Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

vitaminy a antikoncepce

Gynekologie Petra . 21.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jestli vitamíny B-Komplex snižují účinek HAK?Četla jsem že vitaminy skupiny B jsou dobré na plodnost , tak se ptám aby se to něják spolu nehádalo děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Vitaminy rozhodně účinnost antikoncepce nesnižují,buďte bez obav.Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce a vitaminy
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda spolu s antikoncepcí...
Vitaminy a Antikoncepce
Dobrý Den chtěla bych se zeptat jestli vitamíny B-Komplex...
Vitaminy
Dobry den, objednala jsem si samostatne vitaminy: selen,...
Vitamín K
Dobry den, prosila bych zodpovedet dotaz tykajici...
Vitamín C
Dobry den. Moje známá si chce sama aplikovat pomoci...
Vitaminy v graviditě
Kyselina listova versus mlady jecmen Dobry den, planujeme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Svědění u penisu.

Dobrý den mám už asi měsíc dole u penisu toto a strasne to svědí ne furt ale...

Špatný krevní obraz, mapy na jazyku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mé sedmileté dcery, která od dvou...

těhotenský test

Dobrý den, chtěla jsem se ještě zeptat, zda pokud jsem testovala asi 8 těhotenskými...

těhotenství po císařském řezu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhá doba by měla být od porodu císařským...

Test Western blot

Můžete mi prosím sdělit, zda se uplatňuje nějaká léčba při následujících výsledcích...

triacylglyceroly

Dobrý den Chtěl bych se zeptat dne 10.4.2015 mi byla odebrána krev a měl jsem...

unava

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je to normální porad bych jen spala pocituji...

uzlinky

Dobrý den,mám 18 měsíčního chlapečka a na temeni hlavy má asi 4 uzlinky a na...

váha ?

Dobrý den,mám dotaz : kolik kg má dítě vážit v 11 - ti letech když měří 153cm...

VELKÝ SMUTEK, UMRTÍ KAMARÁDKY

Pěkný večer paní doktorko, v poslední době jsem ještě více smutná, než - li...

Vnitřní bolest na levé straně hrudníku

Dobrý den, je mi 20 let, žiji zdravě, sportuji. Včera večer jsem byl na fyzicky...

Vodová Cysta

Dobrý den, je mi 20 let a už rok mám na vaječníku vodovou cystu. Byla jsem...

Vřed na dvanácterníku

Dobrý den.Dají se vředy na dvanácterníku vyléčit Loseprazolem 20mg.Díky.

Vyhřezlé ploténky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na váš názor. Byla jsem na vyšetření ( zprávu...

vyprazdňování

Prosím o radu, jak předejít tomu, aby někdy vznikl před vyprázdněním ve stolici...

vyrustek v oblasti konečeníku

mám již nějaký čas problém s vyrustkém v okolí konečníku, nevim co s tím jestli...

Vysoký krvný tlak a závraty 2 týždne po chorobe

Dobrý deň, pred 2 týždňami som dostal nádchu. V ten istý deň sa k tomu pridali...

Výtok místo menstruace

Dobrý den, na konci srpna jsem vysadila HA, hned po dobrání jsem dostala MS,...

zalehlé levé ucho

Dobrý den, chci se zeptat mám už 8 den zalehlé levé ucho a cítím to zalehnutí...

zánět nervu?

Mám V. stupeň MB a předloni jsem prodělat stř. těžkou klíšťovou encefalitidu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený palec u nohy


Je masturbace škodlivá?


Krční páteř

Dobrý den!Měla bych na vás dotaz.byla jsem vyšetřena na neurologii pro stálou...

Silná menstruace, nitroděložní tělísko

Dobrý večer,prosím Vás o radu,mám skoro 2 měsíce zavedené nitroděložní tělísko...

Stent

Dobrý den. Ve čtvrtek jdu vytahovat stent. Pořád mě bolí ledvina. Mám tam hrozné...

Pocity bušení srdce, "vzduch" v jícnu a říhání, po jídle

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let a poslední dobou mě začal trápit takový...

Cervix score 2 - 27.týden těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující záležitost. Jsem podruhé těhotná...

Bolest chodidla

Dobrý den,jsem servírka a už nějakou dobu mě bolí chodidla,od paty do středu...

MUDr. Hana Jarošová

Rehabilitační centrum

MUDr. Svatava Brychtová

Praktická lékařka pro děti a dorost

Bolest pod pravou lopatkou po nachlazení

Dobrý den. Před 4 týdny jsem byla nemocná 3-4 dny 38 horečky nějakým zpusobem...

Myomy

Vážený pane doktore, měla bych na Vás prosím dotaz. Je mi 51 let, měla jsem...

Oči-zhoršený zrak

Zdravím pred týždnom som si doma prepichol ucho a zdá sa mi že vidím horšie...

Mužská prsa

Dobrý den, dříve jsem byl tlustý/tlustější, tak jsem můj problém přiřazoval...

Tvrdost varlete

dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by měla být tvrdá varleta. ty moje jsou...

CB sy

dobrý den, je mi 39 let a cca 2 měsíce mě bolí levé rameno poté , co jsem ruku...

Refluxní choroba

Dobry den, Bylo by mozne, prosim, vysetreni na refluxni chorobu? S pozdravem,

Dcera je stále nemocná

Dobrý den.dcera Nina má 8let a čím je starší je více nemocná.jezdíme na alergologii.a...

HA a hemoroidy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×