Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Varle

Urologie Michal . 9.12.2009

Dobrý den,pane doktore,měl bych dotaz.Jsem po operaci tříselné kíly již cca 5 rokem.Ale mívám časté bolesti pravého varlete.Na té samé straně jsem měl operovanou zmiňovanou kílu.Trápí mne také velká citlivost pravého varlete.Stačí oprvdu malí dotyk a velmi ho cítím.Bohužel mi byloa diagnostikována oligoastenozoospermie.Myslíte,že by to mohlo na to mít nějaký vliv?Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Michale! Nález oligospermie s operací kýly v dětském věku velmi pravděpodobně souvislost nemá. Pokud ale trpíte bolestmi varlete, je nutné, aby vás vyšetřil urolog.

Související dotazy

Boule u varlat
Dobrý den, poblíž varlat se mi v rozkroku udělala taková...
Pupínek na varlatech
Dobry den Asi dva tydny mam pod varlaty pupinek....
Poškození varlat
Dobrý den, je mi 29 let, sexuálně aktivní jsem asi...
Varle
Dobrý den ..nevím jestly věřit mému doktorovi mel jsem...
Nakopnutá varlata
Chtěl bych se zeptat, když se mi stalo, tak sme byli...
Pupínky kůže varlat a penisu
Je mi 16 a na penisu už mám určitě rok několik nevýrazných...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Varlata fleky

Dobrý den, udělali se mi na varlatech takové tmavé výstupky můžete mi prosím...

Varlata u chlapce 3roky

Dobrý den, potřebuju se zeptat, zda je u tříletého syna normální, že se mu varlátka...

Varlata v tříslech

Dobrý den, často se mi stává (hlavně při sexu při roztaženějších nohách nebo...

Varlata zalézají do těla

Dobrý den, Při masturbaci nebo při sexu se mi stává, že jak se někdy šourek...

Varlata zalézající do pobřišku

Vždy když mi sedí přítelkyně na ztopořeném penisu, varlata mi zalézají do podbřišku....

Varlata, bolest a pocit tahu

Dobry den, chtěl jsem se zeptat, jelikož už se mi po sté nechce chodit k lékařům,...

Varlata, třísla

Dobrý den, je mi 19let, oslavovali jsme u kamaráda narozeniny na chatě a já...

Varlata, zvětšení..

Dobrý den je mi 14 let, muž. Byl jsem vždy zdravý a jsem opravdu hodně sportuju,...

Varlata/šourek

Dobry den, Par dni u sebe pozoruji asymetricke zvetseni sourku. Varlata jsou...

Varlátka

Dobrý den, můj 8m syn je půl roku po OP tříselné kýly. Nyní na SONO zjištěno,...

Varle

Dobrý den..již delsi dobu mam okolo a nad varletem takove jakoby "pletence"...

Varle

U levého varlete mám něco velikosti zhruba hrášku. nevím co to je a na dotyk...

Varle

Dobrý den, asi před dvěma dny jsem měl varle v poloze 180 stupnu, jakoby...

Varle

Dobrý den ..nevím jestly věřit mému doktorovi mel jsem mýt operaci varikokely...

Varle

dobrý den,nezlobte se včera jsem posílal dotaz,dnes jsem se to ještě pokusil...

Varle

Dobrý den, mám dotaz. Asi se mi utvořila po úrazu malá hydrokéla už asi měsíc...

Varle

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám asi malou hydrokélu už asi měsíc může sama...

Varle

Dobrý den, paní doktorko, zhruba před rokem jsem si všiml, že se mi změnilo...

Varle

Dobrý den, popíšu Vám můj problém od samotného začátku. Vše začalo komplikovanými...

Varle

Dobry den už delší dobu pocituji střídavy tlak v třislech zhruba před 3 mesíci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×