Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechani antikoncepce

Adela . 24.11.2015 redakce uLékaře

Muzu udelat pauzu, drive nez doberu 21 tablet? Nenarusim tim ochranu ? Dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, nedělejte to, snížíte účinek. Spíše najeďte dále bez pauzy. Tím oddálíte menstruaci.

Související dotazy

Vynechání antikoncepce
Hezký den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce....
Vynechání antikoncepce
Dobry den chtela bych radu asi pred pul rokem jsem...
Antikoncepce
Dobrý den, je mi 18 let a teď se mi již potřetí nedostavila...
Vynechání menstruace při antikoncepci
Dobrý den Už druhý měsíc jsem nedostala menstruaci....
Vynechání antikoncepce
Dobry den, beru prášky stodatte. Zapomněla jsem si...
Antikoncepce a vynechání dávky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně braní antikoncepčních...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechání 3 menstruačních cyklů při užívání antikoncepce Jeanine

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Antikoncepci Jeanine užívám 3.rokem....

Vynechání 45. pilulky Yaz

Dobrý den, užívám antikoncepci Yaz. V posledních dvou měsících ji užívám 2 měsíce...

Vynechání 7denní pauzy u antikoncepce

Dobrý den, vynechala jsem týdenní pauzu při braní antikoncepce. Mění to něco...

Vynechání 9 prášku

Dobrý den. Zapoměla jsem užít 9 prášek z plata v obvyklou hodinu 18:00 a užila...

Vynechání a znovu nasazení HA.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jenom tak projistotu. Brala jsem nějakou dobu...

Vynechání anikocepce a poté vynechání menstruace

Dobrý den, pravidelně beru už cca necelých 6let antikoncepci BELARA. Prášek...

Vynechání antibitotik

Dobrý den, beru antibiotika Augmentin na otok, který se mi objevil na penise....

Vynechani antikocepce nekolik dni

Dobry den, pritelkyne bere HA Luisea cca 6 mesicu. Bohuzel a nebo na stesti,...

Vynechani antikocepce nekolik dni

Dobry den, pritelkyne bere HA Luisea cca 6 mesicu. Bohuzel a nebo na stesti,...

Vynechání antikoncepcce

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilon. Ve čtvrtek jsem si zapomněla vzít pilulku...

Vynechani antikoncepce

Dobrý den, Vynechala jsem 7. Tabletu antikoncepce Softinelle, dobrala jsem...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den, v platíčku jsem vynechala 10 den a vzlala jsem si 2 prášky v den...

Vynechání antikoncepce

Hezký den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce. Proč nevadí zpoždění/vynechání...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den v sobotu jsem vysadila Hormonalni antikoncepci a vzala si večer poslední...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den,pane doktore moc bych Vás prosila o radu. Před měsícem jsem prodělala...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Belara tak okolo 17:00 hodiny, včera jsem jí zapomněla...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, v poslední týdnu užívání HA Femoden jsem nejspíše...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,beru antikoncepci minisiston a zapoměla jsem...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den, byla jsem s přítelem na dovolené, kde jsem antikoncepci brala o dva...

Vynechání antikoncepce

Dobrý den chci se zeptat jaké je riziko otěhotnění HA beru jen něco málo přes...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×