Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Víe krve u cytologie

katka . 3.7.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, v prosinci jsem byla na preventivní prohlídce a odběru vzorku na cytologické vyšetření, ve výsledcích se objevila vetší krvácivost. Dnes jsem na vyšetření byla znovu a znovu bylo více krve. O jaký problém by se mohlo prosím jednat? Může to souviset s problémem, že často po sexu mírně krvácím?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, jistě to bude mít souvislost, vše by měl vědět Váš gynekolog, hlavně že špiníte po styku. Může to být infekcí, jistě bych Vás přeléčila doxycyklinem a pokud by nepomohl, velmi šetrné ošetření povrchu čípku.

Související dotazy

Cytologie
Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale...
Cytologie
Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale...
Cytologie
Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale...
Cytologie
Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale...
Cytologie
Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii...
Cytologie
Dobrý den, byla mi odstraněna děloha (laparoskopicky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Viditelné změny na děložním čípku

Dobrý den, v únoru jsem byla na běžné gynekologické prohlídce, po níž mi lékař...

Viditelné žilky

Dobrý den, nedávno jsem zjistil že jsem jaksi nadměrně posetý žilami. Dřív...

Viditelné žilky okolo bradavek

Dobrý den, mám takový problém. Kolem prsů (bradavek) mám moc viditelné žilky....

Viditelné žilky v oku


Viditelné žíly

Dobry den, dekuji za Vas cas. Jelikoz jsem na Novem Zelandu, kde je celkove...

Viditelné žíly na varleti

Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat: už 2roky mam na varleti 2viditelnější...

Viditelné žíly na varleti

Dobrý den, měl bych takový neobvyklý dotaz. Je úplně normální, když po časté...

Viditelný tep na břiše

dobry den,chtel bych vas poprosit o vasi radu.Pred dvouma dny jsem si vsiml...

Viditelný tep na břiše

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, už třetí den pozoruji tep/tik bricha ve středu...

Viditelný tep na břiše

Dobrý den, asi tak před 3 měsíci jsem si všimla výrazného tepání na břiše, vlevo...

Vigantol

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mohu současně s užíváním Vigantolu kapek...

Vigantol

Dobrý den, mojí dceři (3 roky) napsala teď paní doktorka Vigantol. Začne chodit...

Vigantol

Dobrý den,chtěla jsem se prosím zeptat do kolika let dítěte je vhodné podávat...

Vigantol

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám 1,5 roční dceru a 3,5 ročního syna. Chtěla...

Vigantol

Dobrý den, chtěla jsem zeptat, četla jsem, že hodně lidí má nedostatek vitamínu...

Vigantol

Dobrý den mám dotaz.Dnes jsem dostala výsledky z endokrinologie vit.D mám 30,6...

Vigantol a sluníčko

Kapky Vigantol (pro zvýšení vitaminu D) a sluníčko se spolu neslučují a tělo...

Vigantol a těhotenství

Dobrý den, doktor mi po zjištění neuroboreliozy a RS napsal Vigantol (3x týdně...

Vigantol a vápník

Dobrý den, před pár měsíci mě začaly bolet ruce (kaprální a ulnární něco...

Vigantol v těhotenství

Dobrý den,byl mi zjištěn antifosfolipidový syndrom beru při snažení se i koncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenos HIV


Bolestivé šlachy dolních končetin

Mám problém začalo mě včera tahat na zadních částích dolních končetin v ohybu...

MUDr. Marcela Houštecká

Alergologická a imunologická ordinace

Nechutenství, nevolnost, strach z jídla, nutkání sledovat jídelníček


Šestý den cítím bolest na hrudníku


Pálení při močení

Dobrý den, mám takový problém, že mám jakoby pocit pálení, při močení někdy...

MUDr. Lidia Pauleová

Stomatologická ordinace

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

MUDr. Miroslav Šťovíček

Ordinace PL pro dospělé

Potřebují miminka očkování proti pneumokokům?

Když se u miminka započne s očkováním, je na rodičích, aby rozhodli, zda kromě...

Plicní embolie


Pupinky na předkožce

Dobrý den, mám puppínky na předkožce nebolí nesvědí. moch bych poprosit o inforfaci...

Poranění víčka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohlo dojít k poranění oka? Dnes jsem omylem...

Praskání v uších


Bolest pod kolenem


MUDr. Hana Vašátová

Odborný pneumolog

Zápach těla


Prasklý meniskus a přetržený přední křížový vaz


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×