Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechaná pilulka

Petulka . 4.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz. Beru skoro 4 roky antikoncepci Rhoya, po menstruaci jsem začala brát nove platicko, ale zapomněla jsem 2 a 4 prasek v 1. týdnu, od té doby jsem brala opět prášky pravidelne, ale v 2. týdnu jsem zapomněl 13. prášek, byla to sobota, vzala jsem si ho cca po 14ti hodinách, následující středu jsme meli s přítelem sex s ejakuací dovnitř, mam se obávat otěhotnění? Předem děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Při takových chybách v užívání je gravidita možná pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest. příjemný den

Související dotazy

Vynechaná menstruace
Dobry den , mam dotaz minuly tyden od 26.4. Az do 30.4...
Vynechaná antikoncepční pilulka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Brala jsem antikoncepci...
Vynechaná pilulka
Dobrý den, zajímalo by mě, zda je riziko otěhotnění,...
Vynechaná menstruace
Dobrý den,už dva měsíce jsem nedostala menstruaci....
Vynechaná menstruace
Dobrý den, je mi 28 let, s přítelem se snažíme o početí...
Vynechaná pilulka
Dobrý den. 7. den prvního týdne jsem si zapoměla vzít...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechaná menstruace při užívání antikoncepce Qlairy

Dobrý den pane doktore, začala jsem asi před půl rokem brát antikoncepci Qlaira...

Vynechána menstruace, negativní těhotenský test, bolest břicha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na můj problém. Už 14 dní čekám na své měsíčky,...

Vynechaná menstruace, pocit na zvracení...

Dobrý den, už asi tři týdny mám zdravotní problémy. Začalo to tím, že mi jednoho...

Vynechaná menstruace, těhu test negativní

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Poslední menstruaci jsem měla 28. května,...

Vynechaná menstruace, test negativno

Dobrý den, ráda bych se zeptala.Posledni menstruaci jsem měla 12.1.2014 a 7.2.2014...

Vynechaná menstruace,sterilizace

Dobrý den,je mi 28 let a mám 3 malé děti. Další už neplánuji. mám ale problém,že...

Vynechaná menstruace.

Dobrý den, již 14 den mi mešká MS, před týdnem jsem prodělala silnou střevní...

Vynechaná mestruace

Dobrý den, na začátku mesíce jsem byla nemocná, ale menstruaci jsem dostala...

Vynechaná MS a možné těhotenství?

Dobrý den, ráda bych zde popsala svůj problém: Poslední MS jsem měla 9-14. ledna....

Vynechaná Ms při braní antikoncepce

Dobrý den, už léta jim antikoncepci Jeanin,,a již se mi stalo, že jsem nedostala...

Vynechaná pilulka

Dobrý den,když beru už přes rok a půl antikoncepci, a začala jsem nové platíčko,...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, máme s partnerkou problém. V neděli 23. května jsme měli s partnerkou...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, dne 31.12 jsem si zapomněla vzít ve 23:00 antikoncepci Minerva, a...

Vynechaná pilulka

Dobry den, uzivam antikoncepci Mirelle. V patek (20.5) jsem si zapomela vzit...

Vynechaná pilulka

Dobrý den. 7. den prvního týdne jsem si zapoměla vzít pilulku. vzpoměla jsem...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že mohu být těhotná,...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, mám dotaz, který tu jistě už byl několikrát položen, ale přesto se...

Vynechaná pilulka

Dobrý den,ráda bych věděla,jaké je riziko otěhotnění, když jsem po sedmidenní...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, Chci se zeptat jak velká je šance na otěhotnění, když jsem zapomněla...

Vynechaná pilulka

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je riziko otěhotnění, když si pilulku zapomenu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×