Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

VacuTerm

Vnitřní lékařství Hana . 22.4.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, je mi 18 let a zakoupila jsem si pernamentku na VacuTerm a píšou tam, že nedoporučují tam jít osobám co mají lymfom.A já ho mám v dolní končetině.Po VacuTerm jsem chtěla jít hned na lymfforenáž.Myslíte že by mi to nějak ublížilo?Strašně chci zhubnout a moc věci nemůžu.Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, tato procedura by Vám mohla rozšířit lymfom do ostatních částí těla, stejně tak nezdravotnická lymfodrenáž. Ani VakuTherm, ani lymfodrenáž proto raději nepodstupujte. Hubnout je pro Vás nejbezpečnější klasicky, pohybem a úpravou stravy. Pomoci by vám mohli lékaři na www.stob.cz nebo lékař - obezitolog. Pojmenování odbornosti se nelekejte, jedná se o odborníka na výživu a stravování, odnož vnitřního lékařství.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

V-penicilin a Vreya

Dobrý den, dnes v pondělí jsem začala brát v-penicilin 0,8 mega biotika. Jsem...

V-PNC a HAK

Dobrý den, ve středu (29.6.) jsem měla v 11 hodin první tabletu V-Penicilinu,...

V.s. kompletní ruptura LCA pod femorálním úponem

Dobrý den pane doktore, před 3 měsíci jsem měla úraz na lyžích. V nemocnici...

Vacek

Dobrý den. Trápí mne u spodního zubu váček s tím ze mne z toho brni ret je to...

Vacek na dasni

Dobry den. V sobotu me zacal bolet predni zub, bxl citlivy na zkousnuti. V pondeli...

Vacek odhaleny krcek

Dobry den, Od listopadu se mi u spodniho zubu udelala mala boulicka asi...

Vacek u ritniho otvoru

mam hotam uz pres 3roky uz pred tehotenstvim me to neotravovalo po nem jsem...

Vacek u zubu

Dobry den.chtel jsem se zeptat. asi pred 2 tydny jsem si vyplachnul usta ustni...

Vacsie mnozstvo suseneho ibisteka v 11 tt

Dobry den, dnes som si kupila asi 60g suseneho kvetu ibisteka a samozrejme...

VacuShape a cévy

Dobrý den, ráda bych začala chodit na VacuShape. Napadlo mě, jestli je to...

Váček

Dobrý den, pročetla jsem mnoho internetových stránek, diskuzí i názorů lékařů...

Váček

Dobrý den, zhruba dna týdny se mi u sedmičky opakovaně dělala bulka naplněná...

Váček

Dobrý den, prosím o Váš názor, zda je možné aby se udělal vášek na stoličce...

Váček

Dobrý den, na zubu který je prohnilý se mi udělal váček je tam menší boule...

Váček

Dobrý den, už nějakou dobu mám nad 1. zubem nahoře na dásni takový malý bíly...

Váček a zlomený zub

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na názor na svou zubní lékařku. Přibližně...

Váček a žluté tělísko

Dobrý den, snažím se přibližně čtvrt roku otěhotnět po již zamklém těhotenství.Nyní...

Váček na dásni

Dobrý den. Nad zubem se mi udělal váček, který když zmáčknu tak mě z něho vytéká...

Váček na dásni

Dobrý den, zjistila jsem,že mám na dásní váček, ale je moc vzadu,takže prstem...

Váček na dásni nad korunkou

Dobrý den ,už skoro rok po nasazení kovové korunky na "mrtvé"6ce se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění prstů


Hemoroidy ?

Hemeroidy Dobrý den. Už nějaký ten měsíc pozoruji změnu na řitním otvoru....

Krční mandle

Dobrý den, byla jsem na operaci zkracování krčních mandlí a chtěla bych se zeptat...

Červené fleky na zádech, nohou a hrudi

Dobrý den, mám dotaz, můj kamarád má žaludečný vředy a občas se mu dělaj fleky...

Malá mrtvice – varování, které nemusí být vyslyšeno

Mozková mrtvice není vždy stejně vážná. V některých případech vede k okamžité...

Hypothyrosa

Dobrý den, se ŠŽ se léčím již několik let, dávka Euthyrox se mi postupně zyvšovala...

Streptokok v moči při porodu

Dobrý den, už asi rok mam streptokoka v moči 10 na šestou, je pořád stejný....

Hlen po stolici

Dobry den, chtela jsem se vas zeptat ohledne hlenu po stolici. Uz asi mesic...

4. dávka prevenaru

Dobry den paní doktorka, syn (nyní 21měsíců) má očkování prevenarem 13 v 4.,...

Loupání kůže na chodidlech

Dobrý den, hrozně se mi loupe kůže na chodidlech, trpím na to každý rok v létě,...

Bulka na žíle levé ruky

Dobrý den. Mám na žíle levé ruky takovou dá se říct bulku. Ze začátku byla bolestivá...

Piascledine a Detralex


Nepříjemné pocity v močove trubici - časté močení

Dobry den, uz od ledna resim problem s mocovym mechyrem. Zacalo to v lednu klasickym...

Bolest ledviny

Dobry den, před 3-4 dny jsem často chodila na záchod, v noci jsem se budila...

Streptococcus

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o sdělení Vašeho názoru. Před vánocemi mi...

Nepravidelný tep

Dobrý den, posledních pár týdnů jsem se cítil unavený a spal o 3 hod. déle než...

Jsem těhotná?

Dobrý den.Mám na vás dotaz.Jsem 15.den MC,od 11.dne MC mě pobolívalo v podbřišku(to...

Bolest varlete šířící se k ledvinám


Potápění a šelest na srdci

Dobrý den, mám dotaz ohledně kurzu potápění, který nyní absolvuji. Instruktor...

Kondylomata acuminata

Dobrý den, mému příteli diagnostikovali kondylomata a paní doktorka nám doporučila...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×