Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechání pilulky ve 3.tydnu

Katerina . 9.9.2014

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je velká pravděpodobnost otěhotnění, kdyz jsem zapomněla užít 19.pilulku z plata(sobota) a v neděli jsem mela nechráněný styk. Pilulku jsem si vzala az potom i s tou 20. Takze jsem tu sobotní vzala az po 24 hodinách. Nevim zda je lepsi si ted udelat 7denni pauzu a počkat na menstruaci, nebo pokračovat v dalším platu. Dekuju moc za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milá Katko, účinek antikoncepce ve vašem případě snížen není, takže riziko otěhotnění je mizivé. Můžete si udělat pauzu na menstruaci, nebo můžete pokračovat dalším platíčkem pokud jste zvyklá na dlouhý cyklus. Mějte se hezky.

Související dotazy

Zapomenutá pilulka v 3. týdnu
Dobrý den, beru antikoncepci Chloe rok a půl. Dnes...
Zapomenutí pilulky ve 3. týdnu
dobrý den,chci se zeptat jestli je možné těhotenství...
Vynechání pilulky v 1. Týdnu
Dobrý den, beru HA minisiston už 3 roky. 3.1. jsem...
Vynechání více pilulek HA
Dobrý den, ráda bych věděla, do jaké míry popř. na...
Antikoncepce vynechani 1. pilulky
dobrý den, po sedmidenní pauze,jsem si 1.pilulku nevzala...
Vynechání pilulek
Dobrý den, antikoncepci Jeanine beru pravidelně, ale...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechání pilulky antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko/pane doktore, již čtvrtý rok užívám antikoncepci...

Vynechání pilulky antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat kdyz beru uz nekolik let antikoncepci stodette...

Vynechání pilulky Azalia

Dobrý den pane doktore, zapomněla jsem užít jednu pilulku antiko. Azalia....

Vynechani pilulky HA

Dobry den chtela sem se zeptat, jestli hrozi riziko. Beru HA triregol v 8 hodin...

Vynechání pilulky Jeanine

Dobrý den, víc jak rok užívám antikoncepci Jeanine. V úterý jsem měla pohlavní...

Vynechání pilulky Jeannine

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět, když jsem zapomněla...

Vynechání pilulky Lindynette

Dobrý den !! Je mi 16 let... Mám problém...Minulé úterý jsem si zapoměla vzít...

Vynechání pilulky Lindynette

Dobrý den, beru antikoncepci (Lindynette) již 5tým rokem. Beru ji pravidelně...

Vynechání pilulky Minisiston

Dobrý den, beru HA Minisiston, beru pravidelně pilulky vždy v 20h večer, jenže...

Vynechání pilulky v 1. Týdnu

Dobrý den, beru HA minisiston už 3 roky. 3.1. jsem začala nové plato, 4.1. jsem...

Vynechání pilulky ve třetím týdnu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Zapomněla jsem si vzít 17....

Vynechání pilulky YAZ

Dobrý den, užívám antikoncepci YAZ a ztratila jsem 20. pilulku z balení. Pokud...

Vynechání pilulky, krvácení

Dobrý den pane doktore, nikdy bych nevěřila že se to stane právě mě, protože...

Vynechání prášku

Dobrý den, moje přítelkyně nedopatřením vynechala středeční pilulku. V neděli...

Vynechání prášků

Dobrý večer, měla bych otázku ohledně antikoncepce..před 3 týdny jsem si 2 dny...

Vynechání prášku

Dobrý den, mám víc problémů najednou. Mojí matce došla antikoncepce, tak jsem...

Vynechání prášku

Dobrý den, beru antikoncepci už druhým rokem a nikdy jsem si nezapomněla vzít...

Vynechání první tabletky antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, nněkolik let beru HA, poprve nyni se mi stalo, že...

Vynechaní sedmidenní pauzy

Dobrý den, beru antikoncepci Lunafem už půl roku bez problémů. V létě jsem užívala...

Vynechání srdce

Dobrý den,pane doktore.Asi před dvěma lety jsem měl silnou tachykardii a užívám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Deprese po otřesu mozku?

Dobrý den, už několik let se léčím s depresí, beru pravidelně léky (SNRI) a...

Postranní kolenní vaz

Dobrý den, zhruba před rokem jsem si při fotbale přetrhl vnitřní postranní vaz...

Stín na Rtg

Dobrý večer, byla jsem na rtg páteře,kde mi byla zjištěna chondroza disku a...

Tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání.

Dobrý den, zhruba už tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání. Nepůsobí to bolest...

MR mozku, úbytek mozkové tkáně

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně znamená úbytek mozkové tkáně. Syn...

Nevolnost v letadle

Dobrý den! Poprvé poletím v pátek letadlem na dovolenou a strašně se bojím,...

Plisen v jidle a odbery krve

Dobry den, vcera jsem omylem snedla rohlik, ktery zacinal plesnivet. Vsimla...

MUDr. Jarmila Fialová

Praktický lékař pro děti a dorost

Bolest rukou

Dobrý den, včera jsem se předklonil a po několika minutách mě začaly neskutečně...

Kofein a Taurin

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je kombinace Kofeinu s Taurinem dohromady...

MUDr. Irena Žwaková

Odborný lékař neurologie

Akné ve vlasech

Dobrý den, je mi 22 let a v posledních asi třech měsících se mi objevily ve...

MUDr. Lucie Žáčková

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Lek Symbicort 200

Dobry den,jiz rok uzivam lek,prasek k inhalaci-Simbicort 200.Predchazelo tomu...

Zánět hltanu

Dobrý den, asi před dvěmi týdny jsem byl na ORL a byl mi zjištěn zánět hltanu....

Magnetická rezonance

Dodrý den chtěla bych se zeptat kolik stojí magnetická rezonance

Bolesti břicha

Dobrý den prosím o radu, bolesti trvají od silvestra jen mám pocit že se mi...

Ledviny, záda

Dobrý den, cca před třemi měsíci jsem začal pociťovat mírnou bolest zad...

Stav po operaci kostrční píštěle

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem podstoupila operaci kostrční píštěle (byla...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×