Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Venerologie

Gynekologie K 27.9.2015

Dobrý den, Prosím vás, je pravda že pokud podstoupim vyšetření (stěry) na venerologii a beru pritom antibiotika Xorimax, že všechny výsledky budou negativní? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Není to pravda může se jednat o onemocnění jehož původce není na Xorimax citlivý.
Příjemný den

Související dotazy

Venerologie
Dobrý den, měl bych ještě jednu doplňující otázku z...
Venerologie
Dobrý den, mám dotazy na pohlavně přenosné nemoci: Je...
Venerologie
Dobrý den, před 2týdny jsem udělala hroznou blbost...
Venerologie - moznost nakazy z vzajemne masturbace
Dobry den, mel bych dotaz. Mel jsem nechraneny sex...
"vřídky" na předkožce
Venerologie Dobry den prosim o radu na predkozce se...
Bradavičky u žaludu i v ochlupení.
Dobrý den, prosím o radu, pod žaludem mám dva vřídky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Velmi tupá bolest v oblasti svěrače.

Dobrý den, párkrát do roka mám občasné bolesti při nebo po stolici, nejčastěji...

Velmi vodnatý prujem

Již druhý den mám velmi silný prúje zdá se mi že i spříměsí kre

Velmi vysoká hodnota trombocytů

Dobrý den, prosím vás o radu. Ve 12.týdnu těhotenství mi byl udělán krevní test....

Velmi zdurele uzliny na krku, ztrata hlasu (odstranene krcni mandle)

Dobry den, jiz 5 dni u me pretrvava stav velmi zdurelych uzlin, dnes jsem ztratila...

Velmi zvysene jaterni testy

dobry den.mam dotaz,co by mohlo zbusobit me zvysene hodnoty jater.je mi 38 let.tady...

Velykost penysu

Dobrí de ja sem se vas chtel zeptat proč my muj penys neroste do šířky a do...

Venerické bradavice

: Dobrý den mám obavy z rakoviny jedna paní doktorka už mi odpověděla ale chtěl...

Venerické bradavice

Dobrý den, na Penisu se mi objevil shluk pupínků. Nevím jak dlouho to trvá všiml...

Venerické bradavice

Dobrý den, mám již pár týdnu intimní problém, žádné vyšetření prozatím neproběhlo,...

Venerologické obtíže

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Zhruba 2 měsíce mám novou přítelkyni se...

Venerologie

Dobrý den, mám dotazy na pohlavně přenosné nemoci: Je možné si udělat na jakémkoliv...

Venerologie

Dobrý den, před 2týdny jsem udělala hroznou blbost v opilosti, vyspala jsem...

Venerologie

Dobrý den, měl bych ještě jednu doplňující otázku z dotazu(285680). Volal jsem...

Venerologie - moznost nakazy z vzajemne masturbace

Dobry den, mel bych dotaz. Mel jsem nechraneny sex s jinym muzem. Doslo pouze...

Venkovní hemoroid

Dobrý den. Asi od 22.9. jsem zjistil v těsné blízkosti konečníku venkovní hemoroid...

Venlafaxin

Dobrý den, beru Venlafaxin 150mg, v lékarně mi před cca 14 dní dali 2x 75mg,...

Venlafaxin Mylan 75 mg

Dobrý den, již tři roky užívám Venlafaxin Mylan 75mg v souvislosti s léčbou...

Venosní Angiom

Dobrý den,chtěla bych Vás požádat o radu.Jsem nyní ve 29.týdnu těhotenství.Rodit...

Venostáza krevních kapilár

Dobrý den, měl bych následující dotaz, dělali mi biopsii kůže kvůli tomu že...

Venostáza krevních kapilár (2.)

Dobrý den, reaguji na vaši odpověď zde - http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/venostaza-krevnich-kapilar-72578 Na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kožní problémy nad penisem

Dobrý den, před zhruba dvěmi měsíci se mi objevily nad penisem tyto fleky, ze...

Průjem, cukrovka, dialýza

ráda bych se optala na stále trvající průjmy maminky.je již po operaci...

Záškuby při usínání

Dobrý den, mám problém že vždycky když jdu večer spat tak začnu sebou škobat..třeba...

Angina

Dobrý den, 6tý den užívám antibiotika Penbene na angínu (hnisavou) je možné...

Brnění nohou na wc


Xarelto a alkohol


Unhappy trias

Dobrý den, před 14 dny jsem měl úraz – pádu na jednu nohu z výšky cca 3 metrů....

Spálový bacil - prevence

: Dobrý den, pracuji v mateřské škole. Ke konci tohoto týdne se u nás vyskytl...

Popis EEG

: Dobrý den prosím o po drobné vysvětlení mého EEG nálezu.dekuji

Problémy se spánkem

Dobrý den, léčím se na úzkostnou poruchu/OCD/PPP a mám dlouhodobě problémy se...

Krvácení mimo menstruační cyklus

Dobrý den, měla bych jeden dotaz. Menstruace mi končila 1.-2.6. a 17.6. jsem...

Mravenčení jazyka, rukou a chodidel

: Dobrý den, Vysadil jsem po 6mesicich zoloft 50, bral jsem 1 x denně tabletku. Je...

Zvýšený počet bílých krvinek

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Byl jsem dnes na odběru krve a bohužel mi řekli...

Praskání v uších


Migréna

Dobrý den , Co mam delat když mam silnou migrenu ? Vzala jsem si třetí...

Pálení vagíny, výtok

Dobry den, mam jeden velký problem. Před více nez 2,5 mesici se mi stala...

Vypadávání vlasů

Dobrý den, mám dlouhodobý problém s vlasy. Jsou slabé, lámavé, největším problémem...

Vysoký počet bílých krvinek

Moje dvouletá dcera má světlou pleť. Proto byla již krátce po narození na rozboru...

Zánět nadvarlete a masturbace

Mam zánět nadvarlete a chamovodu. Mohu při tom masturbovat?? Děkuji.

Opakování průjmu a bolestí břicha

: Dobrý den, chtěl bych se poradit. Cca 10 dni nazpátek (předposlední víkend,...

Reklama
Zavřít