Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Varixy a displazie

Gynekologie Jana . 15.10.2009

Dobrý den, můj gynekolog mi doporučil císařský řez z důvodu rozsáhlých varixů dělohy a také problémy s kyčlemi po 1. spont. porodu(zjištěna displazie acetabuli 1, utr.v.s., dále neustálé problémy s křížokyčelním spojením a blokací nervů. Co by se mohlo stát při normálním porodu? Kamarádka prodělala řez před 3 měs. a má nad jizvou vystouplinu (převis?), i když je na váze před těhotenstvím. Tyto převisy po řezu časem zmizí? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Jestiže vám gynekolog doporučil císařský řez, je to z toho důvodu, že se obává vážných komplikací při normálním porodu - prasknutí varixu s následným krvácením, poškození pohybového aparátu, zhoršení blokád a bolestí. Kosmetické následky jsou v tomto případě zcela zanedbatelné ( a vůbec nemusí nastat) a lze je ev. do budoucna řešit plasticky.

Související dotazy

Tetování a varixy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nechat...
Varixy
Dobrý den.V loni jsem při cestě automobilem prodělal...
Varixy
Dobry den.Je mi 33 let.Mam zilni nedostatectnost a...
Varixy dělohy
Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu....
Varixy
dobrý den měl sem operaci křečových žil na levé noze...
Varixy
Dobrý den,bude to 2,5 roku co jsem po operaci křečových...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Varixy

Dobrý den, dnes mi praskla pravděpodobně křečová žilka nad levým kolenem,...

Varixy

Dobrý mám takový dotaz jak velkou pravděpodobnost mám dostat žilní trombozu...

Varixy

Dobrý den, je mi 22let a na stehnách, teochu na lýtkách a úplně dole na zádech...

Varixy

Dobrý den, je mi 20 let a křečové žíly( zřejmě dědičně po matce). Byla mi doporučena...

Varixy

Dobry den.Je mi 33 let.Mam zilni nedostatectnost a krecove zily.Pod kotnikem...

Varixy

Dobrý den,ještě dodávám,jde o nevstřebané krevní podlitiny,tak prosím o radu,co...

Varixy

Dobrý den,byla jsem na operaci varixů 11.1.2017 a stále mám modřinky,které se...

Varixy

Dobrý den, Kde se v Plzni mohu objednat zdarma na operaci křečových žil?...

Varixy

Je mě 54 let,od 20 let mám křečové žíly na obou končetinách.2x za život byla...

Varixy

Dobrý den,bude to 2,5 roku co jsem po operaci křečových žil.Prvni operaci v...

Varixy a HA

Dobrý den :-) Chtěla bych se jenom zeptat.Mám asi 3 měsíce potíže s levou nohou...

Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Varixy kolem kotníku

Dobrý den, mám ponětí, že na levem lítku se zanitili povrchove cevy. Před...

Varixy na rukou

Dobrý den. V poslední době trpím bolestí rukou v oblasti loktů. Na obou...

Varixy pánve

Dobrý den. Byla jsem u gynekologa s bolestmi v podbřišku. Řekl mi, že mám křečové...

Varixy stydkých pysků

Dobry den, Rada bych se na vás obrátila s dotazem. Ke gynekologovi jsem objednána...

Varixy v břiše

Dobrý den mám takový dotaz.Je mi 17 let a už cca 1-2 roky mě pobolívá v podbřišku...

Varixy v břiše

Dobrý den mám takový dotaz.Je mi 17 let a už cca 1-2 roky mě pobolívá v podbřišku...

Varixy v malé pánvy

Dobrý den, Je mi 20 let. Vnitřní křečové žily mi byli zjištěny v 17, po sérii...

Varixy v pánvy, opakované záněty

Dobrý den, mám hojné varixy v pánvi, neustále bolesti břicha, léky na křeč....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×