene,to je jako rentgen...

UZ krčních tepen

Nález při UZ mých krčních tepen:Stěna arterií jemná s drobným kalcif.plátkem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×